Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: αξιζει να παρεις hornet 600cc;;;

Νέο μέλος

αξιζει να παρεις hornet 600cc;;;

Καλησπερα σας. Νεος στο φορουμ και ενω εχω διαβασει τοσα πολλα ηρθε η ωρα να ανεβασω τις δικες μου σκεψεις οι προβληματισμούς. Λοιπον παρόλο που εχω κ@@@@ με τις μηχανες εχω μια honda 250cc κ μου εχει καρφωθεί η ιδεα να παρω μεγαλυτερη.
    Ολον αυτον τ καιρο ψαχνω για μηχανη κ κατεληξα σε honda ξανα αλλα στο hornet πιο συγκεκριμενα (2007-2011). Διαβασα ότι απο το 07 και μετα δεν καινε τοσο πολυ οπως τ παλιά. Μαρεσει σαν μηχανη είναι πολύ όμορφη εξωτερικά.
    Κ θα ηθελα τις γνωσεις σας να με βοηθησετε να αποφασίσω. Αξιζει να αγοράσω hornet;; τι παιζει με την καταναλωση; και τι με το κοστος χρήσης. Την θελω για πολη πιο πολυ κ λιγα ταξιδια αν προκυψουν. Συνηθως ειμαι μέσα στ αθηνα Συνέχεια αλλα όχι σε κινηση. Αν εχετε γνωμες κ μπορείτε να με βοηθήσετε θα τ εκτιμουσα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Αν ξεκινάς με βάση την κατανάλωση πάρε ένα παπί. Στις μοτοσυκλέτες η κατανάλωση ορίζεται σύμφωνα με την κίνηση του δεξιού καρπου. Όσο για το hornet μια χαρά μηχανή είναι και για μέσα και για έξω από την πόλη.
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

το Hornet γενικώς είναι μηχανάρα.

Εφόσον ομως θελεις μηχανή πιο πολύ για την πόλη το 250 που έχεις ήδη είναι 1000 φορές καλύτερο

Παλαιό μέλος
    Στις καταναλωσεις λιγο πολυ ολα εκει κοντα ειναι.Δηλαδη αν καποιο αλλο καιει ενα ευρω λιγοτερο στα 100 χλμ ,θα το προτιμησεις αντι γι αυτο που γουσταρεις?

Αφου σου αρεσει παρτο και μην ρωτας πολλα.Μια χαρα μηχανακι και βολικο για την πολη.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Καίει και παρακαίει, ιδίως σε αστικό κύκλο, κακά τα ψέματα, δεν είναι commuter μηχανάκι

Τον ασβέστη να προσέξεις μόνο αν το πάρεις...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το Hornet παντα αξιζει να το σκεφτει καποιος που θελει μοτο της κατηγοριας.
    Ειναι εξαρετικη μοτοσυκλετα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Αν ξεκινάς με βάση την κατανάλωση πάρε ένα παπί. Στις μοτοσυκλέτες η κατανάλωση ορίζεται σύμφωνα με την κίνηση του δεξιού καρπου. Όσο για το hornet μια χαρά μηχανή είναι και για μέσα και για έξω από την πόλη.
    δλδ για νορμαλ κινηση χωρις να το σταζεις ποσο είναι η καταναλωση? γτ εχω ακουσει ότι κανει γυρω στα 5λτ. και από προβλήματα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dominik Προβολή μηνύματος
    δλδ για νορμαλ κινηση χωρις να το σταζεις ποσο είναι η καταναλωση? γτ εχω ακουσει ότι κανει γυρω στα 5λτ. και από προβλήματα?
    Ξέχασέ το αυτό το νούμερο

βάλε 7 στο χαλαρό για να είσαι μέσα, εκτός αν κάνεις μεγάλα κομμάτια σε Εθνική, Αττική κλπ, για να πας λίγο πιο κάτω

στα 3μιση χρόνια που την έχω, κατανάλωση 5lt/100km δεν έχω φτάσει ποτέ, ακόμα και σε κάτι εκδρομές του moto που πηγαίναμε πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ χαλαρά

Απο ζημιές προσωπικά δεν είχα κάτι ιδιαίτερο σε αυτά τα χρόνια

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Ολα μεσα στην πολη θα καψουνε απο 6 εως εφτα,χαλαρα.

Επιβεβαιώνω το 7άρι+ μέσα σε πόλη μόνο. 5άρι πετυχαίνεις σε επαρχιακό πολύ τουριστικά. 2 καμμένες λάμπες τα μόνα που μου έχει βγάλει.

Μέσα στην πόλη στα + ότι κόβει πολύ το τιμόνι και χωράει παντού, στα - ότι έχει λόξυγκα η πρώτη στις χαμηλές στροφές. Το ότι ανεβάζει θερμοκρασία πανεύκολα είναι δεδομένο.

Το μοντέλο του 2007 σταματάει το 2010. Μετά αλλάζει οπτικά. 2009 και 2010 μπήκαν και ρυθμίσεις στο μπροστινό.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Νέο μέλος
    ψαχνω να παρω μια τετοια μηχανή μεχρι τα 3000€ βαρεθηκα το cbf250. δεν εχει να σου προσφαιρει κατι άλλο. μοιαζει σαν να είναι για ηλικιωμένους μονο. (αποψη μου παντα). αυτό με τν θερμοκρασια που ανεβαινει δημιουργει και καποιο πρόβλημα ή δεν θα χρειαζεται να ανησυχω σε περιπτωση που την παρω?

Νέο μέλος
    Η κατανάλωση καυσίμου του κινητήρα είναι αρκετά λογική και κυμαίνεται (με κανονική οδήγηση που περιλαμβάνει και περιβάλλον πόλης) στα 5,6lt/100km. Αν όμως ο αναβάτης κινείται με υψηλότερες ταχύτητες (από 160km/h και άνω) η κατανάλωση μπορεί να τα φτάσει και τα 8,5lt/100km.

διαβασα και αυτό. και με μερικα ατομα που μιλησα τ ιδιο μου εχουν πει

ψαχνω να παρω μια τετοια μηχανή μεχρι τα 3000€ βαρεθηκα το cbf250. δεν εχει να σου προσφαιρει κατι άλλο. μοιαζει σαν να είναι για ηλικιωμένους μονο. (αποψη μου παντα). αυτό με τν θερμοκρασια που ανεβαινει δημιουργει και καποιο πρόβλημα ή δεν θα χρειαζεται να ανησυχω σε περιπτωση που την παρω?
    Απλά το καλοκαίρι θα βγάζεις φλύκταινες αν κινείσαι σε δρόμους τύπου Πειραιώς κλπ, και θα είναι το βεντιλατέρ στο άνοιξε κλείσε, κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα...

Έχω ένα για πούλημα παρεπιμπτόντως

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Η κατανάλωση καυσίμου του κινητήρα είναι αρκετά λογική και κυμαίνεται (με κανονική οδήγηση που περιλαμβάνει και περιβάλλον πόλης) στα 5,6lt/100km.
    Μεταξύ μας, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση ένα 4κύλινδρο σπορ 600 να έχει μικτή 5.6/100, ούτε αν το πηγαίνεις σβηστό.

Κατά τ'άλλα είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι, αν σου αρέσει το είδος. Σκέφτεσαι τις ανάγκες σου και αποφασίζεις.
    Life begins at 45°.

Γίνεται να έχεις τέτοια κατανάλωση σε σπορ 600, αλλά θα σε περνάνε κ τα παπάκια !

Έχω δει 5.5 l/100km σε zx9'00 κ gsxr1000 '02, φαντάζομαι γίνεται Κ σε 600αρι με τις ανάλογες επιπτώσεις στην ψυχική υγεία του αναβάτη :P

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αξίζει να πάρω scooter ?? H E L P !!!
    από petros3182 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2006, 07:57
  2. Suzuki Bandit 400 Razorback(αξιζει να τι δειτε)
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 23:21
  3. Αξίζει να παλεύεις για τα όνειρά σου???
    από Fog6920042002 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 14:08
  4. Αξιζει να το δειτε
    από toyota στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2005, 09:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας