Ναι καιρός ήταν με τις ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΟΥ να πληρώνω ΚΑΙ αυτά τα ΧΧΧΧΧΧ
και θα κάνω και πάρτι που πήρα παράτα για τα 67 !
Ας παρτάρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
Αλλά δε βλέπω να βρίζει κάποιος τον Τσίπρα.....
Γιατί?
Εσείς δεν λέγατε ότι έπρεπε να κοπούν αυτά μπλα μπλα
και η ελευθερη οικονομία μπλα μπλα
να διαπραγματευτούν το νέο τους μεροκάματο μπλα μπλα...
Πως σας διέφυγε???
ΠΩΣ?
Μηπως γιατί δεν είναι καθαρίστριες???
:a13::a13:
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 23/03/2016 στις 14:57.
ανανήψαντας
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ΦΕΤΟΣ
τα προηγουμενα χρονια με αφορολογητο 12.000;
ψαναψόφα φούστη γλάρε
πάντως οι τραπεζοϋπάλληλοι στην Ελλάδα δεν είναι περισσότεροι από 40-50.000.
Ουσιαστικά το 10% θέλουν να διώξουν.
Και αν έχει κανείς εμπειρία με καταστήματα να δει το χαμό που γίνεται, μάλλον είναι και λίγοι για το εύρος των εργασιών που έχει "παραχωρήσει" το κράτος στις τράπεζες...
Μαλλον με το γεγονός ότι οι περισσότεροι ΕΕ είναι σαν τους αγρότες, πένητες με εισόδημα κάτω των 20.000 το χρόνο, και πολλά λέω.
Και μπαίνει το παράλογο σ' εσάς και η "λογική" εισφορά αλληλεγγύης σε εμάς, που δίνουμε και 700€ το μήνα σε ΙΚΑ-ΤΕΑΜ (οι της υψηλής κλιμακας).
Το έχουμε ξαναπεί, βαρεθηκα να το ακουω και να το λέω, αν εδινα τα μισα απο τα 8.500€ που δίνω στο ΙΚΑ σε κάποια ιδιωτική, θα είχα και συνταξη σοβαρή και στα νοσοκομεία θα μου έπαιρναν αργιλέδες.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ο αργιλές βλάπτει σοβαρά την υγεία και μπορεί να προκαλέσει χρόνιες παθήσεις αναπνευστικού.
Ως εκ τούτου απαγορεύεται στα νοσοκομεία.
Δεν τα δινεις εσυ.
Ο εργοδότης σου τα δίνει.
Και παλι καλά που δεν τα δινεις εσυ απο την τσεπη σου γιατί η χραπα χρουπα θα έπαιρνε φωτια....
Εγω που τα δινω απο την τσεπη μου (που περιμένω να γεμίσει πρώτα )αναγκάζομαι να δινω άλλα 3000 χιλ. ετησίως σε ιδιώτη (ασφαλιστικη)για να λεω οτι εχω υπηρεσίες υγείας. ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μέχρι να πάθεις κάτι σοβαρό και να διαπιστώσεις τι πάει να πει ναργιλές σε ΙΧ ασφάλεια....
Φυσικά μπορείς πάντα να τους πλακώσεις αλλά θα είναι κατόπιν εορτής.
(θα σου μείνει η χαρά όμως)
Αν κάποιος θέλει να έχει μια Χ ασφάλεια για τα γεράματα ή γενικά...
Η μόνη λύση είναι η αποταμίευση.
Δυστυχώς, γιατί η Ελλάδα είχε μια από τις καλύτερες ασφάλειες του κόσμου.
υγ
Πάντως συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πως οι εκπρόσωποι της ελεύθερης οικονομίας εδώ μέσα
δε λένε κουβέντα...
![]()
ανανήψαντας
Κάνεις λάθος.
Υπάρχουν οι εργοδοτικές εισφορές και υπάρχουν και οι εισφορές του εργαζομένου.
Για τα 700κάτι που δίνω εγω, άλλα τόσα περιπου δίνει κι ο εργοδότης.
Γι αυτό κι ο μισθός μας λέγεται μικτός. Αφαιρουνται οι εισφορές σε ΙΚΑ-ΤΕΑΜ και οι φόροι. Και πάνω στα μικτά υπολογίζεται και η εισφορά αλληλεγγύης.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ναι πάμπλουτοι είναι οι ΕΕ
Ειδικά αυτοί που έχουν ένα ψιλικατζίδικο, ένα μαγαζί με οπτικά, όλοι οι γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί κάτω των 40....
Χώρια που αν τα βάλεις κάτω, και κέρδος 20 χιλιάρικα να βγάλεις (κέρδος, όχι τζίρο !!!), αν τα βάλεις κάτω θα δεις ότι ο "μισθός" που βγαίνει είναι γελοία χαμηλότερος από έναν μισθωτό με αντίστοιχο εισόδημα
Αυτά που δίνεις εσύ στο ΙΚΑ είναι βάσει του μισθού σου, και όχι ένα ποσόν που όρισε κάποιος αυθαίρετα, χωρίς να τον νοιάζει τι παίρνεις
Με την λογική των εισφορών των ΕΕ, θα μπορούσε το κράτος λοιπόν να ζητάει 5000 το χρόνο εισφορές σε έναν 19χρονο που δουλεύει part time σαν μισθωτός για 200 ευρώ το μήνα...
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει η θέληση να πιάσουν αυτούς που πραγματικά εισφοροδιαφεύγουν, δεν αναιρεί το γεγονός ότι το φορολογικό - ασφαλιστικό των ΕΕ έχει καταντήσει ανέκδοτο (για να μη γράψω τίποτα άλλο)
ψαναψόφα φούστη γλάρε