Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 149

Θέμα: Εκλάπη στην δοκιμαστική βόλτα από τον υποψήφιο αγοραστή!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Κοίτα να δεις, λογικό είναι να παίρνεις κάποιες προφυλάξεις, αλλά αν καταλήξεις σε υπερβολές (του τύπου να ζητήσω από τον μάστορα το δίπλωμα και την άδεια του συνεργείου του, μήπως και δεν είναι αυτός αλλά έχουν μπουζουρίασει τον original στο υπόγειο) δε πρόκειται να πουλήσεις μηχανάκι ούτε στον αιώνα τον άπαντα...
    Σε αυτο συμφωνω απολυτα.. οχι υπερβολες αλλα τα βασικα...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Σε περίπτωση πώλησης μηχανής αυστηρά και μόνο ραντεβού σε συνεργείο για έλεγχο αν θέλει ο υποψήφιος αγοραστής! Εγώ πχ σαν ιδιώτης δεν είμαι έμπορος/μαντράς να δίνω το μηχανάκι για test drive. Και δεν είναι μόνο η περίπτωση της κλοπής αλλά και η περίπτωση του να σαβουριαστεί ο υπ αγοραστής. Εκεί ποιος θα πληρώσει τη λέζα;
    Υπαρκτότατος κίνδυνος κι έχει συμβεί 2 φορές σε γνωστούς μου. Ο ένας υποψήφιος τελικά πήρε το μηχανάκι χτυπημένο στην συμφωνημένη τιμή ο δε άλλος την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια κι έμεινε το σκουκαρισμένο CB στον ιδιοκτήτη. Νομίζω τραβήχτηκαν καμπόσο στα δικαστήρια αλλά απ' όσο γνωρίζω άκρη δεν βγήκε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Οποτε γουστάρεις έλα......Σοβαρά μένω Τζέντα!!!!!!!!!!!!!!!
    Χαχαχα... κανε μιυ τα εισητηρια και δεν στο περνω ουτε βολτα πυτε τιποτα... χαχα!!
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Οποτε γουστάρεις έλα......Σοβαρά μένω Τζέντα!!!!!!!!!!!!!!!
    Με τι, γωνια;

Παιδες είναι μη σου κάτσει όπως ειπε και ο βασκας.
    Μακάρι να τον πλακώσει το παπορι τον φουστη......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Για το ενδιαφέρον του θέματος, στην Αγγλία το τυπικό που ισχύει είναι ότι άμα θες να δοκιμάσεις, όλο το κασέρι στο χέρι του πωλητή, με συμφωνητικό ότι αν το σαβουριάσεις είναι δικό σου. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές, αλλά αυτό είναι το βασικό νόημα.

Στην τελική όμως είναι πάντα ζήτημα κρίσης, έτσι; Οι βρωμοδουλειές συνήθως ζέχνουν από κάποια απόσταση.

Παλαιό μέλος
    Όταν πούλησα μηχανή πήγα σπίτι του αγοραστή πήρε την μηχανη για τεστ μου έδωσε το αυτοκίνητο του και δώσαμε ραντεβού για καφέ σε συγκεκριμένο σημείο.όταν αγόρασα την μηχανη δεν την έκανα τεστ,όχι ότι δεν μου την έδινε το παιδί, απλά δεν την ζήτησα για τεστ.Απλά την έβαλα μπροστά να την ακούσω λίγο, τον ρώτησα αν έχει θέμα με το σασί και μου λέει δεν θα πούλαγα πότε μηχανή που πιάνει 300 χλμ σε κανεναν αν είχε στραβό σκελετό. Σβήνω πάμε για τα χαρτιά πλήρωσα και μετά την καβάλησα να φύγω. Γενικά όταν αγοράζω μεταχειρισμένη πρώτα κόβω φάτσα αυτού που την πουλάει και αν μου αρέσει τότε κοιτάζω και την μηχανη.,,

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Για το ενδιαφέρον του θέματος, στην Αγγλία το τυπικό που ισχύει είναι ότι άμα θες να δοκιμάσεις, όλο το κασέρι στο χέρι του πωλητή, με συμφωνητικό ότι αν το σαβουριάσεις είναι δικό σου. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές, αλλά αυτό είναι το βασικό νόημα.

Στην τελική όμως είναι πάντα ζήτημα κρίσης, έτσι; Οι βρωμοδουλειές συνήθως ζέχνουν από κάποια απόσταση.
    Αλλη μια παραμετρος που ξεχναμε.

Γνωστος την εδωσε σε καποιον για δοκιμη στην Εγνατια.Μετα απο καμμια ωρα αυτος επεστρεψε με τη μηχανη φορτωμενη σε αγροτικο και τον κινητηρα κολλημενο.Του ειπε φυσικα οτι η μηχανη ειχε προβλημα και δεν σκοπευει να την αγορασει.

Δεν θυμαμαι ποιος πληρωσε το αγροτικο.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Ή να προσλάβεις μια εταιρία security...

Ο καθενας χειριζεται οπως θελει την περιουσια του. Μην ξεχνατε οτι εσεις εχετε την κυριοτητα του οχηματος για οτι κ να γινει. Πχ τροχαιο με τραυματιες κλπ. Τωρα για το ποσοι εχουν διπλωμα...ειναι αλλη ιστορια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Εγω οταν πηρα τη μοτο,την ακουσα και την ειδα.
    Τη πηγα συνεργειο και την πηρε βολτα ο μαστορας.
    Αυτο θεωρω οτι ειναι το σωστο.
    Αντε βολτα με τον αγοραστη συνοδηγο.
    Ειναι πολλα που μπορουν να πανε στραβα οταν δινεις δοκιμη.
    Καλυτερα να ξινισει και να φυγει ενας παρα να τρεχεις μετα.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    μακαρι να το βρει ο φιλος το μηχανακι!

οσα μοτο εχω αγορασει τα εκανε βολτα και τα τσεκαρε ο μηχανικος (εκτος απο 1 παπι, του οποιου ο ιδιοκτητης με εκοψε και μου ειπε παμε μαζι βολτα να το δεις. δεν χρειαζοταν βεβαια, αλλα κλαιν). οσα εχω πουλησει εκανα ακριβως το ιδιο.

αυτες τις μερες θελω να δω ενα αλλο μοτο, αλλα δεν βολευει να ερθει καποιος μαζι μου και αναγκαστηκα θα ειμαι μονος με το δικο μου μηχανακι. ο ιδιοκτητης μπορει να μου το δωσει βολτα, αλλα το δικο μου να το αφησω ετσι χημα? δεν νομιζω τακη. μαλλον θα περιμενω λιγες μερες να την κανονισω αλλιως τη φαση.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    οσες φορες πουλησα μηχανακι και ηθελε ο αγοραστης να την δοκιμασει κρατησα την ταυτοτητα του και τα κλειδια της μηχανης του μεχρι να επιστρεψει.οσες φορες εδωσα μηχανακι που πουλαγα εκανα το ιδιο, δηλαδη εδινα την ταυτοτητα μου και τα κλειδια της μηχανης μου μεχρι να επιστρεψω.Απλα πραματα.Πολλοι οταν δοκιμαζα το μηχανακι τους και τους εδινα την ταυτοτητα μου με κοιταγανε καλα καλα και μου λεγανε οτι τι θα την παρεις και θα φυγεις? Πλεον πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι.Δυστυχως!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Κρίμα,μάλλον έπεσε σε επαγγελματία κλέφτη

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Εγω οταν πηρα τη μοτο,την ακουσα και την ειδα.
    Τη πηγα συνεργειο και την πηρε βολτα ο μαστορας.
    Αυτο θεωρω οτι ειναι το σωστο.
    Το ιδιο ακριβως και γω!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδια, ειμαι δλδ ο μονος που θελει να οδηγησει μια μηχανη πριν την αγορασει; Γιατι το νομισμα εχει δυο πλευρες. Λογικο να φοβομαστε για το τι μπορει να συμβει σε ενα test ride, αλλα απο την πλευρα του αγοραστη δεν ειναι παραλογο το αιτημα.

Για μενα μαλλον ειναι παραλογο να περιμενεις καποιος να αγορασει τη μηχανη σου χωρις να την εχει οδηγησει πρωτα. Απλα πριν το test ride ζητας μια ταυτοτητα, να εισαι καπως καλλυμενος.

Οσα μηχανακια εχω αγορασει τα ειχα οδηγησει πρωτα (ή αν οχι εγω καποιος γνωστος μου) και οσα εχω πουλησει τα ειχα δωσει για δοκιμη.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

Να πουλάς το σούπερ μηχανάκι σου των 15000 ευρώ με ελάχιστα χλμ. άντε ας πούμε 10000-15000 χλμ.
    και να έρχονται κάθε μέρα από 2-3 για να το κάνουν βόλτα..??
    ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...!!
    Και αν εσύ έτυχε όλα όσα αγόρασες μεταχειρισμένα να σου τα δίνουν βόλτα,υπάρχει και η άλλη πλευρά
    του νομίσματος που λέει ότι για να πουλήσει κάποιος στήνει και ΚΩΛΟ..!
    Εμένα προσωπικά μόνο προβληματισμό θα μου δημιουργούσε τέτοια συμπεριφορά εκ μέρους του πωλητή.
    Έχω πουλήσει αρκετά μηχανάκια σε άψογη κατάσταση και καμμία φορά δεν δέχτηκα να ανεβεί επάνω
    κανένας υποψήφιος αγοραστής...!!
    Όποιος ήθελε,αντιπροσωπεία ή συνεργείο της επιλογής του και εκεί ας το έλεγχε ο μάστορας,ο οποίος αν είναι
    ΣΟΒΑΡΟΣ δε χρειάζεται να κάνει καμμία βόλτα για να βγάλει συμπέρασμα για την κατάσταση της μοτό...!!!
    Άσε που άμα γίνει κανένα ατύχημα μπορεί να σε τρέχουν μέχρι να πεθάνεις...!!
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..??
    Όταν πουλάμε δεν δανείζουμε την μοτό σε κανέναν για κανένα λόγο και όποιον του αρέσει....!!!

Παρόμοιο σκηνικό έτυχε σε γνωστό μου οπου τον πήρε τηλ ενας απο Θεσσαλονίκη για να αγοράσει το BlackBird του και συμφώνησαν τα το πάει ο ίδιος Θεσσαλονίκη. Αυτήν ήταν και η μεγάλη του μαλακία. Εμφανίστηκε ένας τύπος, το πήρε βόλτα μόνος του και ακόμα το επιστρέφει. Μετά γύρισε με ΚΤΕΛ πίσω ο γνωστός.

Εδώ ποιος φταίει; Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν αλλά πρέπει να σε κόφτει και λίγο ρε πστ μου....όσο και να καίγεσαι για λεφτά.

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2013, 23:06
  2. Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...
    από Runner Ducati στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 05:56
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε