Η μονη βασικη διαφορα ειναι στα τελη κυκλοφοριας. Βενζινες κ συντηρηση ειναι σχεδον ιδια.
Εγώ θα το πω κι αν θες άκου.
Αυτή την στιγμή παίζουν στο car κάποιες καλές αγγελίες για FZS600 μέχρι 2400(θα το ρίξεις) σε καλά χιλιόμετρα.Θα πάρεις ένα και θα περάσεις ένα σετάκι Hyperpro μπρος-πίσω για να ξεμπερδεύεις.Το είχα κάνει στο δικό μου και είχα ξεμπερδέψει.
Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα sport touring μηχανάκια που έχουν βγει..
Το ήξερες οπότε ξέρεις να ελέγξεις/αξιολογήσεις ότι καβαλήσεις καλύτερα από τον καθένα.
Πήρα CBF600(από χέρι) μετά από χρόνια αποχή ενώ ήμουν έτοιμος να ξαναπάρω με χαρά FZS600.
Αν δεν σε νοιάζει το 180-200 χαλαρά με το παίξιμο του δεξιού καρπού και η παραπάνω sport διάθεση/πάτημα του Yamaha δες και το Honda.(εμένα μου λείπουν)
Κέρδισα ομαλή ροπή από χαμηλά σε όλο το φάσμα των στροφών.
Αλεξίσφαιρα μοτέρ και τα δύο.
Αδιάφορο για εμένα αν είναι καρμπυρατέρ το Yamaha.Και το Honda μου το ίδιο είναι.
Έβγαινε και ψεκαστό το Honda καθώς και με ABS αν θες πιο σύγχρονο.
Επίσης πολύ καλή πρόταση για να παντρευτείς το CBF1000.Θα είσαι άρχοντας καλύπτοντας πλήρως τις ταξιδιωτικές ανησυχίες σου..
Με το καλό η όποια επιλογή σου..
ρε μη λέτε στον άνθρωπο να παρει λαδιέρα.
Ζ με τα μπούνια αδερφε.
Η σέλα στο γυμνό διαφέρει απο του ντυμένου που είναι ενιαία και (υποθέτω θα'ναι) πιο άνετη.
Αλλά αυτα όλα λύνονται.
Η διαφορά για μένα είναι στον τρόπο λειτουργίας του μοτέρ.
Επειδη εχω φιλο με φζ600 και εχουμε βολταρει πολύ, το Ζ εχει πολύ πιο διασκεδαστικό μοτερ σε μεγαλύτερο φάσμα στροφών.
το Φζ για να γουσταρεις πρεπει να κοκκινίζει.
Το ντυμενο Ζ είναι η χρυση τομή νομίζω.
όρμα του.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες