Kαλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους/ες
Ωραία μέρα έχει σημερα για μοτοβόλτα ρεεεε
Α, με αφορμή αυτο το άρθρο αν κάποιος έχει αλλάξει πάροχο ρεύματος στην οικία του ας μου στείλει με pm εντυπώσεις![]()
Kαλημέρα και καλη εβδομάδα σε όλους/ες
Ωραία μέρα έχει σημερα για μοτοβόλτα ρεεεε
Α, με αφορμή αυτο το άρθρο αν κάποιος έχει αλλάξει πάροχο ρεύματος στην οικία του ας μου στείλει με pm εντυπώσεις![]()
Τελευταία τροποποίηση από Billymuse; 21/03/2016 στις 08:55. Αιτία: οικία όχι οικεία ούτε ικεα
Καλημέρα καλή εβδομάδα και είναι Οικία γαμωωωωωωωωωωω!!!
Μπορεί να θέλει να αλλάξει πάροχο στην κοπέλα του ή σε κάποια άλλη οικεία του.
Life begins at 45°.
δε το έγραψα αυτο εεεεε χααχαχαχ
Ρε μπορει να θελει να της αλλαξει τα φωτα........
Καλημέρα! !!!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Kαλημέρα σύντροχοι!
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Καλημέρες.
Αυτό με τις εναλλακτικές της ΔΕΗ ήθελα να το σηκώσω γιατί με έχουν ζαλίσει στα τηλέφωνα και ΟΛΟΙ είναι οι φτηνότεροι από τους άλλους και έχουν την καλύτερη προσφορά...![]()
Τελευταία φορά που υπήρξε κάποιος εναλλακτικός πάροχος δεν έκλεισε μετά από λίγο καιρό και έτρεχαν όλοι;![]()
Life begins at 45°.
Ναι και έφαγε και λεφτά του κράτους από τον πρόγονο του ΕΝΦΙΑ, οι διαχειριστές/γκόλντεν μποιζ έκαναν διαφημισμένες στα κουτσομπολίστικα περιοδικά διακοπές στην Μύκονο, τελικά κάτι γύρισαν πίσω και μέλι-γάλα. Αυτές είναι μπίζνες στην γραικία...
Το καλό με τους "νέους" είναι ότι κάποιοι εξ αυτών είναι και παραγωγοί ρεύματος. Από την στιγμή που δεν έχεις απλά ένα γραφείο και ένα τηλέφωνο αλλά έχεις και ένα εργοστάσιο πίσω σου (με κάποια έτη παρουσίας στον χώρο) είναι λιγότερο πιθανό να μαζέψεις χρήμα, να κλείσεις την επιχείρηση σε μιά ώρα και να φύγεις στην Μύκονο με τα λεφτά. Νομίζω δηλαδή.