Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: carburetors lifting

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το φιλτρο μπαινει πριν την τρομπα
    δευτερο δεν θα κανει τιποτα εκτος αν ειναι ψιλοτερο απο το πρωτο

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    το φιλτρο μπαινει πριν την τρομπα
    δευτερο δεν θα κανει τιποτα εκτος αν ειναι ψιλοτερο απο το πρωτο
    δηλαδή αν βάλω δύο σε σειρά δν θα περνάει η βενζίνη από μέσα?
    Μπινια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    δηλαδή αν βάλω δύο σε σειρά δν θα περνάει η βενζίνη από μέσα?
    Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να βάλεις 2 σε σειρά.Μόνο ζημιά θα κάνεις μειώνοντας την παροχή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να βάλεις 2 σε σειρά.Μόνο ζημιά θα κάνεις μειώνοντας την παροχή.
    Σ ωραίος αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω. Ίσως γιαυτό να μου κάνειδιακοπές τώρα που δεν έχω αντλία και έχω βάλει δύο φίλτρα σε σειρά, (Το δεύτεροείναι ποιο ψηλά απ το πρώτο. Το δεύτερο είναι πάντα γεμάτο βενζίνη ενώ το πρώτο έχει πάντα λίγη.
    το ότι μειώνεται η παροχή το κατανοώ. αλλά τι εννοείς πως το δεύτερο δεν χρειάζεται?νομίζω πως θα φιλτράρεται_καθαρίζεται καλύτερα η βενζίνη αν περνάει από δύο φίλτρα παρά απο ένα
    Μπινια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Σ ωραίος αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω. Ίσως γιαυτό να μου κάνειδιακοπές τώρα που δεν έχω αντλία και έχω βάλει δύο φίλτρα σε σειρά, (Το δεύτεροείναι ποιο ψηλά απ το πρώτο. Το δεύτερο είναι πάντα γεμάτο βενζίνη ενώ το πρώτο έχει πάντα λίγη.
    το ότι μειώνεται η παροχή το κατανοώ. αλλά τι εννοείς πως το δεύτερο δεν χρειάζεται?νομίζω πως θα φιλτράρεται_καθαρίζεται καλύτερα η βενζίνη αν περνάει από δύο φίλτρα παρά απο ένα
    Ένα φίλτρο έχει δυνατότητα να συγκρατεί, ανάλογα με το υλικό που φτιάχνεται, τα σωματίδια που είναι μεγαλύτερα από Α (ας πούμε)
    Μια λεπτή σίτα είναι ουσιαστικά.
    Εάν κάτι (μικρότερο από Α) περάσει από το πρώτο θα περάσει και από το δεύτερο.
    Αν βουλώσει το πρώτο απο την βρώμα δεν θα περνάει τίποτα στο δεύτερο οπότε πάλι άχρηστο.
    Αν αρχίσεις να ψάχνεις λεπτότερο φίλτρο από το πρώτο για να καθαρίζεις καλύτερα την βενζίνη είσαι "σπασίκλας".
    Ουσιαστικά αυτό που χρειάζεται είναι μεγάλο φίλτρο για να υπάρχει όσο δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια φιλτραρίσματος για να αντέχει πολύ βρώμα και να έχει μικρή αντίσταση στη ροή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ένα φίλτρο έχει δυνατότητα να συγκρατεί, ανάλογα με το υλικό που φτιάχνεται, τα σωματίδια που είναι μεγαλύτερα από Α (ας πούμε)
    Μια λεπτή σίτα είναι ουσιαστικά.
    Εάν κάτι (μικρότερο από Α) περάσει από το πρώτο θα περάσει και από το δεύτερο.
    Αν βουλώσει το πρώτο απο την βρώμα δεν θα περνάει τίποτα στο δεύτερο οπότε πάλι άχρηστο.
    Αν αρχίσεις να ψάχνεις λεπτότερο φίλτρο από το πρώτο για να καθαρίζεις καλύτερα την βενζίνη είσαι "σπασίκλας".
    Ουσιαστικά αυτό που χρειάζεται είναι μεγάλο φίλτρο για να υπάρχει όσο δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια φιλτραρίσματος για να αντέχει πολύ βρώμα και να έχει μικρή αντίσταση στη ροή.
    Με διαφωτισες.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	received_579576838864898.jpeg 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	51,6 KB 
ID:	355501
    Μπινια!!!!

Η αντλία μόλις ήρθε. πως θα γίνει να καταλάβω που να συνδέσω το σωληνάκι απ το τεπόζιτο και που το σωληνάκι για τα καρμπυρατερ?
    Μπινια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    μπορείς να μου το κάνεις λίγο πιο απλά. Ας υποθέσουμε ότι εχουμε την προβλεπόμενη στάθμη στα λεκανακια και ανοίγουμε πρώτη είναι λογικό να μην έχει έχει το νεύρο που είχε? Όταν ξεχειλωνω το γκάζι για αρκετή ώρα είναι λογικό νομίζω να μου κάνει διακοπές και να μην ανεβάζει σωστά γιατί δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν τα λεκανακια. ..
    Επειδη σε απολαμβανω ρε μπαγασα, απλως θα σου πω οτι δεν εχει πιεση η παροχη, οποτε λογικο ειναι να μη φτανει για τιποτα,επομενως σταματα τα ανοιγματα γιατι το προβλημα σου δεν ειναι η σταθμη στα λεκανακια, αυτη ειναι νορμαλ μονο στο ρελαντι και αν δηλ.....

συμπερασματικα, βρες μια αντλια με την πιεση που προβλεπεται, και βαλτη επανω να κανεις τη δουλεια σου.

Σε διαφορετικη περιπτωση, εγω θα συνεχισω να σε καμαρωνω!
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Banned
    Η αντλία μόλις ήρθε. πως θα γίνει να καταλάβω που να συνδέσω το σωληνάκι απ το τεπόζιτο και που το σωληνάκι για τα καρμπυρατερ?
    Αν της δωσεις ρεύμα θα καταλάβεις που ρουφάει και που βγάζει

shooter με κοψοχολιασε το μήνυμα σου. περίμενα μνμ απ τα κτελ για την αντλία που μ στείλανε και έκανα την κατάθεση το πρωί στην τράπεζα και διαβάζοντας το δικό σ μνμ ζαλίστηκα
    Μπινια!!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Lifting...
    από shatz στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2009, 18:47
  2. BMW R1200GS Face Lift
    από sp71 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2008, 11:09
  3. STAND της Bike-Lift