Δε νομίζω να κάνει τέτοια μ@λακία ο Doc... Δεν το έχει ανάγκη.
** Ο όρος είναι ολόσωστος
Δε νομίζω να κάνει τέτοια μ@λακία ο Doc... Δεν το έχει ανάγκη.
** Ο όρος είναι ολόσωστος
Όχι δεν πρέπει, αλλά έτσι είναι ο Rossi... Ε του τα 'χει και μαζεμένα![]()
Καλό είναι να μην ξεγράφουμε "το μπάρμπα" όπως λέει και ο Κτήνος. Νομίζω ότι ξέρει πως είναι δύσκολο - είναι προφανές άλλωστε- αλλά θα το παλέψει γερά γιατί το πιστεύει!
Ο λόγος που ο Ρόσι είναι ακόμα εδώ για μένα είναι γιατί έχει "στόφα" πρωταθλητή και τον γουστάρει ο κόσμος γι' αυτό. Ειδικά μετά το περσινό φιάσκο οι δύο πιθανοί "διάδοχοι" έχασαν πολύ..
Τώρα όσον αφορά την πίεση.. όλα πίεση είναι![]()
Ο Marquez δήλωσε πως δεν κατάλαβε πως έπεσε η καρό και δεν πρόλαβε τον τελευταίο γύρο, αλλά πήγαινε 100% και λέει πως έγραψε 1.54.2...!
Μικρή σημασία έχει, αλλά έτσι για την ιστορία.
Πολύ κρίμα που θα το δω αύριο πάλι κονσέρβα.
Τι κακό έκανε;
Επειδή εκνευρίστηκε που για ένα δευτερόλεπτο έχασε ακόμη μία ευκαιρία για έναν γύρο και έναν γρήγορο χρόνο;
Ο δικός σου άρχισε την κλάψα από day 1, δεν σε πείραξε αυτό;
Το ίδιο και ο JL που πάλι κάποιος τον πείραξε και άρχισε να κουνάει το κεφάλι και τέτοια ωραία.
Τον Ianone δεν τον είδα να κάνει κάτι όταν ο άλλος τον έκοψε από πραγματικό γρήγορο γύρο.
Όχι σαν τον dotore που βολόδερνε και νόμιζε ότι πήγαινε και γρήγορα
Άντε πάλι με τον γαύρο. Ρε τι κόλλημα έχετε με τον ολυμπιακό; Θα μπορούσες να το φέρεις δαν παράδειγμα, μόνο αν του μετρούσαν τον γύρο χαχαχαχαχα
Ο εκνυρισμος του φάνηκε έντονα και στην κάμερα και στην οθόνη.
Και ακόμα ποιο έντονα στην δοκιμαστική εκκίνηση που παραλίγο να μαζεύει ραδίκια (είναι η εποχή τους)
Ο dottore συνεπικουρούμενος απο τα περσινα του ομόσταυλόυ του που στο περιστατικό με sfb ,ζητούσε την σταύρωση του (και αυτό είναι της εποχής) είπε πολυ απλα οτι για παρόμοιο περιστατικό έφαγε εναν βαθμό ποινής στο misano.
Κλαιν θα μου πεις τότε.
Αλλά αν ανατρέξεις στο τότε θα δεις οτι ακόμα και εκείνος ο βαθμός, εκείνη η ποινή έπαιξε τον ρόλο της ,μετα το.συμβάν με ΜΜ να ξεκινήσει τελευταίος.
Οι Μόντ του αθλήματος θα πρέπει να επέμβουν.
Κάρτα στον Λόρε, και παρατήρηση στον dottore για μίνι modding.
Οκ φαίνεται κατινιστικο,αλλά έχουμε να κάνουμε με συμφέροντα τίτλους προσωπικότητες.
Τον Λόρε τον είχα συνηθίσει να γκρινιάζει.
Τον γιατρό όχι.
και.μόνο αν είναι βάσιμο το γεγονός οτι δηλαδή παρόμοιο του στέρησε (σε συνδυασμό με άλλο) τον περσινό τίτλο,λέω οκ.
Κατα τ άλλα συμφωνούμε
Καλημέρες
Ο Rossi είναι μανούλα στον ψυχολογικό πόλεμο και αυτό που κάνει με τις δηλώσεις του είναι να σπάει τα νεύρα των αντιπάλων του. Ο λόγος του έχει το μεγαλύτερο ειδικό βάρος από κάθε άλλο αναβάτη αλλά και συντελεστή στα MotoGP και αυτό είναι κάτι που το έχει κερδίσει με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια. Σε ότι αφορά στον επικοινωνιακό, είναι πρωταθλητής εδώ και χρόνια.
Τέτοιου είδους κόντρες είναι κάτι σύνηθες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.