μια χαρά τιμή είναι....τον Σεπτέμβρη στη Σόφια δίναμε 32 το τρίκλινο με πρωινό, πάνω κάτω εκεί παίζουν οι τιμές στη γείτονα χώρα
Εγραψα σε προηγουμενο ποστ για τις ταχυτητες ταξιδιου.Ο λογος οπως ειπα ειναι αυτος της αυτονομιας με μωτ πανω απο 140 το ΤΑ καιει τις καλτσες του.Αναλογα λοιπον την διαδρομη που θα ακολουθησουμε καλο ειναι να ξεκαθαριστει αυτο νωρις κατα την γνωμη μου πρεπει να καθοριστει αυτο γιατι:
1.αν ακολουθησουμε Εγνατια οδο τα βενζιναδικα ειναι 2-3 και ιδιοκτητες ειναι νταβατζηδες (μεγαλη συζητηση αυτο) και η αποσταση 200χλμ περιπου για την Ξανθη που φτανω οριακα εγω λογω μικρης αυτονομιας
2.αν ακολουθησουμε αλλο δρομολογιο (παλι ΕΟ Θεσνικης Καβαλας η μεσω Αμφιπολης -Δραμας-Σταυρουπολης) οι ταχυτητες θα ειναι χαμηλες βενζιναδικα στο δρομο πολλα οποτε προβλημα κανενα.Αν βρεθειτε για καφεδακι συζητηστε το και αποφασιστε.Ειμαι μεσα σε ολες τις εκδοχες.
3.αν καποιοι θεωρου βαρετο να πηγαινουν με μικρες ταχυτητες ως 140 δηλαδη μπορουμε να κανουμε 2 γκρουπ και να βρεθουμε Ξανθη η στο τελωνειο.
Τελος ειμαι διαθεσιμος στον ελευθερο χρονο να βοηθησω απο εδω σε οτι ειναι δυσκολο να κανει καποιος αλλος.Οπως ερευνα για διαμονη φαι κτλ.
Κανουμε και λιγο πλακιτσα με τις ταχυτητες (εκτος απο τον ντεβιλοκαγκουρα), μην αγχωνεσαι
πουτσ@@@@@@@@@
Οι πιθανότητες να έρθω είναι 70% ναι κ 30% όχι.Οριστικά θα ξέρω στις 15/4.Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τις
κρατήσεις των ξενοδοχείων κ τις μωτ των 140για μένα,βάλτε κ σε μένα ?
![]()
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
εγινε Φιλλιπ,εισαι ηδη εντος κ αναμενουμε επιβεβαιωση σου!
-Kordix-οκ
-manianisg-οκ
-airmav-οκ
-rizzlaplusplus..?
-ΗΛΙΑΣΚΤΜ-ok
-XLgeorge-ok
-sahara-ok
-taisteal-ok
-christof40-ok
-φιλος ΗΛΙΑΚΤΜ?
-pektis!!!
-spyrakos μεσα με τα μπουνια!!
-kalampokas μεσα!
-joyrider
-zizou...?
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
ψηνεται κανεις για καφεδακι το Σαββατο πρωι στον εξωτικο Κουβαρα?
να πουμε κ τιποτις περι της σιδηροκωλης..?