αν δυσκολευτεις ακολουθησε τις οδηγιες...
https://www.youtube.com/watch?v=LsHhrXpKhKc
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
ωραιο το καφεδακι,ειδαμε φιλους καλους κ γνωρισαμε κ'αλλους.
μιλησαμε για πολλα κ διαφορα οπως κ για την Σιδεροκωλη...
ενδεχομενως να χρειαστει να φτιαχτουν 2 γκρουπ κατα την πορεια στο εσωτερικο..
1ο για οσους δεν επιθυμουν να πληρωσουν διοδια, οι οποιοι θα ''φροντισουν'' να φτανουν στον εκαστοτε σταθμο διοδιων 1-2 λεπτα μετα απο αυτους που θα πληρωνουν...
κ
2ο με οσους δηλωσουν οτι θα κινηθουν με 150-160 στην Εθνικη-Εγνατια.
αυτοι λοιπον (οι ψιλοσβελτοι ντε..) απο το σημειο ''ολικης συναντησς στην Σαλονικη'' θα κινηθουν οπως επιθυμουν κ θα αναμενουν τους αλλους (δλδ εμας με τα μικρομεσαια οΝ-ΦΦ) πριν τα συνορα στον Εχινο πινοντας καφεδακι...
οσοι λοιπον ανηκουν ειτε στην μια,ειτε κ στις δυο κατηγοριες θα φροντισουν να τηρησουν οσα γραφονται πιο πανω...
συντομα θα κανιστει κ επομενος Σιδηροκωλο-καφες...stay tuned.![]()
Ωραία ήταν χθες και εγώ χαρηκα πολύ που τα ειπαμε εστω και για λίγο από κοντά παιδες....προβλεπω να εχω πρόβλημα στο δρόμο....πρέπει να ειμαι και στα 2 γκρουπ χαχαχαχα![]()
Θαναση δεν υπαρχει κανενα προβλημα,οταν ο καθενας ξεκαθαρισει τι κ πως ταξιδευει απο την αρχη ολα ρυθμιζονται!
τα προβληματα ξεκινουν οταν χωρις ενημερωση ο καθενας κανει οτι θελει κ φερνει τους υπολοιπους σε δυσκολη θεση...
αν γνωριζουμε -αναφερομαι σε ολους- απο πριν τις διαθεσεις του καθενος μπορουμε να δουμε εαν κατι μας κανει η' οχι ωστε να δηλωσουμε συμμετοχη.
απο την αλλη παλι το να κανουμε 2-3 γκρουπ μπορει να βολεψει τα πιστευω του καθενα αλλα
τοτε
''ποιος ο λογος υπαρξης της φρασης παμε ολοι μαζι''..?
για να φαμε το βραδυ κ να κοιμηθουμε? κ οι υπολοιπες ωρες που θα ειναι πολλες τι θα γινουν?μονος θα πορευτει ο καθενας μας?
οταν δηλωνουμε θετικη συμμετοχη σε παρεα εχουμε απο πριν αποφασισει οτι θα κανουμε κ αμοιβαιες υποχωρησεις...
αυτα απο μενα για ολους κ αναμενω απαντησεις/ενημερωσεις σχετικα με τα παρακατω...
ποιος θα πληρωσει διοδια κ ποιος οχι
με ποσα γουσταρει να ταξιδευει ο καθενας
κ οτι αλλο πιστευει οτι θα πρεπει να μαθουν κ οι υπολοιποι...
(εγω θα ταξιδευω με 110-120 κ θα πληρωσω διοδια,μπορω ομως να παω με 130 ωστε να ειμαι μαζι με εκιενον που τα 150 θα κανει τα 130..)
![]()
Τελευταία τροποποίηση από George_M.; 03/04/2016 στις 14:42.
Φαντάζομαι ότι όλα αυτά έχουν νόημα από το ραντεβου της Θεσσαλονίκης και μετά.....ας βρεθουμε εκεί με το καλό και μετά συνεχίζεται η βόλτα μας σαπανω...το ίδιο και για την επιστροφή.
Εγω εθνικη κινουμαι μεχρι 120 max
Μεχρι Θεσ/νικη παω απο παραδρομους γιατι δεν θελω να σπρωχνω μπαρες,και βαριεμαι και τις ευθειες.
Απο εκει και πανω οπως αποφασισουμε στη Θεσ/νικη.
αγόρια,
για μένα η εκδρομή ξεκινάει από θεσσαλονίκη
για το αθήνα - θεσσαλονίκη, με όλο το σεβασμό προς όλους τους συμμετέχοντες και αφού θα γίνει από εθνική, θα πρέπει να δημιουργηθούν γκρουπάκια ανάλογα με την ταχύτητα που γουστάρει να ταξιδεύει στην εθνική κάποιος... αν ήταν μέχρι τη λαμία πχ, να κάνω τον χαζό και να πηγαίνω μέχρι 120 αλλά 500 χιλιόμετρα διαδρομή με 120, σόρρυ, δεν μπορώ να το κάνω... και σεβόμενος τους συνταξιδιώτες μου, δε θέλω να αναγκάσω και κανέναν να πηγαίνει με 140 - 160+...
απο κει και πάνω, δεν έχω κανένα προβλημα να πηγαίνω με 120 με όλους μαζί μιας και αυτό είναι το νόημα, να πάμε όλοι μαζί μια παρέα.
επομένως, ας οριστεί ώρα και μέρος συνάντησης στη θεσσαλονίκη και ο καθένας ας κάνει το κουμάντο του μεχρι εκεί όπως αυτός κρίνει. μετά, ένα σώμα, μία ψυχή...
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
όπως τα λέει ο από πάνου![]()