να σε δω με κολάν και κορδέλα για τον ίδρωτα και τι στον κόσμο ρε μούργο
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Με ειδα να γλυτωνω ενδεχομενο highside και αγορα αγροτεμαχιων απο τυχη ....εχωσα και μια με το στερνο στο ντεποζιτο που λεω σπαστικα.........![]()
με ειδα σημερα να αναπνεω αερα θυμαρισιο να γεμιζω αμμο τα ρουχα μου και να λασπωνω τα παντα.
Mε ειδα να βρισκω τραπεζι με τη πρωτη σημερα στο μπαλουξ ενω επικρατουσε χαος απο κοσμο γενικα στη παραλιακη![]()
Mε είδα να ελπίζω μέχρι και τον τελευταίο γύρο ότι θα "χτυπήσει" ο Γιατρός τους 2 μπροστινούς.
Mε είδα πριν λίγο να με παίρνει ο ύπνος πάνω στο σκούτερ μέσα στην ροή της Κηφισίας και ξύπνησα χεσμένος από ένα καθρέπτη από τα σταματημένα στην κίνηση αυτοκίνητα.....δεν θυμάμαι καν πότε έφθασα στην κίνηση.
Σταμάτησα επιτόπου και περίμενα να με φθάσει ο άνθρωπος και είδα ότι ήταν φορτηγάκι,μου είπε ότι χτύπησα τον καθρέπτη με τον ώμο μου και δεν είχε πάθει τίποτα....συνέχισα με τρόμο μέχρι το γραφείο που γράφω τώρα ακόμα σοκαρισμένος.
Keep spamming!!!:a13:
Με είδα να καβαλάω δανεική μηχανή μεχρι την Χαλκιδα, μετά απο 2,5 χρόνια απο τον τράκο....Τα σχόλια είναι περιττά... Ευχαριστώ Γιώργο!!
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
... να πηγαίνω τη μηχανή για πλύσιμο μετα από 9 μήνες
Και ακομα χειρότερα... Σε πλυντήριο αυτοκινήτων![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Nα ειμαι σε πελατη εως τωρα και μολις μπηκα σπιτι να ξεκινω να δουλευω για αλλον.
Γμτ τυχη μου.
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
Με είδα να μου πέφτει το κινητο μέσα στα νερά....
Ποσο &&)(!@#€%%_#-_@)&!(\&)@@)(!--*=€_.........κας μπορει να είμαι!
Και κλάμα η κυρια......![]()
Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..
με ειδα να αγοραζω μετα απο χρονια τις forma cape horn δοκιμαζοντας δε τις σκληρες forma terra μου φανηκαν πιο μαλακες και πιο ταιριαστες στα ποδια μου και στην δουλεια που τις θελω.Το ορθο η οχι της επιλογης ο καιρος θα το δειξει.