Μάλλον θα πάθαινα πρώτος καρδιά μαζί με δύο τρία εγκεφαλικά.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ
Σε μια αντιπροσωπεία,για να το αγοράσουμε.
Από την bmw μου είπαν ότι θέλουν περίπου 2,5 ώρες μηχανικός ,διαγνωστικό,
φαναρτζής,λαμαρινάς,ηλεκτρολόγος,ράμπα και δεν ξέρω τι άλλο.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ για να δει αν στρίβει,φρενάρει,
είναι πολύ τρακαρισμένο κ.λ.π.....
Λες να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους...??
ΑΝΗΣΥΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Σε όλους αυτούς που αγοράζουν και δεν δοκιμάζουν μηχανή: Τη μοτοσυκλέτα που πάτε να αγοράσετε πως ξέρετε πως πάει;;; Έχετε καβαλήσει κάποια παρόμοια; και αν ναι ποιού; κάποιος δεν σας την έδωσε; Πάντα υπάρχει ένας φίλος που είχε παρόμοια; Με μπερδεύετε ρε παιδιά..Δηλαδή μπορεί να υπάρχει σοβαρός μοτοσυκλετιστής που ακούει ας πούμε "ότι τα 990 είναι καλά" και δεν έχει κανείς κοντινός του, να πάει να βρεί ένα 990, να το πάει σε ένα μάστορα, να πάρει το οκ, να το αγοράσει, και μετά να το πάει βόλτα;;; Έλεος. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες μοτοσυκλέτας: Αυτές που είναι σχεδόν καινούργιες, και μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να βρει να κάνει τεστ στην αντιπροσωπία (οπότε και συ δικαιολογείσαι να του αρνηθείς), και αυτές που δεν υπάρχουν, οπότε πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στις δοκιμές διότι ναι μεν να δει αν του κάνει, αλλά μη γίνει τελικά το δικό σου test driveΉθελα τις προάλλες να πάρω ένα εντουράκι.. Με ενδιέφερε, 690enduro, drz400r, cre450f, 610te ie Που θα τα δοκίμαζα; Τα έχει πουθενά σε κάποια έκθεση; ή θα ακούσω κάποιον (καλό ή λουκουμά δεν έχει σημασία) και θα το πάρω έτσι; Μου λέει ένας 1και μισο με τα πόδια στις μύτες και 60 κιλά "καλό το drz" Εγώ είμαι σχεδόν 1.90 και 90 κιλά. Είναι το ίδιο; Το ίδιο κουμπώνω πάνω στη μηχανή; Λέγανε σεβαστοί συμφορμήτες "πόσο καλό μοτέρ είναι το 690" Πιο άβολη θέση οδήγησης δεν μου έχει τύχει. Για μένα πάντα. Και ας πετάει το μοτέρ. Με το που έβαλα τα πόδια στα μαρσπιέ του 610 και ξεκίνησα (βλέπε παραπάνω ιστορία να γελάσεις) είπα: εδώ είμαστε.. Αλλά ρε παιδιά..κάπως έπρεπε να τις δοκιμάσω αυτές τις μοτοσυκλέτες. Κάπως έπρεπε να γίνει μια αρχή. Κάποιος έπρεπε να μου τις δώσει..Πουλά κάποιος μια μοτοσυκλέτα. Αντε να την δουν και 10 άτομα. Να κάνουν και από 30 χιλιόμετρα; 300 σύνολο. Κλάιν μάιν. Τι έγινε; Απλά όταν έρχεται κάποιος, φροντίζεις να είσαι μαζί με τον φίλο σου, του κρατάς ταυτότητα, ελέγχεις αν έχει κατάλληλο δίπλωμα, υπογράφει και το χαρτάκι, καθορίζετε που θα πάτε, και μετά πας μπροστά εσύ και πίσω ο λεβέντης. Αν θέλει να βιαστείς, σινιάλο, Αν κόβει τον βλέπεις και κοβεις..Μόνος δεν πάει πουθενά. Για πολλούς λόγους, όχι μόνο για τον φόβο κλοπής. Άμα έχει έρθει με μηχανή; ακόμα καλύτερα. Την παίρνεις εσύ και με τον φίλο σου τον βάζετε στη μέση. Άσε που αν έχεις πουλήσει γενικά μοτοσυκλέτες, τον άλλον τον κόβεις. Πουλούσα ένα 950 adv και ήρθε ένα 20αχρονο, ούτε καραμέλες δεν είχε να αγοράσει, όχι 950..Πήρε τα μπρίκια μου για δοκιμή. Ααα.. και κάτι για τα μαστόρια..Το ότι ελέγχουν δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζουν πιθανό λάθος τους μετά. Επίσης σημαντικό να πάει κάποιος στον σωστό μαστορα για το μοτέρ που θΑ αγοράσει. Που μπορεί να μην είναι ο μάστορας που πηγαίνει το μοτέρ που έχει τώρα..Την έχω πάθει έτσι με ένα tdm850.
Τελευταία τροποποίηση από lookylook; 06/04/2016 στις 00:21.
καμια μηχανη που αγορασα ....μα καμια , δεν την εκανα βολτα . ποτε . την εκανα αφου την ειχα αγορασει ......και ολες τις εδωσα με τον ιδιο τροπο
Εγώ ευχαρίστως θα σου πούλαγα, αλλά δεν θα αγόραζα από σένα με την καμία(ούτε εσύ θα μου πούλαγες)
Ναι αλλά το μοντέλο που αγόραζες το είχες δοκιμάσει κάπου-κάποτε; Εγώ ζητώ απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση: πως αγοράζεις μοτοσυκλέτα που δεν υπάρχει για τεστ drive, ούτε την έχει κάποιος κοντινός. Φαντάζομαι όχι στη τύχη
Τελευταία τροποποίηση από lookylook; 06/04/2016 στις 01:07.
Ενοειται εχεις δοκιμασει αλλη στο ιδιο μοντελο , αλλα συμφωνω με τον τερενς , το μηχανακι δεν ειναι να ρθει να το παρει ο καθενας να το βολταρει και μετα να το σκεφτει . δεν φοβαμαι την κλοπη γιατι εδω που ειμαι δεν εχει τετοια αλλα να το δινω στον εναν η στοον αλλο , δεν παιζει .
συμφωνω σε αυτο...
οταν ηθελα να παρω ss εκανα βολτα με αυτα των φιλων. ειχα οδηγησει gsxr κ8, αλλα οχι αυτο που αγορασα, αυτο το οδηγησα μετα τη μεταβιβαση.
δε γινεται να δινεις μηχανακι στον καθενα. μου ειχε ερθει τυπακος (22-24) με τη γκομενα να δει το gix, χωρις εξοπλισμο και απειρος προφανος. σαυτον τι μηχανακι να δωσω βολτα? την ψηλιαστηκα απο την αρχη και καταληξαμε να βγαλει φωτο η γκομενα του πανω στο μοτο.
στα 2 καγκουρια ξαδερφια που ειχανε ερθει να το δουνε τι μηχανακι να δωσω παλι? ο ενας ελεγε, "ο ξαδερφος ειναι τιμονι, 10χρονια στα παπια, τα στυβει ολα". ουτε να ανεβουν πανω δεν τους αφησα.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ
Ποτέ δεν είχα καμμία σχέση με τα κλάσικ όπως τα λες μηχανάκια,απλά κλάσικ είμαι πλέον εγώ
και αν κατά καιρούς είχα διάφορα μηχανάκια ,στον καιρό τους όχι μόνο κλάσικ δεν ήταν αλλά
ήταν και από τα πιο μοδάτα.Ας πούμε για παράδειγμα το Ζακς 250 που είχα αν σήμερα θεωρείται κλάσικ
το 80 ήταν..??
Μάλλον ξεφύγαμε από το θέμα,εδώ λέμε για δοκιμή πριν την αγορά.
Φαντάζεσαι να έβγαιναν 10 υποψήφιοι αγοραστές και να μου έλεγαν δώσε μια βόλτα το ολοκαίνουργιο
Χαγιαμπούζα..?? Δε γίνονται αυτά,σε όποιον αρέσει..!!!