"Το πρόβλημα ξεκινά από αυτούς που εγκαταλείπουν τα κατοικίδια τους. Τα κρατούν σπίτι τους για ένα χρονικό διάστημα, τα περιποιούνται, αργότερα τα βαριούνται, καθώς η φροντίδα ενός ζώου απαιτεί χρόνο και προσήλωση, και τα παρατούν όπου βρούν."
:a13:
"Το πρόβλημα ξεκινά από αυτούς που εγκαταλείπουν τα κατοικίδια τους. Τα κρατούν σπίτι τους για ένα χρονικό διάστημα, τα περιποιούνται, αργότερα τα βαριούνται, καθώς η φροντίδα ενός ζώου απαιτεί χρόνο και προσήλωση, και τα παρατούν όπου βρούν."
:a13:
Life begins at 45°.
γουσταρω τρελα τα σκυλια για την ανιδιοτελεια τους,γιατι ειναι μουτρα κλπ κλπ..αλλα ειναι τοσο αθωα σε μαλακισμενο βαθμο που και να τα κοπανησεις αν δεν ειναι αγριεμενα απο αλλους λογους καθονται και τις τρωνε...
εχουμε μια αδεσποτουλα στην δουλεια καμια 35αρια κιλα,δοντια κανα τριαρι ποντους και ειναι χεσμενη η καψερη.
εγω φιλοξενω ακομα τον μικρουλη και ψαχνω να του βρω σπιτακι.με πηρε καποιος για να τον παει στο χωριο να φυλαει κοτες και εφαγε ακυρο.απο κοντα ειναι ακομα πιο ωραιος και ειναι αρκετα ευκολος στο να μαθει.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από akis_trevor; 22/03/2016 στις 14:46.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
συγχαρητηρια σε όλους τους φιλους/ες που αναλαμβανουν υπευθυνα την επιμέλεια ενός ζώου.
Ο πολιτισμός μιας κοινωνίας φαίνεται (και) απο το πως αυτή συμπεριφέρεται στα ζώα. Αν μη τι άλλο, λίγοι πολιτισμένοι έχουν μείνει ακόμα όπως φαίνεται και αυτο είναι μια ευχάριστη νότα στην γενικότερη μιζέρια που ζουμε.
![]()
το συγκεκριμενο σκυλακι περιμενε την κορη μου εξω από το μαγαζι που δουλευει ,μολις βγηκε επεσε στα ποδια της και εκλαιγε, είναι περπου 3-4 μηνων, εχει και λουρακι ,η από καποιον εφυγε η το διωξανε, βαλαμε στην γειτονια φωτο ,στο φβ αλλα ακομα δεν εμφανιστηκε κανενας, γενικα είναι ησυχος περιμενη να τον βγαλουμε στην αυλη για την αναγκη του, από ρατσα από ότι ειπε ο κτηνίατρος είναι λυκοσκυλο με κατι ακομα,μεσαιο μέγεθος περιπου , αν ενδιαφέρεται καποιος ο οποιος δεν θα το παρατηση μολις το βαρεθεί ας στειλη μηνυμα ,εχω δυο μεγαλα σκυλια στο σπιτι οποτε λιγο δυσκολο για τριτο ,,..........οποιος ενδιαφέρεται ας στειλη μηνυμα
Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.