Σελίδα 57 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 747525354555657585960616267107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 841 έως 855 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Το θέμα μας είναι πως ΔΕ βγαίνουν τα νούμερα! Εγώ να πω άστο τι και πως οδηγηθήκαμε εδώ, να δούμε από εδώ και πέρα τι χρειάζεται ... ε δε βγαίνει ρε φίλος όπως πάει το πράμα δε θα πω να το ψάξει κανείς σε κάνα σοβαρό άρθρο ας μπει στο wikipedia και να δει τι έχουμε παραχωρήσει ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια, να βρει από τη ΕΛΣΤΑΤ ή από όπου αλλού νομίζει τους οικονομικούς δείκτες και να συγκρίνει με τα ίδια του τα μάτια ( δεν είναι δύσκολο) ΑΕΠ, χρέος, ρυθμό ανάπτυξης ... ΔΕ βγαίνουν τα νούμερα !!!
    Κάτι άλλο πρέπει να γίνει... δε μας έκανε ο Βαρουφάκης Ok δεκτό, ποιος μας κάνει, ποιος είναι αυτός που μπορεί να εγγυηθεί πως θα βγούμε από την κρίση στα επόμενα χρόνια αν ακολουθήσουμε ΠΟΙΑ συνταγή ? Γιατί ότι έχουμε κάνει 5,5 χρόνια μάλλον έχει πάει στράφι, στα πόσα χρόνια χρόνια θα δούμε τους κόπους/ζόρια/υποχωρήσεις μας να πιάνουν τόπο ?
    Και για ποιο λόγο ακριβώς δεν βγαίνουν τα νούμερα;
    Γιατί το ελληνικό δημόσιο στον προϋπολογισμό του υπολογίζει ότι θα εισπράξει από φόρους σε απόλυτα νούμερα περίπου όσα εισέπραττε και το 2009 παρά την φοροκαταιγίδα των τελευταίων ετών;
    Μήπως επειδή το ΑΕΠ συνολικά έχει πέσει περίπου 30% από τότε;
    Και γιατί έπεσε το ΑΕΠ 30% από τότε;
    Γιατί η ανεργία έφτασε 26% και 60% στους νέους;
    Και αφού οι άνεργοι είναι τόσοι πολλοί, από ποιούς περιμένει το κράτος να εισπράξει φόρους; (άμεσους και έμμεσους)
    Από πού περιμένουν τα ταμεία να εισπράξουν εισφορές για να πληρώνουν συντάξεις και να καλύπτουν δαπάνες για την υγεία;

Μήπως πρέπει το κράτος να αφήσει όλα τα άλλα και να ασχοληθεί ΚΥΡΙΩΣ με την ανεργία;
    Και με το να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες ώστε να δημιουργηθούν δουλειές;

Για τους καρχαρίες που λέτε, να δεχτώ ότι έχετε δίκιο. Αλλά έχω 2 ερωτήματα:
    1. Μπορούμε να τους πιάσουμε και να τους εξαναγκάσουμε να επιστρέψουν πίσω ΟΛΑ τα κλεμμένα;
    2. Έστω ότι τα καταφέρνουμε και τα δύο. Πιστεύετε πραγματικά ότι όλα τα κλεμμένα φτάνουν για να πληρωθούν συντάξεις, μισθοί κτλ. λίγων εκατομμυρίων ανθρώπων; Και για πόσο διάστημα; Πόσα πια έχουν φάει αυτοί οι άνθρωποι; Έχουμε καμμιά ιδέα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

OMG & 3 lol...

Δλδ όλα αυτό το απαυγασμα γνώσεων χρηματοοικονομικής και τραπεζικού συστηματος, το έμαθες περιμένοντας να πληρώσεις ΦΜΥ, ΙΚΑ και γραμμάτια στην ουρά;

Καλά...αν έσπαγε ο διάολος το πόδι του και δούλευες σε τράπεζα, όχι μέσα...σεκιουριτας σου λέω...κάτι καθηγητακια στην ΑΣΟΕΕ θα τα είχες για τα @@ σου.

Respect re man.
    Καλά εσυ είσαι και εκτώς τόπου και χρόνου λέμε....
    Για τον τράγο του έλεγα έκανε επίσκεψη στην Εθνική

--------------------------------

Αλλά για πεζ μου σοβαρά τη γνώσεις χρειάζεται
    για να καταλάβεις πως οι μετοχές της τσιπιτα μπανάνα
    είναι μούφα ΑΣΟΕ Χάρβαρντ ή απλά να μην είσαι βλήμα???
    Κι όλοι αυτοί της ΑΣΟΕ που έλεγαν στο γκοσμάκι τρεχάτε στο ΧΑΑΑΑΑ....
    να γίνετε πλούσιοι τι ήταν???
    Τραπεζικά στελέχη ή αλήτες?

7 όμγκ 32 λολ
    και η θάλασσα είναι βαθιά και κουνούν οι βάρκες....
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Και για ποιο λόγο ακριβώς δεν βγαίνουν τα νούμερα;
    Γιατί το ελληνικό δημόσιο στον προϋπολογισμό του υπολογίζει ότι θα εισπράξει από φόρους σε απόλυτα νούμερα περίπου όσα εισέπραττε και το 2009 παρά την φοροκαταιγίδα των τελευταίων ετών;
    Μήπως επειδή το ΑΕΠ συνολικά έχει πέσει περίπου 30% από τότε;
    Και γιατί έπεσε το ΑΕΠ 30% από τότε;
    Γιατί η ανεργία έφτασε 26% και 60% στους νέους;
    Και αφού οι άνεργοι είναι τόσοι πολλοί, από ποιούς περιμένει το κράτος να εισπράξει φόρους; (άμεσους και έμμεσους)
    Από πού περιμένουν τα ταμεία να εισπράξουν εισφορές για να πληρώνουν συντάξεις και να καλύπτουν δαπάνες για την υγεία;

Μήπως πρέπει το κράτος να αφήσει όλα τα άλλα και να ασχοληθεί ΚΥΡΙΩΣ με την ανεργία;
    Και με το να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες ώστε να δημιουργηθούν δουλειές;

Για τους καρχαρίες που λέτε, να δεχτώ ότι έχετε δίκιο. Αλλά έχω 2 ερωτήματα:
    1. Μπορούμε να τους πιάσουμε και να τους εξαναγκάσουμε να επιστρέψουν πίσω ΟΛΑ τα κλεμμένα;
    2. Έστω ότι τα καταφέρνουμε και τα δύο. Πιστεύετε πραγματικά ότι όλα τα κλεμμένα φτάνουν για να πληρωθούν συντάξεις, μισθοί κτλ. λίγων εκατομμυρίων ανθρώπων; Και για πόσο διάστημα; Πόσα πια έχουν φάει αυτοί οι άνθρωποι; Έχουμε καμμιά ιδέα;
    Τώρα είναι αργά...
    Αν δεν υπάρξει πολιτική λύση τη γαμήσαμε
    ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Καλά εσυ είσαι και εκτώς τόπου και χρόνου λέμε....
    Για τον τράγο του έλεγα έκανε επίσκεψη στην Εθνική

--------------------------------

Αλλά για πεζ μου σοβαρά τη γνώσεις χρειάζεται
    για να καταλάβεις πως οι μετοχές της τσιπιτα μπανάνα
    είναι μούφα ΑΣΟΕ Χάρβαρντ ή απλά να μην είσαι βλήμα???
    Κι όλοι αυτοί της ΑΣΟΕ που έλεγαν στο γκοσμάκι τρεχάτε στο ΧΑΑΑΑΑ....
    να γίνετε πλούσιοι τι ήταν???
    Τραπεζικά στελέχη ή αλήτες?

7 όμγκ 32 λολ
    και η θάλασσα είναι βαθιά και κουνούν οι βάρκες....
    Άκου γλυκέ μου φαρμακοτρίφτη...
    Πιθανότατα να είσαι ο super wow αναλυταρας, και να μυρίζεται από μακριά τα σαπακια από τις μετοχές που όποιος δεν τρέξει να τις αγοράσει, θα πεθάνει υπάλληλος.
    Μαγκιά σου αν είσαι, προσωπικά σε κόβω στην κατηγορία του παντογνώστη όμως που αν ασχοληθεί με το ΧΑΑ, θα ψωνίσεις το "σίγουρο" που θα σου σφυρίξει το "πρώτο χέρι", και συνήθως αυτή η κατηγορία επενδυτών, τρώει μια φάπα που την θυμάται για όλη της την ζωή.

Δεν ξέρω πια είναι η chipita banana. Υπήρχε μόνο η εταιρία chipita, που μια χαρά εταιρία ήταν και είναι. Πιθανολογω πως κάποιο άλλο χαρτί σου σφύριξαν πως είναι αλογομουρικο και μπερδεύτηκες. Όταν μάθεις, πες μου να σου λύσω κάποια απορία που να βασίζεται σε λογική ερώτηση.

Δεν ξέρω ποιος τραπεζικός σε δάγκωσε, συνήθως ελδεαρχες και χρηματιστηριακές έδιναν τα καλά τα tips. Προσωπικά, αν και του χώρου, τις καλύτερες πληροφορίες τις άκουγα από έναν νυχτοφύλακα.

Καιπουσαι...εγώ δεν θα χύσω δάκρυα για τον κάθε βλαμμένο που την είδε αναλυτής και γκουρου των αγορών...και ψώνιζε ότι υπήρχε πουλώντας σπίτια και περιουσίες για να τα ρίξει στο ΧΑΑ.
    Ούτε και μου λένε τίποτα οι πολιτικές ευθύνες. Αυτά τα επικαλούνται οι άσχετοι, για να μεταφέρουν την ευθύνη της δικής τους μαλακιας. Και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχθούν πως πιάστηκαν μαλακες, φταίνε οι άλλοι που τους παρέσυραν.

Ευθύνες για την παντελή έλλειψη κανόνων υπήρχαν. Και θεσμικές και πολιτικές που δεν φρόντισαν να βάλουν φρένο στην τρέλα. Αντίστοιχα πιστεύω περισσότερο στην ατομική ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν να μου λες πως φταίει ο χψ πολιτικός, όταν μια χώρα σταμάταγε να δουλεύει μεταξύ 10:30-13:30 και πίστευε πως ο Buffet ήταν μια τρίχα απ'τα παπαρια τους.
    Γιατι από τέτοιους είχε γεμίσει η κάθε γειτονιά. Εσύ μόνο αθώες κορασίδες που παρασύρθηκαν είδες τότε;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αυτά τα επικαλούνται οι άσχετοι, για να μεταφέρουν την ευθύνη της δικής τους μαλακιας. Και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχθούν πως πιάστηκαν μαλακες, φταίνε οι άλλοι που τους παρέσυραν.
    σε δυο γραμμες το πρόβλημα του Έλληνα... παντα φταίνε οι άλλοι

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Τώρα είναι αργά...
    Αν δεν υπάρξει πολιτική λύση τη γαμήσαμε
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Αρκάς_πολιτική_λύση.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	74,4 KB 
ID:	355040

(τώρα πείτε μου... φταίω; όχι, πείτε μου!!)

Οι τελευταιες σελιδες εχουν απιστευτο γελιο

Σνεχατε

Άκου γλυκέ μου φαρμακοτρίφτη...
    Πιθανότατα να είσαι ο super wow αναλυταρας, και να μυρίζεται από μακριά τα σαπακια από τις μετοχές που όποιος δεν τρέξει να τις αγοράσει, θα πεθάνει υπάλληλος.
    Μαγκιά σου αν είσαι, προσωπικά σε κόβω στην κατηγορία του παντογνώστη όμως που αν ασχοληθεί με το ΧΑΑ, θα ψωνίσεις το "σίγουρο" που θα σου σφυρίξει το "πρώτο χέρι", και συνήθως αυτή η κατηγορία επενδυτών, τρώει μια φάπα που την θυμάται για όλη της την ζωή.

Δεν ξέρω πια είναι η chipita banana. Υπήρχε μόνο η εταιρία chipita, που μια χαρά εταιρία ήταν και είναι. Πιθανολογω πως κάποιο άλλο χαρτί σου σφύριξαν πως είναι αλογομουρικο και μπερδεύτηκες. Όταν μάθεις, πες μου να σου λύσω κάποια απορία που να βασίζεται σε λογική ερώτηση.

Δεν ξέρω ποιος τραπεζικός σε δάγκωσε, συνήθως ελδεαρχες και χρηματιστηριακές έδιναν τα καλά τα tips. Προσωπικά, αν και του χώρου, τις καλύτερες πληροφορίες τις άκουγα από έναν νυχτοφύλακα.

Καιπουσαι...εγώ δεν θα χύσω δάκρυα για τον κάθε βλαμμένο που την είδε αναλυτής και γκουρου των αγορών...και ψώνιζε ότι υπήρχε πουλώντας σπίτια και περιουσίες για να τα ρίξει στο ΧΑΑ.
    Ούτε και μου λένε τίποτα οι πολιτικές ευθύνες. Αυτά τα επικαλούνται οι άσχετοι, για να μεταφέρουν την ευθύνη της δικής τους μαλακιας. Και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχθούν πως πιάστηκαν μαλακες, φταίνε οι άλλοι που τους παρέσυραν.

Ευθύνες για την παντελή έλλειψη κανόνων υπήρχαν. Και θεσμικές και πολιτικές που δεν φρόντισαν να βάλουν φρένο στην τρέλα. Αντίστοιχα πιστεύω περισσότερο στην ατομική ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν να μου λες πως φταίει ο χψ πολιτικός, όταν μια χώρα σταμάταγε να δουλεύει μεταξύ 10:30-13:30 και πίστευε πως ο Buffet ήταν μια τρίχα απ'τα παπαρια τους.
    Γιατι από τέτοιους είχε γεμίσει η κάθε γειτονιά. Εσύ μόνο αθώες κορασίδες που παρασύρθηκαν είδες τότε;
    Όλα λάθος τα πιθανολογεις...
    Δεν έπαιξα ότι μια δραχμή στο ΧΑΑ γιατί δουλευα δίπλα και τους είχα πελάτες.
    Έχω κάκκιστη άποψη για όλους αυτούς.

Και κάτι ακόμα το κράτος ήταν και παραμένει σε αγαστη συνεργασία με όλους αυτούς.
    Τα αποτελέσματα ο΄λων αυτών των καταστάσεων τα βλέπεις γύρω σου.
    Αναλυταράς δεν είμαι αλλά δεν είμαι και μαλάκας.

Εσύ θες να βλέπεις μόνο το κακό κράτος και να αγνοείς τους κουμπάρους
    παρωπίδες το λένε.
    Εγώ ελπίζω να βρεθεί κανένα σοβαρό άτομο στην ΕΕ και να βάλει τάξη στο μπορδέλο
    καλή ώρα σαν το Ντι Πιέτρο.
    Θα είμαι και μαλάκας που το πιστεύω -μπορεί-
    Αλλά που ξέρεις ΜΠΟΡΕΙ...
    Για όλη την κατασταση λοιπόν συνοψίζω

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Εγώ ελπίζω να βρεθεί κανένα σοβαρό άτομο στην ΕΕ και να βάλει τάξη στο μπορδέλο
    καλή ώρα σαν το Ντι Πιέτρο.

Προσωπικά νομίζω ο μόνος που πέρασε τις τελευταίες 10ετίες και μπορούσε να κάνει κάτι καλό για τη χώρα και όχι για το συμφέρον του, ήταν ο Κ. Στεφανόπουλος. Χάνοντας όμως 2 φορές στις εσωκομματικές την προεδρία του κόμματος του αποδείχθηκε για 1 ακόμη φορά ότι μας αξίζουν... άλλοι.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

https://www.youtube.com/watch?v=CscvvuZGP2k

https://www.youtube.com/watch?v=jTt1LHW4ROE

Banned

να σε ρωτήσω και κάτι...
    ΧΑΑ έπαιζες?
    Ναι, γιατι;

Εσύ θες να βλέπεις μόνο το κακό κράτος και να αγνοείς τους κουμπάρους
    παρωπίδες το λένε.
    Ξέρεις, οι κουμπάροι χωρις τη συνεργασια του κρατους δεν καταφερνουν και πολλα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    40 σελιδες τωρα τσακώνεστε και ειρωνεύεστε οι ΤραπεζοΟικονομολόγοι με τους....υπόλοιπους τελως πάντων.

Τουλάχιστον συμφωνείται στο γεγονός οτι δεν εφαρμόζεται η δικαιοσύνη (κοινως δεν υπάρχουν επιπτώσεις) για κανέναν υπαίτιο ?

Κι επίσης , Captain και Byron , εφόσον τα κατέχετε λογω ενασχόλησης με το αντικείμενο, επαγγελματικά και μορφωτικά,
    μπορείτε να μας τα αναλύετε και λιγο πιο απλα (μιας που κανετε τον κοπο και τα γράφετε) ή δεν ειναι εφικτο να αναλυεις
    κατι οικονομοτεχνικο με απλους ορους (δεν ειρωνευομαι) ?

όσο απλά ή σύνθετα και να το αναλύσει κανείς, οι αρπαχτές που έκαναν οι τραπεζίτες με τη βοήθεια των πολιτικών, πάντα αρπαχτές θα είναι...
    no offence to anybody...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Sorry. Η ατιμωρησία μου δείχνει ένα κράτος διεφθαρμένο (και στην συγκεκριμένη περίπτωση, και στην δικαιοσύνη) και κουκουρούκου (καμμία έκπληξη δηλαδή).
    Ευθύνες και κατηγορίες, μπορούσαν να σταθούν, στο σκέλος που δεν τηρήθηκαν οι νόμοι που κάλυπταν τα οριζόμενα για χρήση των κεφαλαίων που αντλήθηκαν, τους όρους ΑΜΚ, παρατυπίες σε συγχωνεύσεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων από βασικούς μετόχους, χειραγώγηση μετοχών, και ένα σκασμό άλλες κατηγορίες που ήταν σχετικά εύκολο να σταθούν, και να αποδειχθούν. Το γιατί δεν έγινε, μην με ρωτάτε εμένα.

Οι πολιτικοί, προφανώς και έχουν κάθε συμφέρον να συντηρούν μια ανοδική αγορά καθώς σε νορμάλ οικονομίες αντικατοπτρίζουν τις προοπτικές μιας οικονομίας. Και στις δυτικές οικονομίες, τα χρηματιστήρια είναι βασικός πυλώνας άντλησης χρημάτων των εταιριών. Δεν είναι κάτι καινούργιο, αιώνες λειτουργούν έτσι. Και ποτέ και κανένας πολιτικός δεν θα πει κάτι που θα σαμποτάρει την την εικόνα της υγιούς οικονομίας (που οφείλεται στην πολιτική του...). Διαφορετικά, να κατηγορηθεί και ο Clinton που τότε είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, και είχε μιλήσει για το γαμάτο χρηματιστήριο.

Οι χρηματιστηριακές φρενίτιδες και ο κερδοσκοπικός πυρετός, συμβαίνουν από το 1600φεύγα. Και πάντα με την ίδια κατάληξη. Ότι συνέβει το 99 στο ΧΑΑ, έγινε το 2000 στον Nasdaq με τα .com. Και? Δεν είδα να κατηγορήσει κάποιος τον Clinton πως έριξε τον κόσμο στους τοκογλύφους. Που μεταξύ μας...τοκογλύφους ονομάζουμε αυτους που αποτυχάνουμε να γίνουμε, ναι?
    Εκτός και με πείσει κάποιος, πως όποιοι αγόραζαν ΑΘΗΣΚ (ένα γραφείο με μια υπάλληλο που έφτασε τα 650 δις (!!!!) δραχμές κεφαλαιοποίηση) δρχ στις 50.000, ήταν επενδυτής και όχι wannabe κερδοσκόπος, και ήξερε τι έκανε.

Ε, έτσι γίνεται συνήθως. Ο αποτυχημένος κερδοσκόπος, γίνεται μακροχρόνιος επενδυτής. Και το εύκολο χρήμα, είναι πολυυυυυύ δύσκολο.

ΥΓ. Τα παραπάνω δεν τα λέω επειδή "δούλευα κοντά" ή τα άκουσα. Μετά από 8 χρόνια σε dealing room τράπεζας, άλλαξα αντικείμενο από 1/2000 ως 11/2000 πηγαίνοντας σε μια χρηματιστηριακή μέχρι που παραιτήθηκα και πήγα σε dealing room άλλης τράπεζας.
    Εφριξα...αν γράψω ποτέ ιστορίες από αυτά που είδα και εκτέλεσα ως εντολές θα κρασάρει ο server. Από παπάδες που τα πόνταραν όλα σε limit up των ΝΑΟΥΚ, μέχρι ιδιοκτήτες μπαρ στην Αμφιάλη που θεωρούσαν πως παίζουν τις κατασκευές στα δάχτυλα και "δεν πάει παρακάτω". Και όταν έχασαν τα αυγά και τα καλάθια, και κυρίως λεφτά που δεν θα χρειαζόταν να ξαναδουλέψουν αυτοί και τα εγγόνια τους ΠΟΤΕ, τους έφταιγε ο ΧΨ επειδή δεν πρόλαβαν να ξεφόρτωσουν...
    Γιατί η πικρή αλήθεια αυτή είναι. Αν είχαν προλάβει να τα φορτώσουν στην κεφάλα του επόμενου, μια χαρά θα ήταν όλα.

Τεσπα, αρχαίες ιστορίες. Από το 1999 μέχρι το 2016 έχουν περάσει πολλαααααά χρόνια. Το ΧΑΑ, ένας κρίκος της κατρακύλας και της εποχής που θαυμάζανε όλοι τα πούρα και τα λαμόγια που είχαμε ως κοινωνικά πρότυπα ήταν και αυτό.

ΧΑΑ τέλος η κουβέντα από μένα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF