Άντε να ψήσουν το CS27 να καβαλήσει λίγο, να πάρει κανα time out ο ψηλός μπας και βάλει μυαλό. Just sayin'
Φύγαμε...
ο MM είχε καταπληκτικό αγώνα και αν καταφέρει να είναι συγκεντρωμένος θα είναι το αναμφισβήτητο φαβορί. Είναι ο πιο γρήγορος οδηγός και το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή τη στιγμή αλλά για να πάρεις πρωτάθλημα δεν φτάνουν μόνο αυτά. Από εκεί και πέρα είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις, μία πτώση, 1-2 βροχές με αλλαγές μηχανών, μία καινούρια βελτίωση σε μία μηχανή, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει...το μεγάλο ερώτημα είναΙ αν μπορεί ο JL να τον κοντράρει, θα χρειαστούν 4-5 αγώνες για να δούμε. Μακάρι να τρέξει και ο CS, τότε θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον!
κρίμα για τον dovi, πρέπει να είναι η χειρότερη αίσθηση που υπάρχει να σε ρίχνει κάποιος, πόσο μάλλον ο ομόσταυλος! αδικαιολόγητος ο ιανόνε και αν ξανασυμβεί το παραμικρό θα πρέπει να κάνουν κάτι (και δεν μιλάω μόνο για τη ducati)
καμία κονσέρβα....?
δεν έχω πρόβλημα με τα spoiler....
![]()
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Απαραδεκτο να ειναι 2ος αγωνας στην Αργεντινη και η εταιρεια ελαστικων να προσφερει πιο αξιοπιστους οδηγους για Εστιατορια...απο λαστιχα αγωνα.
Αξιος Μαρκεθ αλλα με το 1ο μηχανακι θα ετρωγε μεγαλη ηττα απο τον γερο46.
Θα μου πειτε...το ιδιο ειναι για ολους.
Εγω ξερω παντως οτι αγωνας ειναι να τρεξεις με τη μια και οχι με διαλλειματα.
Επιμενω γιατι ισως δοθηκε η ευκαιρια μεσω της τηλεμετριας να διορθωσουν το μηχανακι του Μαρκεθ ενω οι ρυθμισεις στο 10 του αγωνα ισως δεν ηταν τοσο καλες.
Ο Ροσσι φανερο οτι επρεπε να βγει 4ος.
Ιαννονε...εισαι λιγος και επικινδυνος
Ντοβι κανονικα 2ος...επεσε στον παλαβο επανω.
Πεντροσα απιστευτα ωριμη δηλωση και δεν πανηγυρισε καν το βαθρο αφου ειπε οτι ημουν για 5ος.
Παμε στο επομενο τωρα καπακι...οπου αν δεν γινουν θαυματα...θα ξαναπανηγυρισει το μαλακισμενο!
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 04/04/2016 στις 06:09.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου