Θέλω σέλφι γιατρού με μαρκ....κ μετά τέλος....να τρελαθούνε κ οι τρελλοί...χαχαχαχαχαχαα.
Θέλω σέλφι γιατρού με μαρκ....κ μετά τέλος....να τρελαθούνε κ οι τρελλοί...χαχαχαχαχαχαα.
Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελά...
Εδώ κολλάει.
Όχι "αμήχανος" πλέον...
αστείο να βλέπεις τον ρόσσι να πανυγηρίζει που βγήκε δεύτερος λόγω της θλιβερής οδήγησης της ιανόνε. Φέτος δεν θα περνάει ούτε τα ντουκάτι. Μόνο αν βροντάνε οι άλλοι όπως πέρσι θα έχει ελπίδες...
Να πω πως δεν τι είπα για τις πτώσεις......είχε σασπένς....αλλά τελικά μαλακία αγώνας.
Τη μ@λ@κί@ που έκανε ο Ιανόνε στην αρχή με τον Ντάνο, τη ρέφαρε μετά με άλλη μ@λ@κί@ και του έδωσε το βάθρο...
C'est la vie...
Φύγαμε...
και όπως είχε πει και μια ψυχή κάποτε...
"your ambition outweights your talent"
μλκ Ιαννονε...
Δεν την είχε μετά την αλλαγή, πριν διεκδικούσε την πρώτη. Άστα όταν οι αγώνες γίνονται με τόσους εξωγενείς παράγοντες κανένας δεν μπορεί να κριθεί απόλυτα σωστά. Και τώρα αυτό λέει ο ίδιος, μετά την αλλαγή δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και είπε στα ίσα "χωρίς την επαφή δεν θα ήμουν στο βάθρο"
Ας έκανε αυτό τουλάχιστον...ή ας έλεγε ένα μπράβο στον μμ
Ο ιανονε ειναι φιλος του ροσσι και γι αυτο εριξε τον ντοβι για να παρει βαθρο ο ροσσι.... δεν ισχυει φυσικα αλλα κατι τετοια λεγανε και οι βαμμενοι ροσσικοι...![]()
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Δυο διαφορετικοί αγώνες.
Οκ είμαι βαμμένος κίτρινος.
Αλλά
Μέχρι το πρωτο μισό πριν την αλλαγή βλέπαμε αγώνα.
Όλα κυλαγαν γαμάτα.
Έπεσε και ο ξινός.
Η suzuki -vinales-εραβε κοστούμια.
Είχε δραση ,προσπερασεις κλπ.
Μετά την αλλαγή wtf!!!!
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ κοιμήθηκε, ο μαρκεζ απογειώθηκε,ο μαβερικ έπεσε και ο γιαννονες ηταν το κερασάκι στην τούρτα Π@@ΤΑΝΑ ΟΛΑ τα έκανε.
Τώρα μπείτε στην ψυχολογία των οδηγών έστω και λίγο, οτι τα λάστιχα που φοράνε είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και μπορεί να κανουν μπαμ.
Χαλια μαύρα αγώνας.
Ελπίζω να φτιάξουν λάστιχο για την αλλη εβδομάδα