καλησπέρα.
η μίζα μου παραδίδει πνέυμα σιγα σιγά..
η μιζιές είναι πολύ αδύναμες και δέν είναι απο την μπαταρία, το γνωρίζω γιατί την έχω συνδέσει και με την μπαταρία του αυτοκιήτου.
Καρβουνάκια αλλάζουν η θέλω καινούρια μίζα?
καλησπέρα.
η μίζα μου παραδίδει πνέυμα σιγα σιγά..
η μιζιές είναι πολύ αδύναμες και δέν είναι απο την μπαταρία, το γνωρίζω γιατί την έχω συνδέσει και με την μπαταρία του αυτοκιήτου.
Καρβουνάκια αλλάζουν η θέλω καινούρια μίζα?
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Αλλάζουν και σύμφωνα με το service manual το όριο μήκους τους (κατώτερο) είναι τα 5mm.
Ο κωδικός ανταλλακτικού (γνήσιο) είναι : 3AJ-81801-00. Πιθανότατα θα βρεις και ημιτασιόν.
Αν την ανοίξεις βέβαια, θα χρειαστείς και τα σχετικά o-rings.
ευχαριστώ για την απάντηση!!!
60€....
αχαχαχα
αρχικά θα βγάλω τη μίζα να δώ τι παίζει αν όντος θέλει καρβουνακια η αν θέλουν καθάρισμα..
Τελευταία τροποποίηση από 007mastras; 29/03/2016 στις 15:31.
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
την ανοιγεις την καθαριζεις και τα αλλαζεις
καρβουνακια με δειγμα απο ηλεκτρικα ανταλλακτικα αυτοκινητων και ορινγκ με δειγμα απο τσιμουχαδικο= αστειο κοστος
χωρια που και το δικο του να μην εχεις, αν οι βασεις τους ειναι σε καλη κατασταση, ταιριαζεις απο οτι αλλο παρεμφερες....
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
αα πολύ ωραία!! ελπίζω άυριο να βρώ χρόνο να ασχοληθώ!
Δες και εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread...&highlight=ttr
Στην πρώτη σελίδα ο el-gatto περιγράφει την ανακατασκευή της μίζας του ttr, αρκετά αναλυτικά.
Ερωτηση, πως καταλαβαίνεις οτι λειτουργεί σωστά ο αυτόματος αποσυμπιεστής?
Ρωτάω γιατί παίζει να είναι και από εκεί,
Μπομπ αν κατάλαβα καλά ρωτάς τι είναι αυτό,
η αλλιώς υποθέτω οτι ρωτάς τι ειναι ο αυτόματος αποσυμπιεστής, σωστά?
λοιπόν τα μονοκύλιδρα τετράχρονα έχουν ένα μηχανισμο ( μηχανική τα μανιβελλάτα, ηλεκτρονικό τα μιζάτα) που ανογει λιγο την βαλβιδα εξαγωγής ωστε να μειωθή η συμπιέση και να μπορέσει να περιστραφεί ο κινητήρας, (τα πρώτα ΤΕΝΕΡΕ και XL που δεν είχαν ευθύνονται για μηνίσκους )
Αν και χρόνια κάτοχος ΧΤ δεν μου έτυχε σε μένα να χαλάσει, άκουσα όμως φήμες ότι αν χαλάσει η μίζα γυρνά αργά σαν ξελιγωμένη μπαταρία.
και πώς το τσεκάρω?πώς θα καταλάβω αν δου΄λευει σωστά?
ανοιξα τη μίζα μου κα τα καρβουνακια είναι σε αρκετα καλή κατάσταση!μπορεί να είναι αυτο που λές!
με μια μικρή αναζήτηση που εκανα δέν βρήκα κάτι.
Ετσι κάνει..σάν ξελιγομένη μπαταρία αλλα η μπαταρία είναι καλή!