ατερμονας σιδερενιος οχι τα πλαστικα που εχουν τωρα και χαλανε για πλακα
λυμπα στο γρασο αφου εφυγε το παλιο και τα νερα αφου και η τσιμουχα ηταν χαλια.καινουρια και αυτη
ειχα κεφια και περασα αφου επλυνα ολες τις ντιζες επανω εβγαλα χαρτακια για να θυμαμαι που πανε τα καλωδια. μονο το φαναρι λειπει μονο και αλλη μια γενικη
![]()
καθαρο πλεον μαζι και η σαμπρελα που το καλυπτειαναμενοντας λαμπα
και το φαναρι γυαλισμα το στεφανι του και το κρυσταλο που ευτυχως εφτανε το δαχτυλακι απο την τρυπα της λαμπας. δε σας λεω ποιο δαχτυλο εβαλα
και το καπακι να προστατευει τον κεντρικο διακοπτη και τις βιδες βασεις οργανων. ψαχνω να βρω τι πατεντα να κανω για τον χιλιομετρητη.ευτυχως που εξεχει ενα μικρο τετραγωνο λαμακι οπου εκει θα κουμπωνε καποιο πλαστικο
![]()
δεν ξερω αν ειναι ιδιος ο χιλιομετρητης με τον δικο σου αλλα θα σου πω για τον δικο μου μηπως παρεις καμμια ιδεα
απο το καβουκι κανονικα εξεχει ενα πλαστικο χερουλακι το οποιο ειναι βιδωμενο στον αξονα που γυρνας για να μηδενισεις
αν μηδενιζεις αριστεροστροφα τοτε το κομματι που εχει μεινει μεσα ξεβιδωνει δεξιοστροφα
αν συγκρατησεις τον αξονα μπορεις να ξεβιδωσεις το σπασμενο κομματι και να βιδωσεις-στερεωσεις οτιδηποτε αλλο σε βολευει
κανεις πολυ σχολαστικη και καλη δουλεια και πολυ καλη παρουσιαση......
σου ευχομαι γρηγορα καλες βολτες![]()
Το πλαστικο μαλλον λειπει. Βλεπω ενα αξονα που τον γυρισα και μηδενησα. Δεν θυμαμαι σε ποια φορα το γυρισα μα ειναι τετραγωνο δεν υπαρχουν στροφες..μακαρι να ειχε θα εφτιαχνα στο τορνο και ολα καλα. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για το ενδιαφερον σου
λιγο πιο πανω απο τον κεντρικο διακοπτη εκει που ειναι σαν ταπωμενο,θυμαμαι το δικο μου ειχε ενα καρακοκκινο φωτακι που αναβε οταν περνουσε τα 80χμ/ωρα ταχυτητα,ηταν ομως εισαγωγης απο τζαπαν, το βλεπω και θυμαμαι καθε του λεπτομερεια επανω του καθως το προχωρας. Το εδωσα με 160.000 χλμ παρακαλω,με το
ΙΔΙΟ πιστονι απο την αρχη που βγηκε απο το εργοστασιο. εκαιγε κατι λιγα λαδακια,λιγα ομως ,δεν φαινονταν δηλαδη. Ωραια δουλεια ...μπραβο σου!!
ηρθε και το τεποζιτο απο πλαστικοποιηση. μεσα απλα τελειο δεν ξανα ασχολουμαστε εκει για χρονια θελω να πιστευω
εδω μου ειπε ο μαστορας οτι ειχε καταστραφει το μεταλο απο την σκουρια το εκοψε μεχρι να βρει καθαρο και κολησε αλλο με μπρουτζοκοληση
και εδω αφου το καλυψα με στοκο το αφησα να πετρωσει για τα καλα διοτι εβαλα αρκετο
![]()
ασφαλειοθηκη δεν εκανε καλη επαφη απο σκουρια και βρωμια
καθαρη με την ασφαλεια μεσα και 3 εφεδρικες. επανω ειχε 16Α και πηρα ιδιες. το σχεδιο στο μανουαλ ειδα μετα οτι παιρνει 10Α.
το φορτωνω σιγα σιγα να δω πως θα βαλω το μοτερ.θα βγαλω πισω ροδα και καλαμια και με βοηθεια θα το βαλω. δεν μπορω να καθομαι περιμενοντας τα ανταλακτικα και οτι εχω ετοιμο το βαζω οπως και το πισω φτερο με την σχαρα.τελος απο συνδεσεις και πισω. ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ
![]()
το μοτερ ειναι μανικι να μπει και χρειαζεσαι κι αλλο ατομο
καλυψε μα σφουγγαρια και ταινια τον σκελετο γιατι ειναι κριμα να τον ξυσεις
θα ηταν πιο ευκολο αν δεν ειχες μονταρει τιποτα και περναγες τον αδειο σκελετο πανω στο μοτερ πρωτα