Σελίδα 119 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1969109114115116117118119120121122123124129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.771 έως 1.785 από 1994

Θέμα: Με είδα

Παλαιό μέλος
    με είδα ο κεφτές να πάω να βάλω βενζίνη στην μηχανή και να συνειδητοποιώ ότι κάπου μου πέσανε τα κλειδιά την ώρα που πήγα να βάλω μπρος.

Εκεί να φυγε όλο το μάτι λεω, το μονΟ που κλαίω είναι το μπριλοκ του ΠΝ (ΜΕΓΑ ΤΗς ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ). έβαλα μπρος με το PIN και έφυγα σπιτι να πάρω το 2ο ζευγάρι.
    εκανα την ίδια διαδρομή μπρος πίσω τζίφος.
    την τύχη μου μέσα
    Τελευταία τροποποίηση από headbanger; 28/03/2016 στις 04:29. Αιτία: ορθογραφία και λεπτομέρειες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από headbanger Προβολή μηνύματος
    με είδα ο κεφτές να πάω να βάλω βενζίνη στην μηχανή και να συνειδητοποιώ ότι κάπου μου πέσανε τα κλειδιά την ώρα που πήγα να βάλω μπρος.

Εκεί να φυγε όλο το μάτι λεω, το μονΟ που κλαίω είναι το μπριλοκ του ΠΝ (ΜΕΓΑ ΤΗς ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ). έβαλα μπρος με το PIN και έφυγα σπιτι να πάρω το 2ο ζευγάρι.
    εκανα την ίδια διαδρομή μπρος πίσω τζίφος.
    την τύχη μου μέσα
    βρεθηκαν τα κλειδιά!!!! κάποιος τα είδε να μου φεύγουν στην έξοδο του γκαράζ και τα έδωσε στον διαχειρηστή.

Με είδα σπίτι μου μετά μερικές μέρες απουσίας... Και μιά που είχα λίγη ώρα για σκότωμα, με είδα μεταξύ άλλων να πλένω και το μηχανάκι. Χωρίς πιεστικό αυτή τη φορά γιατί σκέφτηκα ότι άντε μήπως είναι καλύτερα...
    Και αφού έπλυνα/σκούπισα κλπ, λέω δεν το βάζω πλαϊνό να στραγγίξει; Τρέχουν κάμποσα νερά από κάθε απίθανο σημείο, λέω άντε να το ξαναβάλω διπλό. Και ΔΕΝ είδα τον σκύλο να έρχεται να παίξει... Και με είδα να ρίχνω το μηχανάκι πάνω στην τριανταφυλλιά
    Με είδα να κάνω άσκοπες προσπάθειες να το τραβήξω να σηκωθεί... Και μετά μερικά λεπτά το πήρα απόφαση.
    Με είδα να χώνομαι μέσα στην τριανταφυλλιά όσο γινόταν για να το σηκώσω από την σωστή μεριά... (το έχυσα αίμα να το σηκώσω κυριολεξία, πολύ αγκάθι ο θάμνος)
    Και με είδα να προσπαθώ να μην γαμοσταυρίσω θεούς και δαίμονες όταν είδα σπασμένη και την δεξιά χούφτα...

Άντε λέω τουλάχιστον να το βάλω μπρος.
    ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ χΑ χΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ. Δεν θυμάμαι τι κινεζομπαταρία φοράει αλλά είναι σούπερ, αφού άντεξε τόσο μιζάρισμα (μην μου πείτε για το γνωστό ρουλεμάν κλπ, το ξέρω αλλά τι να κάνω)

Με είδα να μένω αφ' ενός Πάκης γιατί δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, πάντα παίρνει με την πρώτη, άντε μερικές φορές την δεύτερη... Αφ΄ετέρου δεν ξέρω που να το πιάσω...

Με είδα να ρίχνω σπρέι ΠΑΝΤΟΥ. Τζίφος.

Με είδα να δοκιμάζω ασφάλειες, διακόπτη στάντ... Και τέλος να λύνω διακόπτη γκαζιέρας, να πλένω όσο μπορώ τα σωθικά με έμφαση στο RUN/OFF (σώθηκε το cleaner της Loctite που είχα), να έχει τελειώσει το γαμημένο σπρέι αέρα οπότε έπρεπε να περιμένω λίγη ώρα να στεγνώσει το σπρέι που είχα ρίξει (και να φυσάω για πιο γρήγορα) ΚΑΙ να μην βγαίνει όλη η βρώμα, θέλει ξεβίδωμα όλα τα διακοπτάκια και cleaner/οδοντόβουρτσα). Το πόση μπίχλα είχε εκεί μέσα...

Και μετά με είδα να δακρύζω από χαρά όταν άκουσα το μοτέρ να δουλεύει...

Και να απορω ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΝΕΡΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ... Δηλαδή ρε απρίλια... Ε μα πιά...

Τέλος και καλά όλα;

ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ.

Δεν έσβηνε το γαμολαμπάκι των λαδιών... Λες να έγινε μπινιά με το πέσιμο στα ρόδα;

ΠΩΣ κοιτάμε τα λάδια; Από ζεστό, το αφήνεις να κρυώσει λίγο, μετά το δουλεύεις κανα δυο λεπτά και κοιτάς.

Το αφήνεις εσύ να δουλεύει δύο λεπτά με το λαμπάκι των λαδιών αναμμένο; Ε όχι.

Περιμένουμε... Δεν ξέρω τι, αλλά περιμένουμε κανένα 20λεπτο κάνοντας διαλογισμό με την μάντρα της χαλάρωσης (δεν ξέρω αν έχει τέτοια δηλαδή, αλλά λέμε τώρα). Α και να βγάζω και τις βάσεις από τις σπασμένες χούφτες. Χωρίς νεύρα.

Προσπάθεια Β. Το γαμολαμπάκι ανάβει μεν, πιο αχνά δε, άρα βραχυκύκλωμα. Το ότι θα με έβλεπα να χαίρομαι που βραχυκυκλώνει κάτι, δεν το περίμενα... Κοιτάω τα λάδια τελικά, η στάθμη ΟΚ, η υφή τραγική. Τί τα θες, θα την κάνω την απόπειρα να το λύσω... Άλλη μέρα.

Έφυγα από Κιούρκα με το λαμπάκι μισοαναμμένο, όσο στέγνωνε έριχνε ένταση, κάπου στο Αλλού είχε σβήσει, στέγνωσε... Να θυμηθώ να ψάξω που βραχυκυκλώνει...

Με είδα να μην θέλω να το ξαναπλύνω.

Αλέκο να ρε, γέλα ελεύθερα.

Υ.Γ. Ξέρω εδώ και καιρό ότι οι μπότες είναι στα τελευταία τους... Τις ένιωσα και ουχί είδα να βάζουν υγρασία. Απλά γιατί πατούσα μέσα στα νερά του πλυσίματος... ΟΚ λέω σιγά τα ωά και με παπούτσι να πλύνεις, το βρέχεις λίγο. Μετά που καβάλησα, ένιωσα λίγο κρύο... Και σε είδα κάλτσα να έχεις (λόγω τριχοειδούς ανύψωσης) βραχεί ως τον αστράγαλο. ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ χτες η μέρα. Μιά ομορφιά.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 29/03/2016 στις 09:04.

Κανένας σωστός;;
    Με ειδα να σου μιλαω και να με γραφεις.
    Εσκεμμενο φαουλ.
    Δυο βολες και η μπαλα δικια μου..

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Με ειδα να γραφω χιλιομετρα στον ηλιο "παραλιακα" σημερα..... Ελλαδαρα μου ομορφη!

Παλαιό μέλος
    " the man hunched over his motorcycle can focus only on the present instant of his flight ; he is caught in a fragment of time cut off from both the past and the future; he is wrenched from the continuity of time; he is outside time; in other words he is in a state of ecstasy. In that state he is unaware of his age, his wife, his children, his worries, and so he has no Fear, because the source of fear is the future, and a person freed of the future has nothing to fear. "

Το γρατσούνισα το chrome σε στροφή επιτέλους. δεν περίμενα να πάρει τόσο πολύ κλήση με εξέπληξε ευχάριστα το παπάκι

Με είδα να αλλαζω λάδια. Και τον πατέρα μου να ρωτάει αν "πάλι" έχει διαρροή αυτό. Πότε είχε, δηλαδή; Με τρολαρει η φαμίλια, αίσχος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με είδα να αλλαζω λάδια. Και τον πατέρα μου να ρωτάει αν "πάλι" έχει διαρροή αυτό. Πότε είχε, δηλαδή; Με τρολαρει η φαμίλια, αίσχος.
    https://www.youtube.com/watch?v=xrHxpHtj2t8

Παλαιό μέλος
    Με είδα 7,30 το πρωί να πηγαίνω Θεσ/νίκη με πολύ ομίχλη , μα πάρα πολύ ομίχλη .
    Τέτοια που είχα χρόνια να δω . Επι 50 χλμ σκούπιζα συνεχώς τη ζελατίνα για να βλέπω .
    Στο δε ύψος του Βαθυλάκου στην Ε.Ο. η ορατότητα ζήτημα να ήταν 5 μέτρα !!!!!
    Όταν έφτασα , έσταζα ολόκληρος .

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Με ειδα να εχω ξελιγωσει τη μπαταρια ξεχνωντας ανοιχτο το διακοπτη με προβολεις αναμενους.... νομιζα οτι δε θα παρει ποτε μπροστα....... μου φυγε η ουγια στο σπρωξιμο λεμε..... τελικα εχω κασκαντερ πατερα και πιαστικα απο το παραθυρο για να με σπρωξει να φτασουμε καμια 50χλμ/ω για να παρει μπροστα στη δευτερη προσπαθεια...... ειμαι για τα σιδερα κατι φορες

Μέλος Το avatar του/της rouvasi
    Με είδα φτάνοντας για cafe στο πόρτο Ράφτη με την γυναίκα, να λείπει το iPhone από την βάση.
    Πάνω - κάτω 3 φορές αλλά τίποτε, ξενέρωμα και επιστροφή στο σπίτι.
    Εσύ που το βρήκες όταν το καλούσα και το έκλεισες για να μη το αναζητήσω, να έχεις την τύχη που σου αξίζει.
    Your feeble skills are no match for the power of the Dark Side.

Με είδα να γουστάρω άνοιξη, στροφιλίκια, αλητεία...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12719464_10209489908269238_2831348068096986944_o.jpg 
Προβολές:	247 
Μέγεθος:	95,0 KB 
ID:	355997

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Με είδα να γουστάρω άνοιξη, στροφιλίκια, αλητεία...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12719464_10209489908269238_2831348068096986944_o.jpg 
Προβολές:	247 
Μέγεθος:	95,0 KB 
ID:	355997
    καλη φαση

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Με είδα από το πρωί να παίρνω τηλέφωνο 3 λαστιχάδικα και να μην το σηκώνει κανένας. WTF δηλαδή!!!
    Το κακό είναι ότι όλοι έχουν το λάστιχο που θέλω διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας.

edit: pektis
    Τελευταία τροποποίηση από congate7; 02/04/2016 στις 17:08.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rouvasi Προβολή μηνύματος
    Με είδα φτάνοντας για cafe στο πόρτο Ράφτη με την γυναίκα, να λείπει το iPhone από την βάση.
    Πάνω - κάτω 3 φορές αλλά τίποτε, ξενέρωμα και επιστροφή στο σπίτι.
    Εσύ που το βρήκες όταν το καλούσα και το έκλεισες για να μη το αναζητήσω, να έχεις την τύχη που σου αξίζει.
    Μπες https://www.icloud.com/ κανε login με το λογαριασμο σου και δες μηπως φαίνεται στο find iphone. κανε και ενα lock και erase και να εισαι σιγουρος πολυ δύσκολα θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει κάποιος
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας