Σελίδα 81 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3171767778798081828384858691131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.201 έως 1.215 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ε ρε λεφτά που παίζονται με τις ΜΚΟ και τα λαμόγια στις πλάτες όλων μας.
    με τα δικά μας λεφτά... των δημοτών...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Πειραιάς η επόμενη μέρα...

...Σύροι και Αφγανοί πρόσφυγες άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους για ένα πείραγμα σε γυναίκα

...Όπως καταγγέλλουν εθελοντές και άνδρες του Λιμενικοί,νεαροί Αφγανοί δημιουργούν συχνά εντάσεις
    μετά από κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών.(αν δεν καταναλώνουν...ενταξει...ολα καλα).

Προτείνω μια ανοιχτή συναυλία αλληλεγγύης με τον Γιωργο Νταλαρα για να συγκεντρωθούν χρηματα
    για φθηνότερα και ποιοτικότερα ναρκωτικά.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    πήρανε μαριχουάνα! την ξέρω γω αυτή... σε κάνει τρελό! σε αφηνιάζει! δεν νοιώθεις πόνο δεν νοιώθεις τίποτα!
    ήξερα κάποιον που πήρε ΔΥΟ μαριχουάνες και μετά πέθανε!
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Πειραιάς η επόμενη μέρα...

...Σύροι και Αφγανοί πρόσφυγες άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους για ένα πείραγμα σε γυναίκα

...Όπως καταγγέλλουν εθελοντές και άνδρες του Λιμενικοί,νεαροί Αφγανοί δημιουργούν συχνά εντάσεις
    μετά από κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών.(αν δεν καταναλώνουν...ενταξει...ολα καλα).

Προτείνω μια ανοιχτή συναυλία αλληλεγγύης με τον Γιωργο Νταλαρα για να συγκεντρωθούν χρηματα
    για φθηνότερα και ποιοτικότερα ναρκωτικά.
    θέλω να δω τι θα γίνει το καλοκαίρι που θα σκάσουν τα ξεκώλια σουηδέζες αγγλίδες κλπ για μύκονο, σαντορίνη κλπ και θα είναι στα 5 βήματα από τα "παιδιά" με τα τουρμπάνια...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    θέλω να δω τι θα γίνει το καλοκαίρι που θα σκάσουν τα ξεκώλια σουηδέζες αγγλίδες κλπ για μύκονο, σαντορίνη κλπ και θα είναι στα 5 βήματα από τα "παιδιά" με τα τουρμπάνια...
    Απλα δεν θα πάνε οι σουηδεζες και το λοιπό ξανθό γένος σε αυτά τα μέρη.
    Μονο κάτι απελπισμενες που έχουν να δουν πε@ς απ όταν ο μπαμπάς έκανε σεξ με την μανα τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Κάτσε πρώτα να δούμε πως τι θα γίνει με εμάς και τα δικά μας ξεκώλια το καλοκαίρι και αυτοί έννοια σου, θα πάνε κροατία, κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Καλα οι αγγλιδες και οι σουηδεζες δεν ειναι περισσοτερο ξεκ@λα απο τον εδω πληθυσμο. Μια χαρα το καλοκαιρι χορταινει το ματι του κοσμου και απο τις ντοπιες.

Μια δυσκολια θα την εχουν τα παλικαρακια και θα παει το σοβατισμα συννεφο..

Το προβλημα ειναι γενικοτερο. Μπορουν & θελουν να ειναι μερος των ελευθερων κοινωνιων της Ευρωπης ? Ειναι ενα θεμα να ξεπερασουν τα οποια συμπλεγματα κουβαλανε απο την δομη της δικης τους κοινωνιας.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Μπορουν & θελουν να ειναι μερος των ελευθερων κοινωνιων της Ευρωπης ? Ειναι ενα θεμα να ξεπερασουν τα οποια συμπλεγματα κουβαλανε απο την δομη της δικης τους κοινωνιας.
    Αν κρίνω από τους Ινδούς της Αγγλίας, μάλλον όχι.

Αν κρίνω από τους Σύριους που γνωρίζω προσωπικά (μεσοαστική τάξη), δύσκολο έως ανέφικτο.

Δεν υπάρχει ουδεμία σχέση με τους Έλληνες πρόσφυγες του '22 σε σχέση με τους Αφγανοπακιστανοσομαλοαφρικανούς πρόσφυγες του 2016.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ρε πάτε καλά?

Όχι και τόσο αλλά προσπαθούμε.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος

Το προβλημα ειναι γενικοτερο. Μπορουν & θελουν να ειναι μερος των ελευθερων κοινωνιων της Ευρωπης ? Ειναι ενα θεμα να ξεπερασουν τα οποια συμπλεγματα κουβαλανε απο την δομη της δικης τους κοινωνιας.
    Οχι. Πιθανοτερο ειναι εμεις να υιοθετησουμε τα "συμπλεγματα" τους.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Οχι. Πιθανοτερο ειναι εμεις να υιοθετησουμε τα "συμπλεγματα" τους.
    Τα οποία προέρχονται από μερικούς καραγκιόζηδες φτιαγμένους και με μια μαλακοδομή της κοινωνίας από όπου προέρχονται και κάναν ένα πείραγμα σε κάποια. Αντίθετα νηφάλιοι Ευρωπαίοι φυσικά χωρίς συμπλέγματα αποκαλούν γυναίκες ως ξεκώλια και ξέκωλα μέσα σε ένα φόρουμ... Ποιητική αδεία νομίζω πως μπορώ να κάνω την υπέρβαση και να πως πως οι ίδιοι ευρωπαίοι θα μπορούσαν να στιμώξουν σε καμιά γωνιά κάνα "ξεκώλι" αν ήταν πιωμένοι ή φτιαγμένοι, αφού έτσι και αλλιώς το ξεκωλάκι κάνει μπαμ παρακαλάει ρε παιδί μου ικετεύει σχεδόν για κάτι τέτοιο... Αλλά ο Ευρωπαίος δεν είναι συμπλεγματικός που θεωρεί το σεξ αν έχεις πουλάκι καλό αν έχεις βυζιά φτηνό και ξεφτιλισμένο !

2016 μαλάκα μου!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Τα οποία προέρχονται από μερικούς καραγκιόζηδες φτιαγμένους και με μια μαλακοδομή της κοινωνίας από όπου προέρχονται και κάναν ένα πείραγμα σε κάποια. Αντίθετα νηφάλιοι Ευρωπαίοι φυσικά χωρίς συμπλέγματα αποκαλούν γυναίκες ως ξεκώλια και ξέκωλα μέσα σε ένα φόρουμ... Ποιητική αδεία νομίζω πως μπορώ να κάνω την υπέρβαση και να πως πως οι ίδιοι ευρωπαίοι θα μπορούσαν να στιμώξουν σε καμιά γωνιά κάνα "ξεκώλι" αν ήταν πιωμένοι ή φτιαγμένοι, αφού έτσι και αλλιώς το ξεκωλάκι κάνει μπαμ παρακαλάει ρε παιδί μου ικετεύει σχεδόν για κάτι τέτοιο... Αλλά ο Ευρωπαίος δεν είναι συμπλεγματικός που θεωρεί το σεξ αν έχεις πουλάκι καλό αν έχεις βυζιά φτηνό και ξεφτιλισμένο !

2016 μαλάκα μου!
    Φιλε μου μακαρι να βγω λαθος. Δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους αυτους (οχι ολους), ετσι εμαθαν.
    Απλως, επειδη τους εχω ζησει απο κοντα στις πατριδες τους ξερω τι να περιμενω. Λεπτομερειες δεν θα πω
    για να μην αρχισουμε παλι ....
    Στο ξαναλεω, μακαρι να βγω λαθος.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος

2016 μαλάκα μου!
    καλα ενταξει.. αν ελεγε καποιος για ημιγυμνες κορασιδες που κανουν την εμφανιση τους το καλοκαιρι ειναι αρκετα πολιτικαλυ κορεκτ ο ορος για τα φόρα ?

Α ηταν και ενας βορειοευρωπαιος μια φορα που πηρε κατι γκανια και εσκασε σε ενα νησακι και καθαρισε καμια 80αρια..

Και προχθες μια σαλεμενη στην ιταλια νοσοκομα, καθαρισε 13 ασθενεις με φαρμακα.

και ενας αμερικανος που μπηκε σε ενα σχολειο και οποιον παρει ο χαρος.. βασικα αυτοι ειναι αρκετοι αλλα αλλη κουβεντα...

και ενας στην Ελλαδα, Νικολα τον λεγανε, που εσφαξε κατι τυπους για μια παραγγελια... και και και εχει παραδειγματα αλλα δεν περιγραφουν το συνολο της κοινωνιας...

Και μερικοι λαοι που μεγαλωνουν με την γυναικα κατωτερη του ανδρα, γιατι ετσι λεει ο Θεος τους, κτλ κτλ κτλ. Και στην Ελλαδα του 50 οι φαπες και το ξυλο στις γυναικες ηταν μεσα στα λογικα πλαισια της κοινωνιας. Α και οι γυναικες εδω ψηφισαν πρωτη φορα εκει γυρω στο 50 σε βουλευτικες εποχες.. Εκει ακομη παιρνουν αδεια για να πανε τουαλετα...

2016 οπως τα λες.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF