Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 102

Θέμα: KTEO εμπειρίες

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Το ανέφερα εξ αρχής ότι το δέχτηκα ότι δεν ήμουν προβλεπόμενος. Δεν είμαι χαζός. Ξέρω σε τι είμαι απολύτως νόμιμος και σε τι όχι. Και αν είχε το γαμημένο εργαλείο, θα έβγαζα και την πινακίδα. Ούτε αυτό με πείραξε. Το όλο σκηνικό, όμως, ήταν απαράδεκτο. Μη λέω πάλι τα ίδια. Διαβάστε το πρώτο ποστ γιατί.

Έτσι κι αλλιώς ξανάτρεξα, οπότε δε θα άλλαζε κάτι για μένα.

Αλλά αυτό το thread δεν είναι ούτε για μένα, ούτε για το πού βάζω την πινακίδα μου. Αυτό είναι δικό μου πρόβλημα. Αφήστε τα μαθήματα για κάναν άλλον και πείτε τις ιστορίες σας ^^

Τέλος, καταλαβαίνετε ότι δε μιλάμε για χρέπι, για ασυντήρητο όχημα, χωρίς φώτα και με 500 θέματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, αλλά για ένα απολύτως άψογο όχημα που δεν έχει την πινακίδα του στον λασπωτήρα, έτσι; Απλά ρωτάω. Ρητορικά.
    Αντε ρε ψευτη!
    Που είναι η εργαλειοθηκη οεο;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τα ΚΤΕΟ όπως έχουμε όλοι καταλάβει τα τελευταία 20-25 χρόνια κόβουν κάποια αμαξια ή μηχανές στο όριο της κατάρρευσης.

Όλα τα υπόλοιπα περνάνε, κι οι εισπράξεις πάνε στην επιχείρηση και στο ΥΠΟΙΚ.

Τώρα, ιστορίες για αγρίους κλπ και αν θα με σώσουν οι καθρέφτες ή η πινακίδα ή αν φρενάρει το πίσω φρένο (που παίζει να το έχω πατήσει μόνο στην πίστα σε συνθήκες λιγο πριν τον θάνατο) ή τα db της εξάτμισης (που μου εχει σώσει τη ζωή τη ζωή δεκάδες φορές απο "τυφλούς" οδηγους) ας τα αφήσουμε στην άκρη.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το όχημα που καβαλάει και τη ζωή του.
    Σύμφωνα με θεωρία συνωμοσίας που διάβαζα το φθινόπωρο που είχε γίνει πανικός, τα ΚΤΕΟ ανήκουν όλα σε ξένους ομίλους και τα έσοδα καρπώνονται... "Οι δανειστές" και όχι το κράτος ή έστω ελληνική επιχείρηση. Και η επιμονή να περάσουν τα οχήματα που δεν είχαν περάσει ποτέ ήταν ακόμα ένα σχέδιο αφαίμαξης του λαού από τους κακούς ξένους. Δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω (δεν το έψαξα και πάρα πολύ κιόλας). Το ιδιοκτησιακό καθεστώς, όχι το σχέδιο.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Που είναι η εργαλειοθηκη οεο;
    Δε νομίζω ότι υποχρεούται να φέρει εργαλειοθήκη. Τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν φαρμακείο, πυροσβεστήρα και τρίγωνο.
    Life begins at 45°.

Banned
    αυτο που μια παρατήρηση για το λογικο και το νομιμο
    προκαλεί μένος και ειρωνεία,
    την ιδια στιγμη που οι ιδιοι που ειρωνεύονται παραπονιούνται για το αχρηστο, ανικανο κρατος
    και την αδιαφορια των "αλλων-τριτων" πολιτων για το σωστο και το τυπικο (διοτι μαλλον τους επηρεάζει) κλπ
    με ξεπερναει.

Η κοινωνια ειμαστε εμεις….

Αλα καρτ νομιμοτητα δεν υπαρχει.

Το κράτος είναι ένα μπουρδέλο και δεδομένου του ότι δε μπορεί να κάνει τίποτα σωστά, προτιμώ να "κόβει" αυτούς που κυκλοφορούν με φθαρμένα ελαστικά, φρένα, χωρίς φώτα, ανασφάλιστοι και με μοτέρ που έχουν να κάνουν σέρβις 5 χρόνια, παρά αυτούς που έχουν aftermarket εξάτμιση και στραβή πινακίδα.

Είναι αστείο να μιλάμε για "λογικό", "νόμιμο" και "ελληνικό κράτος" στην ίδια πρόταση.

Παρ'όλα αυτά, για 89η φορά μέσα σε 4 σελίδες, δεν είναι αυτό το θέμα. Γνωρίζουμε όλοι ποιο είναι το νόμιμο. Υπάρχει γραπτώς. Ευχαριστούμε.
    Life begins at 45°.

Banned
    Είμαι στο τσακ να πάω από εκεί και να κάνω φασαρία. Για την εταιρεία ή τον υπάλληλο, όποιος είναι πιο μαλάκας, δε δίνω δεκάρα.

Φίλος, γιαπωνέζικο μηχανάκι έχω. Ούτε χαρτοταινία δε χρειάζομαι.

Εξάλλου η εργαλειοθήκη του DRZ μπαίνει εδώ:

Συνημμένο 355047

Καταργήθηκε πριν καν το πάρει χαμπάρι.
    Και εγώ στο XR τοτε είχα .
    Δεν την κατήργησα όμως

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Και εγώ στο XR τοτε είχα .
    Δεν την κατήργησα όμως
    Κολλητός μου αστυνομικός κυκλοφορούσε χρόνια χωρίς δίπλωμα και, προφανώς, ασφάλεια. Εγώ δεν έχω κυκλοφορήσει ποτέ χωρίς δίπλωμα.

See what I did there?
    Life begins at 45°.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    άμα βάλεις εξάτμιση ήσυχη
    ή έστω να μη θυμίζει αντιαεροπορικό
    θα σε κεράσω καφεδάκι
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    άμα βάλεις εξάτμιση ήσυχη
    ή έστω να μη θυμίζει αντιαεροπορικό
    θα σε κεράσω καφεδάκι
    με καφεδάκι δε κάνεις τίποτα στον Χορχόδειλα.

Ξαναδοκίμασε με κάνα σετ ελαστικών ή FCR ή άντε κάνα σετ κλατσατύμπανα

Παλαιό μέλος
    Μια χαρα σου εξηγηθηκαν και δεν ειναι υποχρεωμενοι να εχουνε εργαλεια για να διορθωνουνε τις παραβασεις μας.

Στα δυο ΚΤΕΟ που πηγαινω λειτουργουνε πολυ σωστα.Κανουνε σοβαρο ελεγχο,ειναι ευγενικοι,αν υπαρχει κατι που μπορει να διορθωθει σε στελνουνε στο συνεργειο να το φταξεις αντι να σε κοψουνε και ξαναπληρωνεις..Με τις μηχανες ασχολουνται ατομα που εχουνε μηχανες και ξερουνε που να εστιασουνε και τι να σου πουνε.

Φυσικα ακουγονται κατα καιρους διαφορα,για οχηματα που περνανε νυχτα,αλλα δεν εχω δει κατι στα χερια μου και δεν μπορω να μιλησω.

Αγαπητέ Pandvs, ένας λασπωτήρας, 2 καθρέφτες, μια τάπα εξάτμισης είναι πράγματα που μπορούν ΠΟΛΥ εύκολα να μπουν για τον έλεγχο και να βγουν το επόμενο δευτερόλεπτο. Δεν αποτελούν θέμα ασφάλειας, ούτε βλάβη, ούτε καν πρόβλημα. Οπότε γιατί μας παιδεύουν χωρίς λόγο; Υποκριτικό δεν είναι;

Καλά κάνουν και τους στέλνουν στο συνεργείο να διορθώσουν τα θέματά τους. Κι εγώ μαζί τους (με τους κτεατζήδες, εννοώ)!!
    Life begins at 45°.

Banned
    Κολλητός μου αστυνομικός κυκλοφορούσε χρόνια χωρίς δίπλωμα και, προφανώς, ασφάλεια. Εγώ δεν έχω κυκλοφορήσει ποτέ χωρίς δίπλωμα.

See what I did there?
    Ρε για την εργαλειοθήκη λέγαμε ,την εργαλειοθήκη εννοώ.

Και βγηκανε και οι βρουμερς να αναθεματισουν με βρουμ τον φιλο σου αστυνομικό που κυκλοφορούσε χρόνια χωρις δίπλωμα

Παλαιό μέλος
    Αγαπητέ Pandvs, ένας λασπωτήρας, 2 καθρέφτες, μια τάπα εξάτμισης είναι πράγματα που μπορούν ΠΟΛΥ εύκολα να μπουν για τον έλεγχο και να βγουν το επόμενο δευτερόλεπτο. Δεν αποτελούν θέμα ασφάλειας, ούτε βλάβη, ούτε καν πρόβλημα. Οπότε γιατί μας παιδεύουν χωρίς λόγο; Υποκριτικό δεν είναι;

Καλά κάνουν και τους στέλνουν στο συνεργείο να διορθώσουν τα θέματά τους. Κι εγώ μαζί τους (με τους κτεατζήδες, εννοώ)!!
    Mε την ιδια λογικη καποιος μπορει να το κανει αυτο με τα λαστιχα και παει λεγοντας.Αυτοι πρεπει εκει να σε δουνε ενταξει.Αν υποθεσουμε οτι τους ερχεται ελεγχος,δυσκολα μεν αλλα ποτε δεν ξερεις,τη στιγμη που εχεις παρει κανονικα τα χαρτια σου και διαπιστωσουνε παρατυπιες το ΚΤΕΟ εχει επιπτωσεις.

Τα σοβαρα ΚΤΕΟ προσεχουνε παρα πολυ σε τετοιες περιπτωσεις.Τωρα το αν ειναι καποια πραγματα τυπικα η οχι,δεν θα διαφωνησω.Αλλα αυτοι κοιταζουνε οσο γινεται να εχουνε τον κ@λο τους καλυμμενο.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    σε αρκετα κτεο εχουν καθρευτες και φλας για να περνανε τους παρανομους και δεν ειχανε ενα κατσαβιδι? με ενα μεσαιο σταυροκατσαβιδο ξεβιδωνεις 7/10 βιδες σε μηχανακια, κουτια, πισι, δενξερωτιαλλο.

οι περισσοτεροι υπαλληλοι ειναι γνωστοι/βυσματικοι και ξερουν πως και στα @@ να ειναι ολη μερα δε θα απολυθουνε, γι' αυτο κανουν οτι κανουν (να μην αναφερω πως καποιοι δεν εχουν πτυχια τεχνικων/οτι χρειαζεται να εισαι σε αυτη τη δουλεια, δεν ξερουν να οδηγουνε κτλ).

καγκουρακος υπαλληλος με ρωταγε τι τελικο να βαλει και οταν του προτεινα racetech, μου απαντησε πως δεν τη γνωριζει τη μαρκα...
    γατακια ειναι οι υπολοιποι μπροστα του.

@Blitzer πως ακριβως την εχεις την πινακιδα. εδω οσοι εχουν ψηλοφτερα τη βαζουν με λαμακια κατω απο το φτερο (στο ιδιο σημειο με την εργοστακη βαση) και δεν ειχανε ποτε προβλημα.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ρε για την εργαλειοθήκη λέγαμε ,την εργαλειοθήκη εννοώ.

Και βγηκανε και οι βρουμερς να αναθεματισουν με βρουμ τον φιλο σου αστυνομικό που κυκλοφορούσε χρόνια χωρις δίπλωμα
    Ναι, ρε σουτεράκο. Μιλάς για την εργαλειοθήκη, η οποία δεν είναι ΚΑΝ υποχρεωτική από τον νόμο, είναι; Ο άλλος μιλάει για τα χρέπια που κυκλοφορούν στους δρόμους. Ο άλλος μιλάει για το κράτος!!11 Ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, παντελώς άσχετα με το θέμα. Είπα να πω κι εγώ τη μαλακία μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Mε την ιδια λογικη καποιος μπορει να το κανει αυτο με τα λαστιχα και παει λεγοντας.Αυτοι πρεπει εκει να σε δουνε ενταξει.Αν υποθεσουμε οτι τους ερχεται ελεγχος,δυσκολα μεν αλλα ποτε δεν ξερεις,τη στιγμη που εχεις παρει κανονικα τα χαρτια σου και διαπιστωσουνε παρατυπιες το ΚΤΕΟ εχει επιπτωσεις.

Τα σοβαρα ΚΤΕΟ προσεχουνε παρα πολυ σε τετοιες περιπτωσεις.Τωρα το αν ειναι καποια πραγματα τυπικα η οχι,δεν θα διαφωνησω.Αλλα αυτοι κοιταζουνε οσο γινεται να εχουνε τον κ@λο τους καλυμμενο.
    Δηλαδή θεωρείς ότι κάποιος θα αγοράσει ή θα δανειστεί καινούρια λάστιχα για να περάσει ΚΤΕΟ και μετά θα τα επιστρέψει. Ή θα αλλάξει τις καμένες λάμπες του με καινούριες για τον έλεγχο και μετά θα ξαναβάλει τις καμένες. Μμμ... οκ... λέμε ακριβώς το ίδιο τότε.

Ναι, προφανώς τους ενδιαφέρει να είναι καλυμμένοι. Αλλά από την άλλη γιατί να νοιαστούν αν μεθαύριο θα σε πιάσουν χωρίς καθρέφτες ή με ξετάπωτη εξάτμιση; Μπορούν κάλλιστα να ισχυριστούν ότι στον έλεγχο ήσουν προβλεπόμενος. Όλα αυτά αλλάζουν σε μερικά λεπτά. Και είμαι σίγουρος ότι όλοι το κάνουν. Από τα 20 μηχανάκια που βλέπω στον δρόμο, τα 5 δεν έχουν καν πινακίδα και 3 από αυτά την έχουν στο "σωστό" σημείο. Και αν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    @Blitzer πως ακριβως την εχεις την πινακιδα. εδω οσοι εχουν ψηλοφτερα τη βαζουν με λαμακια κατω απο το φτερο (στο ιδιο σημειο με την εργοστακη βαση) και δεν ειχανε ποτε προβλημα.
    Την έχω για να προστατεύει την πίσω ανάρτηση από τις λάσπες Αλλά είναι τελείως κάθετα και φαίνεται πεντακάθαρα, ακόμα και με μένα πάνω.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μεταθανατιες εμπειριες...
    από noble στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2007, 21:40
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 22:30
  3. Εξωσωματικές εμπειρίες
    από bartlal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11