Σελίδα 32 από 39 ΠρώτοΠρώτο ... 222728293031323334353637 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 579

Θέμα: MOTO GP ROUND 1 Commercial bank Grand prix of Qatar

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω ιδέα ποιό video θέλεις. Το να λες όμως πως ο VR δεν έφαγε το κράξιμο της αρκούδας στην ducati (όπως και τον διωγμό από την Yamaha), με πόλεμο δηλώσεων και απαξίωσης από τον JL και Stoner είναι εκτός πραγματικότητος.
    Η μόνη του διαφορά, με τον υπόλοιπο πλανήτη αγωνιζομένων, είναι πως είναι ο μοναδικός που είχε τα @@ να επιστρέψει στη μούρη τους όλο το mercy fuck που του έριξαν, και να τους ξανακοντράρει στα 35 του.

Και βασικά, γιαυτό και μόνο είναι μοναδικός και τεράστιος ως ιδιοσυγκρασία και ταλέντο. Ποτέ και κανένας αθλητής δεν μπόρεσε να επανακάμψει στην κορυφή (ή σχεδόν κορυφή) μετά από τόσες ήττες που έφαγε από το 2010-2013.
    πραγματικά το μόνο που θυμάμαι είναι Τύπος, εκφωνητές, και τεχνικοι / "ειδικοί" να λένε πόσο κρίμα είναι για τον πρώην πρωταθλητή να καταστρέφει την καρριέρα του. Συμπάθεια δηλαδή και όχι ειρωνία. Ενώ μεταξύ Stoner και Rossi θυμάμαι σταράτες κουβέντες στα ίσα και όχι ύπουλα επικοινωνιακά παιχνίδια...

Δεν μου αρέσει να ξεθάβω παλιά κόκαλα, αλλά αυτό είναι ενδεικτικό του κλίματος τότε...
    http://www.motorcyclenews.com/sport/...amaha-return-/

και δεν έχει ούτε υπονοούμενα ούτε τίποτα. Καθαρές σταράτες κουβέντες στα ίσα τις οποίες βέβαια σαν πολεμική είχε ξεκινήσει πάλι ο Rossi όταν ο Stoner ήταν στη Ducati....
    Τεσπα, "περσινά" ξινά σταφύλια... Κατά τη γνώμη μου όσοι είμαστε οπαδοί του αθλήματος και όχι κάποιας περσόνας καλό θα ήταν απλά να μην τρέχουμε πίσω από την κάθε κίνηση και το κάθε επικοινωνιακό τερτίπι του οποιουδήποτε αστέρα, αλλά να μείνουμε καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι και ενδιαφέρον. Αυτό ήθελα να πω εξ αρχής, αλλά ή το είπα λάθος, ή τελικά όπως και να πεις ότι πεις στο συγκεκριμένο θεμα θα "πέσεις" ή σε ροσσικούς ή σε λορενθικούς. (Οι πρώτοι είναι και περισσότεροι)...

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lonerider Προβολή μηνύματος
    Τον δεύτερο ταχύτερο γύρο που γράφεις τον έκανε κυνηγώντας τον ντοβι. ....οσο ο μαρκεζ ήταν τρίτος ο ροσσι δεν είχε καμία διάθεση να πίεση και να περάσει τον μαρκεζ,σου λέει τον ντοβι τον έχω. .
    O Dovi έκανε τον ταχύτερο του γύρο στον 16 (όταν ήταν 2ος), ο ΜΜ επίσης στον 16 (όταν ήταν 3ος) και ο VR στον 17 όταν ήταν 4ος και 7 δέκατα πίσω από τον MM (στην αρχή του 17ου γύρου)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    καλά τα περισσότερα σχόλια εδω μέσα δε με εκπλήσουν αυτό που δε κατάλαβα είναι γιατι κάποιοι γκρινιάξατε για τη συμπεριφορά του Dovi.
    τι κακό έκανε ο Dovi που ενδεχωμένος να στοιχησε στον Ιανόνε?

κάπου το χασα αυτό
    Όταν είσαι στη ντουκάτι και έχεις τα θηρία πίσω σου και το ΓιΝΝόΝε μπροστά σου μαρκάρεις τα θηρία προσπαθώντας να τους κόψεις δεκατάκια ΜΠΑΣ και ο άλλος μπροστά ξεκολλήσει....
    Δεν χώνεσαι όπως όπως, εμπλέκεσαι σε μάχη και καθυστερείς κι εσύ και ο ομόσταβλος με αποτέλεσμα τα θηρία να σου έρθουν τσουπ... και να σε κάνουν μια χαψιά.
    Αν είσαι ο Ρόσσι με τον Χόρχε και παίζεις τίτλο το θέμα αλλάζει.
    Δεν ξέρω αν είδες και το τελευταίο ΣΒΚ (2η κούρσα) με τα καβασάκια να να δίνουν μάχη για την 1η θέση ΑΛΛΑ τόσο όσο....
    Τέσπα, αυτά ΟΛΑ είναι υποθέσεις και προσωπικές απόψεις.....
    Μέτοχοι στη Ντουκάτι... δεν είμαστε... απλά λέμε έτσι για το χαβαλέ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Και μάλιστα, φταίει και ο Dovi;;; Τον "κατηγόρησαν" ή κατάλαβα λάθος;
    Ο Ντόβι ότι είχε να πει το είπε.... στα μοτο τζι πι πάντα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    παιδιά όπως και να το κάνουμε, αρέσει δεν αρέσει είναι ο γρηγορότερος. Και πέρυσι ήταν, ασχέτως των λαθών που έκανε.
    Για πέρσι τα παμε μην τα ξαναλέμε....
    Αυτός και οι φίλοι του έκαναν κακό στο άθλημα και στον εαυτό τους.
    Το ότι είναι πιο γρήγορος φέτος πως το κατάλαβες?
    Πιο γρήγορος χτες ήταν αλλά φέτος?
    Κάτσε να πάμε σε καμια χοντοπίστα να δούμε.
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 21/03/2016 στις 16:14.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Arxagele ησουν και συ εκει οταν ο Ροσσι επεφτε στα 4 για να τον παρει πισω η ΥΑΜΑΗΑ?

Ο γιατρος σερνει απο πισω του ενα καρο ιστορια και χορηγους.
    Δεν ειναι τυχαιο που μολις πηγε πισω...τσουπ μεγαλη χορηγια η ΑBARTH.

Στους αγωνες λενε το εξης.

WIN ON SUNDAY...SELL ON MONDAY !!!

Σημαινει οτι ναι μεν κερδιζεις αλλα αυτο πρεπει να το εξοφλησεις και σε πωλησεις ...επειδη ο κοσμος γουσταρει να παρει μηχανακι απο την εταιρεια του νικητη.

Ο Λορενθο ειναι ο μονος που εδω και χρονια δεν δινει οφελος στις πωλησεις της εταιρειας.
    Γιαυτο η ΥΑΜΑΗΑ εκλεισε τον Ροσσι.
    Εξασφαλιζει 2 χρονια τα βλεμματα να ειναι στραμμενα πανω της.

Με τα περσινα καραγκιοζιλικια αστα...τα εκανε πουτανα. Οπως ειπα πιο πισω...ΠΗΡΕ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    Ναι μεν πιο γρηγορος...αλλα τον ΒΟΗΘΗΣΕ προκλητικα το 93.

Τωρα εσυ μπορεις να υποστηριζεις οτι θες αλλα δεν θα μας επιβληθεις κιολας βρε αδερφε με το ετσι θελω.
    Μην κανει και χασει ομως ο Λορενθο...εκει να δεις δαχτυλα και γιουχαρισμα !!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Στους αγωνες λενε το εξης.

WIN ON SUNDAY...SELL ON MONDAY !!!

Σημαινει οτι ναι μεν κερδιζεις αλλα αυτο πρεπει να το εξοφλησεις και σε πωλησεις ...επειδη ο κοσμος γουσταρει να παρει μηχανακι απο την εταιρεια του νικητη.

Ο Λορενθο ειναι ο μονος που εδω και χρονια δεν δινει οφελος στις πωλησεις της εταιρειας.
    Τι θε ρε φίλε να βάλω κράνος 99 και να με καρπαζώνουν κάθε φορά που πάω βόλτα???
    Όρεξη έχω???
    -και ίσως με τα κράνη να μην είχαν πρόβλημα με τη ζελατίνα αλλά ο ίδιος. Όλα τα στοκατζιδικα γέμισαν 99-

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    @κτήνος..το μότο τζι πι δεν είναι ποδόσφαιρο να παίζουμε ομαδικά....και να μαρκαρουμε τους πίσω για να βάλει γκολ ο Ρόναλντ ο...

Παλαιό μέλος
    Αν οι πωλησεις της Yamaha οφείλονται οπως λες στον ροσσι τοτε ή Honda με τον μαρκεζ κανει καλύτερη δουλεια ..δηλαδή αν φύγει ο ροσσι θα πατωσει ή Yamaha.... Και εγώ δεν θα ξαναγορασω yamaha

Εγώ λεω να αρχίσουν οι ομάδες να παίρνουν εναν μόνο οδηγό για να τρέχει σοβαρά και να έχουν ως δεύτερο ένα κάγκουρα με Super Motard να την πέφτει στους υπολοιπους και να τους ρίχνει. Θα είχε τζερτλελέ...

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Πάνω από τον αριστερό του ώμο....Fuck...

Ψαρά, γύρνα πίσω μας λείπεις. Δεν έχεις δουλειά εκεί πίσω και όσο και αν δεν το λες, έκανες τιτάνια μαλακία που τα παράτησες.
    Πολυ πετυχημενη φωτο ,ετοιμος για να πηδηξει μεσα ειναι,αντε του χρονου 27

spyro
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 21/03/2016 στις 17:52.

@κτήνος..το μότο τζι πι δεν είναι ποδόσφαιρο να παίζουμε ομαδικά....και να μαρκαρουμε τους πίσω για να βάλει γκολ ο Ρόναλντ ο...
    Αυστραλια
    Σεπανγκ
    Βαλενθια

τετοιο κατενατσιο ουτε η Ιταλια στα καλα της....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1a7n2qrhmide1ltr1lf537jj2f4_738x351.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	29,6 KB 
ID:	355286

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    Αυστραλια
    Σεπανγκ
    Βαλενθια

τετοιο κατενατσιο ουτε η Ιταλια στα καλα της....
    Είμαι σίγουρος ότι έχεις ακούσει ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. ...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ψαρα λείπεις

Αυτό το λες και για την περσινή μαγκιά του Μάρκεζ στο Ρόσσι ή μόνο εδω? Για να ξέρουμε τι λέμε....

1 2 η Ντουκάτι κι ο Ντόβι τη μπέφτει για 1ος στο άλλο ντουκάτι????
    Πλάκα κάνουμε έτσι δεν μπορεί.....

Αν οι πωλησεις της Yamaha οφείλονται οπως λες στον ροσσι τοτε ή Honda με τον μαρκεζ κανει καλύτερη δουλεια ..δηλαδή αν φύγει ο ροσσι θα πατωσει ή Yamaha.... Και εγώ δεν θα ξαναγορασω yamaha
    Ναι ΕΤΣΙ είναι....
    και μηχανάκια και μπλουζάκια και κράνη και φόρμες και ότι γουστάρεις....
    Ο άνθρωπος πουλάει.
    (εσύ κι εγώ μπορεί να μην τσιμπάμε αλλά κάτι χιλιάδες άλλοι μια χαρά.... τα σκάνε)

Κι ο Μάρκεζ πουλάει αλλά όχι όσο ο μπάρμπας
    ΟΥΤΕ στην Ισπανία λέμε!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Εγώ λεω να αρχίσουν οι ομάδες να παίρνουν εναν μόνο οδηγό για να τρέχει σοβαρά και να έχουν ως δεύτερο ένα κάγκουρα με Super Motard να την πέφτει στους υπολοιπους και να τους ρίχνει. Θα είχε τζερτλελέ...
    Ας βρουν έναν να ΜΗΝ πέφτει πάνω στο δικό τους για αρχή....
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Δεν σου ειπα οτι ντε και καλα οι πωλησεις εκει οφειλωνται...αλλα εγω προσωπικα που ημουν ασχετος τοτε διαλεξα μηχανακι απο την εταιρεια που ετρεχε ο Ροσσι.
    Μετρησε πολυ για μενα ασχετα απο το μοντελο.
    Ειχα στο μυαλο μου οτι η ΥΑΜΑΗΑ βγαζει καλυτερα και πιο βαρβατα εργαλεια απο τη Honda,...αφου κερδιζε ο Ροσσι.
    Και πηρα TDM

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. Moto Gp Round 12 Octo British Grand Prix
    από Billymuse στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 265
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2015, 18:19
  3. MOTO GP ROUND 5 GRAND PRIX DE FRANCE
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα