Από βάσεις με ποιες μαγειρεύετε;
Πρόσφατα δοκίμασα την abuelios που είναι 50-50 αλλά στην υφή τη λες και φουλ VG. Πολύ καλές εντυπώσεις και καλή τιμή.
Από βάσεις με ποιες μαγειρεύετε;
Πρόσφατα δοκίμασα την abuelios που είναι 50-50 αλλά στην υφή τη λες και φουλ VG. Πολύ καλές εντυπώσεις και καλή τιμή.
atmos.
85% vg.
Χρόνια τώρα.
ίσως πρέπει να δω και καμιά άλλη σιγά σιγά![]()
PFC
atmos lab 50-50 μεχρι στιγμής
αυριο θα γίνει δοκιμή με umami 50-50 και ecig 60 pg -40 vg
there's no such thing as impossible
Αργεί να ρουφηξει το fiber. Το βαμβάκι ρουφάει γρηγορότερα. Το βλέπω όταν στήνω με νακαμίτσι. Σε κράτημα ποσότητας όμως και τα 2 είναι μια χαρά. Καμμενο δεν έχω πάρει ποτέ με το fiber. Ούτε και με βαμβάκι. Σε σωστό στήσιμο πάντα.
Μάλλον πάω γι αυτόν σαν 2ο ...http://atmistirio.gr/atmopoiites-cle...in-mini-rta-ud .Με είπαν καλά λόγια
Πολύ αεράτος, το ντριπ τιπ βγαίνει για πλάκα. Μόνο διπλό στήσιμο.
Αχεμ.....οκ.Το λεπόν επειδή θα μυήσω μάλλον και την μάδερ,έλεγα να τις δώσω το istick 30w και να πάρει και ένα ναυτίλο που πιστεύω οτι θα την υπερκαλύψει και να πάω εγώ σε κάτι πιο geeky τουτέστιν...έλεγα να παίξω για mod με τον Wisec Rx200 ή τον VTC μινι...Ατμοποιητή μάλλον θα κρατήσω τον kfl και σκεφτόμουν και τον Kanger τον γνωστό και μή εξαιρετέο.Για ρίχτε καμμία ιδέα,ψάχνομαι γενικά.....
ιδεα πρωτη. μην παρεις rx. θελεις 6 μπαταριες γιατι οταν φορτιζουν οι 3 δεν εχεις μοντ. δεν βγαινεις εξω χωρις αχθοφόρο. ειναι κατωτερο απο το vtc σε software. κανενας δεν κανει πανω απο 50W εκτος απο μερικους κα(η)μμένους
ιδεα δευτερη. αν εισαι της τσιγαρισιας ο kanger ειναι ενας υποδεεστερος κφλ με πολύ μικρο rba. παιζουν στο φτ πολύ κλωνοι απο καλυτερους ατμο να χαλασεις τα λεφτα σου.
εχω και τα δυο. μικρη διαφορα. αν μου κλεισεις τα ματια θα το καταλαβω μονο απο τον ηχο. κατσε με τον κλοουν. παρε καποιον μετοχειρο γνησιο. παιζουν εβιβα στα 50-60 ευρω, τηλεμαχοι, φαινομενα και διαφοροι αλλοι.
Sent from me using a computer.