Τα σώβρακα ήξερε να τα κατεβάσει,όταν τον πέρασε ο Λορένθο,έτσι;Τη θυμάσαι αυτή τη φάση;Ένα εσάκι που κατέληγε σε αριστερή.
Ο βρόντακας κόντεψε να βγει εκτός πίστας-ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-για να μην ενοχλήσει τον Λορένθο.
και μετά σκύλιασε βέβαια με τον Ρόσι.Μιλάμε για ελεεινό πουστάκι.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Σέβομαι αρκετά την άποψη των (τυχερών) παλιών που πρόλαβαν και είδαν παρα πολλά στο motogp πολλές κατηγορίες κυβικών να αλλαζουν με τα χρόνια,μεγάλα τιμόνια απο Αυστραλία και Αμερική και όχι μονο, έχουν καλύτερη άποψη για τα παλια περιστατικά και άλλα πολλά, ο διαχωρισμός που έκανα δε σημαίνει ντε και καλά οτι θα πρέπει να εισαι η απο τη μια η απο την άλλη πλευρα, φυσικά και καλά κάνεις και γουστάρεις εναν οδηγό συγκεκριμένο αλλα ρε σεις (οχι εσυ προσωπικά) χαλαρώστε πια που οτι κάνει ο Ροσσι ειναι σωστός και όσοι του πάνε κόντρα ειναι όλα τα μπινελίκια που θα έρθουν στο μυαλό σας. Φυσικά και είσαι λάτρης του αθλήματος αλλα όταν κολάς στο ένα πρόσωπο και κάνεις λες και όλα γυρίζουν γύρω απο αυτό σόρυ κιόλας πιο πολύ σε νοιάζει ο αθλητής παρά το άθλημα![]()
Τοσοι που τον αντιπαθουνε ,αρχισε να μου γινεται συμπαθης.
όχι
πριν
Μερικοί τα έλεγαν από τότε που ηταν στη μότο 2 άλλοι από την 1η χρονιά στο μότο τζιπι
@ακι...
Μπα εγώ το έλεγα και πριν ότι κάνει μλκιες και ότι αν δεν ήταν στη Χοντα θα το εί
Τα νούμερα δεν το λένε αυτό πάντως....
Εκτώς αν θες να πεις ότι είναι πιο καλός στις πολ...
εγώ είμαι από παλία και χωρίς παπαρΓιές δεν έχει πλάκα !!! !
Ο Στόνερ λέει άλλα...
Θετικό θα ήταν να συνεχίσει να το κάνει χωρίς να -χτύπα ξύλο- πάθει κάτι αυτός ή οι άλλοι
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 17/03/2016 στις 21:30.
ανανήψαντας
Στο επιμαχο gp ποιος απο τους δυο ητανε πιο γρηγορος?