Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Ελαστικα για bmw f 650gs '04

Ελαστικα για bmw f 650gs '04

Καλησπέρα! Παιδιά πρέπει να αλλαξω άμεσα λάστιχα στην μηχανη.δεν εχω αγορασει ξανα και δεν ξερω πως ακριβως να κινηθω.Γενικά οδηγω σε ασφαλτο και η οδηγηση μου ειναι συντηρητικη θα ελεγα.Για να μπορεσω σε κανα ταξιδακι να μπω για καμια 20αρα χλμ χωματόδρομο , πρεπει να κοιταξω για λαστιχα 80-20?
    Πηρα ενα τηλεφωνο χθες και μου είπε οτι εχει dunlop metzeler και continental , με κόστος 200 -180-160 αντίστοιχα (αν θυμαμαι καλα).Έχετε να προτείνετε καποιο συγκεκριμενο λάστιχο?Θελω να κανω μια οσο το δυνατόν vallue for money επιλογη ,γιατί τα λεφτά ειναι περιορισμένα.
    Ευχαριστώ

Banned
    1dunlop(αν εννοεις τα trailsmart)
    3continental (αν έννοιες τα conti trail attack
    2metzeler exp
    Με σειρά προτίμησης

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.
    Φύγαμε...

Με τα παραπάνω παιδια μπορείς να κανεις και κανενα χιλιομετρο σε χωματοδρομο;;

Banned
    Άνετα
    Αλλά χωματόδρομο ε
    Και λιιιιιγη λάσπη.
    Απο τα τρια το καλυτερο γκριπ σε χώμα το έχει το metzeler -προσωπική άποψη

Xμμ ωραια τοτε.Θα παρω αυριο ενα τηλεφωνο να δω αν οντως μιλουσε για τα μοντελα που προτεινες , και θα ενημερωσω.

EXP δεν βγαινουν πλεον.
    μια ψυχη εδω μεσα (εμπιστος ειναι ο ατιμος...) πινει νερο στα Heidenau,τοσο που στην επομενη θα τα δοκιμασω κ γω...
    εχουν κ καλες τιμες.!

Τιμές λιγο που εψαξα δεν βρηκα κατι.Μηπως ειναι πιο πολυ για χωματινο τερεν?Γιατι κατι threads που διαβασα, μιλουσαν για την συμπεριφορα τους στο χωμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από audioslave Προβολή μηνύματος
    Τιμές λιγο που εψαξα δεν βρηκα κατι.Μηπως ειναι πιο πολυ για χωματινο τερεν?Γιατι κατι threads που διαβασα, μιλουσαν για την συμπεριφορα τους στο χωμα.
    κλικ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    260 ευρώ τα Κ60 δεν τα λες φτηνά. Εκτός αν παίζει και κάποια καλή έκπτωση στον έμπορο. Αθηνα ποιός τα φέρνει;

185 έβαλα dunlop αλλά δεν θυμάμαι ποιον κωδικό... K760 νομίζω. Εξαιρετικά στεγνό και βρεγμένο, αλλά το πίσω στις 7000 περίπου έχει τετραγωνίσει πολύ. Βέβαια το ότι κάνει σχεδόν μόνο εθνική δεν βοηθάει.

Με μια ματια π εριξα και εγω μου φανηκαν σχετικα ακριβα.Λίγο δεν ειναι 7000χλμ?Εμενα θα με ενδιεφερε ενα ελαστικο το οποιο θα εχει αρκετα μεγαλη διαρκεια ζωης και ας υστερει ισως λιγο σε κρατημα σε σχεση με τα αλλα , γτ οπως ειπα την μηχανη επειδη ειμαι και σχετικα νεος οδηγος , ουτε την πλαγιαζω ουτε τρεχω πολυ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    260 ευρώ τα Κ60 δεν τα λες φτηνά. Εκτός αν παίζει και κάποια καλή έκπτωση στον έμπορο. Αθηνα ποιός τα φέρνει;

185 έβαλα dunlop αλλά δεν θυμάμαι ποιον κωδικό... K760 νομίζω. Εξαιρετικά στεγνό και βρεγμένο, αλλά το πίσω στις 7000 περίπου έχει τετραγωνίσει πολύ. Βέβαια το ότι κάνει σχεδόν μόνο εθνική δεν βοηθάει.
    μια απο τα ιδια και για ΤR91 τετραγωνιζουνε σε εθνικη. αλλα ειναι πολυ καλο. τωρα πλεον σταματησε να βγαινει.
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Έχει βγάλει η continental τα TKC70. Δείχνουν αρκετά ασφάλτινα αλλά δεν ξέρω τι γόμα έχουν και αν κρατάνε για πολλά χιλιόμετρα.
    Επίσης παίζουν τα Michelin anakee 3 αλλά απ'ότι έχω καταλάβει είναι να σου κάτσει το αν θα σου αρέσει..άλλοι λένε φοβερό κι άλλοι λένε χάλια.

Εξαιρετικο το TKC 70
    Το εχω οδηγησει σε αφρικανα και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.
    Και με πολυ καλη διαρκεια
    Με τα Ηeidenau εβγαλα 18.000 χλμ με το πισω,και 23.000 με το μπροστα.
    Και δεν ειχαν αρχισει να γλυστρανε καν,απλα αλλαχτηκαν γιατι τελειωνε το πελμα.

Τα τσιμπαω 190 το ζευγαρι,K60 scout
    Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 27/03/2016 στις 01:06.

Το ζήτημα είναι, πόσο τα παίρνουμε τελικά... Και αν κρατάνε σωστά στη βροχή, στο advrider δεν θεωρούν "καλά" τα Κ60 στο νερό.

Δεν τα έχω δει διαφήμιση σε κανένα λαστιχάδικο, μόνο ο εισαγωγέας έχει καταχωρήσεις.

Τα tkc70 μάλλον δεν έχουν έρθει η δεν έχουν βγει στις διαστάσεις που φοράει το 650.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Manual στα ελληνικά για BMW 650GS
    από KRIDER στο forum BMW
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2009, 13:04
  2. Ελαστικά για Bmw F650 St
    από blek63 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 13:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα