Καλησπέρα σας,
Λέγομαι Κώστας και είμαι καινούργιος σε αυτό το Forum οπότε καλώς σας βρήκα.
Το τελευταίο διάστημα επειδή πρέπει λόγο δουλειάς να πηγαίνω καθημερινά από Παλαιό Φάληρο - Μαρούσι και πίσω, λόγο βενζίνης, κίνησης και δακτυλίου πηγαίνω καθημερινά
με την μηχανή μου (CBF 125).
Μετά από ένα μήνα καθημερινής χρήσης άρχισε να με πονάει ο λαιμός μου και πολλές φορές και η πλάτη μου.Βέβαια η δουλειά μου έχει αρκετή ορθοστασία και σκάλες αλλά πιστεύω ότι είναι κυρίως από την μηχανή γιατί όταν πηγαίνω με το αμάξι δεν με πονάνε τόσο πολύ.
Θα 'θελα λοιπόν να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για να φύγει ο πόνος κυρίως από τον λαιμό και αν θα ήταν καλή ιδέα να πάρω άλλη μηχανή και μεγαλύτερη καθώς με διευκολύνει πολύ σε αυτά που ανέφερα πιο πάνω.
Θα βοήθαγε άλλο κράνος ή μια μηχανή με μεγάλη ζελατίνα μπροστά για τον αέρα;
Ο εξοπλισμός μου είναι: Κράνος- Scorpion exo 400, Μπουφάν - Dainese d-dry με προστατευτικά σε χέρια, ώμους και πλάτης (ήταν extra αγορά η προστασία πλάτης)
Επίσης παρατήρησα ότι λόγο αέρα έσκυβα ασυνείδητα το κεφάλι μου μπροστά και προσπαθώ να το διορθώσω και επίσης να έχω σωστή στάση σώματος.
Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων και μπράβο σας για αυτή την όμορφη κοινότητα που έχετε δημιουργήσει σε αυτό το Forum![]()