Σύμφωνα με θεωρία συνωμοσίας που διάβαζα το φθινόπωρο που είχε γίνει πανικός, τα ΚΤΕΟ ανήκουν όλα σε ξένους ομίλους και τα έσοδα καρπώνονται... "Οι δανειστές" και όχι το κράτος ή έστω ελληνική επιχείρηση. Και η επιμονή να περάσουν τα οχήματα που δεν είχαν περάσει ποτέ ήταν ακόμα ένα σχέδιο αφαίμαξης του λαού από τους κακούς ξένους. Δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω (δεν το έψαξα και πάρα πολύ κιόλας). Το ιδιοκτησιακό καθεστώς, όχι το σχέδιο.
αυτο που μια παρατήρηση για το λογικο και το νομιμο
προκαλεί μένος και ειρωνεία,
την ιδια στιγμη που οι ιδιοι που ειρωνεύονται παραπονιούνται για το αχρηστο, ανικανο κρατος
και την αδιαφορια των "αλλων-τριτων" πολιτων για το σωστο και το τυπικο (διοτι μαλλον τους επηρεάζει) κλπ
με ξεπερναει.
Η κοινωνια ειμαστε εμεις….
Αλα καρτ νομιμοτητα δεν υπαρχει.
Το κράτος είναι ένα μπουρδέλο και δεδομένου του ότι δε μπορεί να κάνει τίποτα σωστά, προτιμώ να "κόβει" αυτούς που κυκλοφορούν με φθαρμένα ελαστικά, φρένα, χωρίς φώτα, ανασφάλιστοι και με μοτέρ που έχουν να κάνουν σέρβις 5 χρόνια, παρά αυτούς που έχουν aftermarket εξάτμιση και στραβή πινακίδα.
Είναι αστείο να μιλάμε για "λογικό", "νόμιμο" και "ελληνικό κράτος" στην ίδια πρόταση.
Παρ'όλα αυτά, για 89η φορά μέσα σε 4 σελίδες, δεν είναι αυτό το θέμα. Γνωρίζουμε όλοι ποιο είναι το νόμιμο. Υπάρχει γραπτώς. Ευχαριστούμε.
Life begins at 45°.
άμα βάλεις εξάτμιση ήσυχη
ή έστω να μη θυμίζει αντιαεροπορικό
θα σε κεράσω καφεδάκι
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Μια χαρα σου εξηγηθηκαν και δεν ειναι υποχρεωμενοι να εχουνε εργαλεια για να διορθωνουνε τις παραβασεις μας.
Στα δυο ΚΤΕΟ που πηγαινω λειτουργουνε πολυ σωστα.Κανουνε σοβαρο ελεγχο,ειναι ευγενικοι,αν υπαρχει κατι που μπορει να διορθωθει σε στελνουνε στο συνεργειο να το φταξεις αντι να σε κοψουνε και ξαναπληρωνεις..Με τις μηχανες ασχολουνται ατομα που εχουνε μηχανες και ξερουνε που να εστιασουνε και τι να σου πουνε.
Φυσικα ακουγονται κατα καιρους διαφορα,για οχηματα που περνανε νυχτα,αλλα δεν εχω δει κατι στα χερια μου και δεν μπορω να μιλησω.
Αγαπητέ Pandvs, ένας λασπωτήρας, 2 καθρέφτες, μια τάπα εξάτμισης είναι πράγματα που μπορούν ΠΟΛΥ εύκολα να μπουν για τον έλεγχο και να βγουν το επόμενο δευτερόλεπτο. Δεν αποτελούν θέμα ασφάλειας, ούτε βλάβη, ούτε καν πρόβλημα. Οπότε γιατί μας παιδεύουν χωρίς λόγο; Υποκριτικό δεν είναι;
Καλά κάνουν και τους στέλνουν στο συνεργείο να διορθώσουν τα θέματά τους. Κι εγώ μαζί τους (με τους κτεατζήδες, εννοώ)!!
Life begins at 45°.
Mε την ιδια λογικη καποιος μπορει να το κανει αυτο με τα λαστιχα και παει λεγοντας.Αυτοι πρεπει εκει να σε δουνε ενταξει.Αν υποθεσουμε οτι τους ερχεται ελεγχος,δυσκολα μεν αλλα ποτε δεν ξερεις,τη στιγμη που εχεις παρει κανονικα τα χαρτια σου και διαπιστωσουνε παρατυπιες το ΚΤΕΟ εχει επιπτωσεις.
Τα σοβαρα ΚΤΕΟ προσεχουνε παρα πολυ σε τετοιες περιπτωσεις.Τωρα το αν ειναι καποια πραγματα τυπικα η οχι,δεν θα διαφωνησω.Αλλα αυτοι κοιταζουνε οσο γινεται να εχουνε τον κ@λο τους καλυμμενο.
σε αρκετα κτεο εχουν καθρευτες και φλας για να περνανε τους παρανομους και δεν ειχανε ενα κατσαβιδι? με ενα μεσαιο σταυροκατσαβιδο ξεβιδωνεις 7/10 βιδες σε μηχανακια, κουτια, πισι, δενξερωτιαλλο.
οι περισσοτεροι υπαλληλοι ειναι γνωστοι/βυσματικοι και ξερουν πως και στα @@ να ειναι ολη μερα δε θα απολυθουνε, γι' αυτο κανουν οτι κανουν (να μην αναφερω πως καποιοι δεν εχουν πτυχια τεχνικων/οτι χρειαζεται να εισαι σε αυτη τη δουλεια, δεν ξερουν να οδηγουνε κτλ).
καγκουρακος υπαλληλος με ρωταγε τι τελικο να βαλει και οταν του προτεινα racetech, μου απαντησε πως δεν τη γνωριζει τη μαρκα...
γατακια ειναι οι υπολοιποι μπροστα του.![]()
![]()
@Blitzer πως ακριβως την εχεις την πινακιδα. εδω οσοι εχουν ψηλοφτερα τη βαζουν με λαμακια κατω απο το φτερο (στο ιδιο σημειο με την εργοστακη βαση) και δεν ειχανε ποτε προβλημα.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Ναι, ρε σουτεράκο. Μιλάς για την εργαλειοθήκη, η οποία δεν είναι ΚΑΝ υποχρεωτική από τον νόμο, είναι; Ο άλλος μιλάει για τα χρέπια που κυκλοφορούν στους δρόμους. Ο άλλος μιλάει για το κράτος!!11 Ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, παντελώς άσχετα με το θέμα. Είπα να πω κι εγώ τη μαλακία μου.
Δηλαδή θεωρείς ότι κάποιος θα αγοράσει ή θα δανειστεί καινούρια λάστιχα για να περάσει ΚΤΕΟ και μετά θα τα επιστρέψει. Ή θα αλλάξει τις καμένες λάμπες του με καινούριες για τον έλεγχο και μετά θα ξαναβάλει τις καμένες. Μμμ... οκ... λέμε ακριβώς το ίδιο τότε.
Ναι, προφανώς τους ενδιαφέρει να είναι καλυμμένοι. Αλλά από την άλλη γιατί να νοιαστούν αν μεθαύριο θα σε πιάσουν χωρίς καθρέφτες ή με ξετάπωτη εξάτμιση; Μπορούν κάλλιστα να ισχυριστούν ότι στον έλεγχο ήσουν προβλεπόμενος. Όλα αυτά αλλάζουν σε μερικά λεπτά. Και είμαι σίγουρος ότι όλοι το κάνουν. Από τα 20 μηχανάκια που βλέπω στον δρόμο, τα 5 δεν έχουν καν πινακίδα και 3 από αυτά την έχουν στο "σωστό" σημείο. Και αν.
Την έχω για να προστατεύει την πίσω ανάρτηση από τις λάσπεςΑλλά είναι τελείως κάθετα και φαίνεται πεντακάθαρα, ακόμα και με μένα πάνω.
Life begins at 45°.