Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι απλα απολαύστε..εγω προσωπικά ψηφίζω το #1 και το 7#
kαι..
![]()
Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι απλα απολαύστε..εγω προσωπικά ψηφίζω το #1 και το 7#
kαι..
![]()
Μερικά δε μου φαίνονται και πολύ αυθαίρετα, μάλλον κακόγουστη αρχιτεκτονική θα το έλεγα...
Εδώ έχει μερικά απίστευτα διαμάντια![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
γατακια ολοι τους...ας ερθουν στην Λουτσα να δουν τον ορισμο του αυθαιρετου...![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
το σπιτι διοδια επρεπε να εχει κατεδαφιστει αλλα δεν ξερω που εχει σκαλωσει η αποφαση δεδομενου οτι ο ιδιοκτητης αποζημιωθηκε μετα τον χαρακτηρισμο εντος σχεδιου πολεως και χαραξη του δρομου και το εχει εγκαταλειψει.Παρομοιες περιπτωσεις αρκετες στην χωρα με σπιτια και διαφορα κτισματα εντος δρομων.
ελλειπές το βρίσκω το άρθρο...
ξεχνά? να βάλει το μεγαλύτερο αυθαίρετο...
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...s.2358585.html
Ρε Qφάλα αφού το 2ο είναι το εξοχικό σου γιατί το κρύβεις;![]()
Στο Νο 17 έχω κάνει διακοπές.....
Μπολντοζα δεν ειδα σε κατασκευη ματσωμενου ή βισματια.
Πολλοι οι πρωτοι,ακομα περισσοτεροι οι δευτεροι.
Αυτο που με τρελενει ειναι οτι τοσοι ταλαιπωροι τιμιοι γιατι αντιμετωπιζονται το ιδιο η και χειροτερα απο τους απο πανω;;
Επειδη ΤΟΛΜΗΣΑΝ να ειναι τυπικοι/σωστοι;
Αν έχει εκδοθει και αναληφθεί η αποζημίωση για την απαλλοτρίωση και την κατεδάφιση...
Και με δεδομένο ότι ισχύει το σχέδιο πόλης σήμερα και με το ότι έχει γίνει όλη η διαδικασία για την κατεδάφιση χωρίς να εκκρεμεί άλλη απόφαση ή να υπάρχει προσβολή της ισχύουσας, είναι αυθαίρετο αφού βρίσκεται καταμεσής της οδού...! Και έχει ευθύνη ο φορέας που δεν έχει προβεί στην κατεδάφιση ακόμα. Με δεδομένο βέβαια ότι (αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που έβγαλα την τελευταία) η άδεια κατεδάφισης ισχύει για έξι μήνες, φαντάζομαι έληξε με το σπίτι όρθιο και ουδείς ενδιαφέρεται για επανέκδοση και εκτέλεση... Ποιός φίλος του δημάρχου θα πάρει τη μίζα για την εργολαβία; Σοβαρό θέμα...