Ποιά θα μπορούσε να είναι η διορία που έχει δοθεί για να απαντήσει ο χόρχιας;
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σημερα εδωσε και ειδα τον αγωνα.
Τα περσινα γεγονοτα μαζι με τις αλλαγες σε λαστιχα και εγκεφαλους εδειξαν ποσο επηρεαζουν ολους τους αναβατες.
Η Ντουκατι εκμεταλευθηκε το μονο ατου της στο φετινο πρωταθλημα που ειναι το μοτερ και μαζι με τον πολυ καλο στα φρενα Ντοβι πηρε μια δευτερη θεση. Εγω προσωπικα πιστευω οτι της ταιριαζε υπερβολικα η πιστα και δεν θα εχει αναλογη συνεχεια.
Ο Λορενθο αλλανθαστος και δειχνει οτι εχει το σωστο πλανο αγωνα, την υπομονη και το καλυτερο μηχανακι και οδευει ολοταχως σε αλλο ενα πρωταθλημα.
Ο Μαρκεζ δειχνει να βαζει μυαλο και να μην προσπαθει να υπερβει τις δυνατοτες του Χοντα. Εκανε ακριβως αυτο και πηρε οτι καλυτερο μπορουσε απο ενα μηχανακι που ειναι σαφως κατωτερο του ανταγωνισμου και πηρε βαθρο.
Ο Γιατρος πηρε οτι καλυτερο μπορουσε απο τον εαυτο του.
Ο Ιαννονε απογοητευσε στα ματια μου καθως εκανε ηλιθιο λαθος αν και ειχε την ταχυτητα και το μηχανακι ακομα και για νικη.
Πεντροσα εδειξε για ακομα μια φορα οτι δεν αξιζει για εργοστασιακος.
Βινιαλες ειναι λες και ετρεχε με superbike αντι για gp.
ερώτηση γενικής φύσεως...
πιστεύετε ή όχι ότι ο πρώτος ένας άντε δύο αγώνες μπορούν να δείξουν σχεδόν σίγουρα την πορεία του πρωταθλήματος...??
Δείγματα έχεις απλά. Οι αγώνες είναι απροβλεπτοι και μακάρι να παραμείνουν έτσι. Όχι δεν αρκούν οι πρώτοι αγώνες για να βγάλεις άποψη πιστεύω.
Εγώ, πάντως, έχω μια πολύ καλή ιδέα, για την πορεία του πρωταθλήματος, μετά τον τελευταίο αγώνα.
Life begins at 45°.