Σελίδα 34 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 24293031323334353637383944 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 1242

Θέμα: action camera

underground τύπος Το avatar του/της Gregor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Είναι ένα μοντέλο, ή έχει διάφορες εκδόσεις? Να ξέρω ποια να παραγγείλω!
    Προσωπικά αυτή έχω πάρει:
    Xiaomi Yi
    Package Contents: 1 x Action Camera, 1 x Battery, 1 x USB Cable
    http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_153557.html
    Ίσως την βρεις και σε κάποιο άλλο site πιο φθηνά.
    Σκέψου ακόμη ότι πρέπει να αγοράσεις και τα κατάλληλα straps/βάσεις/case διότι έρχεται γυμνή. Στο ίδιο site αλλά και σε πολλά άλλα θα βρεις ότι θελήσεις.
    Γληγόρης ο γλήγορος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της puntix
    θέλω και εγώ να αγοράσω μια action camera ,η Xiaomi π.χ όταν τραβάει σε 1080 μπορείς να αλλάξεις τα frames πχ να γράψεις 24 καρέ ή 30 αλλα σε αναλυση 1080? Δεν ξέρω αλλα εμενα 1080 στον δρόμο στα 60 καρέ δεν μου κάθετε καλά στο μάτι.. θα ήθελα μια καμερα που να μπορει να γραφει σε 720 η 1080 αλλα να μπορώ να επιλέξω εγώ τα καρέ εκτός και αν αυτό μπορώ να το φτιάξω με editing αλλα δεν ξερω κατα πόσο θα αλλοιωθεί η ποιότητα, επίσης η Xiaomi εχει θεματα με την μπαταρία εχω ακουσει και στην εστίαση του φακού αλλα και κάτι ακόμη ,βλέπω οτι δεν εχει οθόνη άρα πως μπορώ να κάνω προεπισκόπηση ωστε να ξερω τι τραβάω? Μηπως θα ήταν καλύτερα να επενδύσω σε μια 4k αλλα να ρίξω την αναλυση και να τραβάω στα 2 k έτσι θα πετύχω καλύερη ποιότητα? εγώ θα πάρω μια Gopro hero 3 black edition αλλα δεν βλεπω να παιζει πουθενά αν πάρει καμιά το μάτι σας παρακαλώ να ενημερώσετε.
    Τελευταία τροποποίηση από puntix; 06/03/2016 στις 18:22.

Πέρασα σήμερα από πλαίσιο για άλλη δουλειά και είδα ένα καλάθι με action cameras στα 69 ευρώ με δεύτερη μπαταρία και αδιάβροχη θήκη τύπου gopro.

Full HD ανάλυση βίντεο έγραφε, το μόνο "κακό" και τα εισαγωγικά είναι γιατί δεν ξέρω αν όντως είναι κακό, ότι ο φακός πιάνει 120 μοίρες και όχι 170 που βλέπω σε άλλες.

Έχοντας κατά νου το πρόσφατο βίντεο από την πίτα των Θεσσαλών κλπ, στις 170 μοίρες παίζει αρκετή παραμόρφωση. Μήπως τελικά δεν είναι τόσο κακό το πιο στενό FOV... Και να περάσω ακόμα μιά φορά για ψώνια;

H "του καλαθιού" είναι το μοντέλο 60.
    http://www.plaisio.gr/fotografia-vid...cturer=Turbo-X

Γνώμες....;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πέρασα σήμερα από πλαίσιο για άλλη δουλειά και είδα ένα καλάθι με action cameras στα 69 ευρώ με δεύτερη μπαταρία και αδιάβροχη θήκη τύπου gopro.

Full HD ανάλυση βίντεο έγραφε, το μόνο "κακό" και τα εισαγωγικά είναι γιατί δεν ξέρω αν όντως είναι κακό, ότι ο φακός πιάνει 120 μοίρες και όχι 170 που βλέπω σε άλλες.

Έχοντας κατά νου το πρόσφατο βίντεο από την πίτα των Θεσσαλών κλπ, στις 170 μοίρες παίζει αρκετή παραμόρφωση. Μήπως τελικά δεν είναι τόσο κακό το πιο στενό FOV... Και να περάσω ακόμα μιά φορά για ψώνια;

H "του καλαθιού" είναι το μοντέλο 60.
    http://www.plaisio.gr/fotografia-vid...cturer=Turbo-X

Γνώμες....;

Βλέπω Full HD 30fps αν έχει και 720/50fps που θεωρώ τον καλύτερο συμβιβασμό ποιότητας/μεγέθους είναι πολύ καλή για την τιμή της!

Στο στοκ χάουζ 52€!

Όσο για το fov θεωρώ πως για λήψεις σε μοτοσυκλέτα είναι ταμάμ οι 170 μοίρες! Η παρακάτω εικόνα είναι screenshot από βιντεάκι μου και θεωρώ πως θα "έχανε" πολύ αν ήταν μικρότερου fov
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων image.jpg‎  
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Να τα λες ολα ομως....

Φουλ ειτς ντι με Full HD εχουν τεραστια διαφορα (εξ ου και η διαφορα στα κοκοκοψαρα)

Για μενα απο τις φτηνες η Ξιαομι μαλλον ειναι κορυφαια.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Φυσικά ένας φακός 170° είναι καλύτερος από έναν 120° για τη χρήση που τον θέλουμε. Το ότι κάποιοι παραμορφώνουν στις 170° οφείλεται στη χαμηλή ποιότητα της συσκευής κι όχι στο μεγαλύτερο εύρος.

H Xiaomi έχει σαφώς καλύτερη εικόνα από άλλες φθηνές κάμερες, αφού χρησιμοποιεί Sony σένσορα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ρεζουμε
    Φτηνή και αξιοπρεπή είναι η?
    ανανήψαντας

Πες μας πόσα λεφτά θες να διαθέσεις και θα σου πούμε ποια είναι η καλύτερη.

Αν δε σε απασχολεί η έλλειψη οθόνης και αξεσουάρ, στα ~50€, η Yi δεν έχει ανταγωνιστή. Αν έχεις σκοπό να διαθέσεις περισσότερα, υπάρχουν σαφώς καλύτερες κάμερες.
    Life begins at 45°.

Μέλος Το avatar του/της powerglove
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πες μας πόσα λεφτά θες να διαθέσεις και θα σου πούμε ποια είναι η καλύτερη.
    σκέφτομαι και εγώ να πάρω μια με 150 βια 200 € wifi για χειρισμό σίγουρα, θήκη για το νερό μέχρι 20 μ και βάσεις για διάφορες στηρίξεις. Καμιά καλή πρόταση ;

Περίπου τόσο πήρα τη δική μου και δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη επιλογή.

http://sjcamhd.com/sjcam-sj5000x-elite/
    Life begins at 45°.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    μετά απο τόσο καιρό αγοράς, αξιώθηκα να τη δοκιμάσω επιτέλους λίγο πάνω στη μηχανή.

Τη δοκίμασα σε 3 διαφορετικά σημεία για να συγκρίνω κραδασμούς που λέγατε αλλά και view angles

μετά από καμπόση ώρα μαγνητοσκόπησης, στρψήματος, γκαζοκίλινγκ ταιμ για τη και καλά σοβαρή αξιολόγηση της πορείας μου, γυρνώ σπίτι όλος περιέργεια και ενθουσιασμό, στρώνομαι κάτω στο pc για να δω αποτελέσματα γρήγορα γρήγορα και ανακαλύπτω οτι

έχω απλά τραβήξει 3 φωτογραφίες απο τον εαυτό μου την ώρα που πάταγα το κουμπί για να ξεκινήσει η μαγνοτοσκόπιση

:rotflmao:

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    μετά απο τόσο καιρό αγοράς, αξιώθηκα να τη δοκιμάσω επιτέλους λίγο πάνω στη μηχανή.

Τη δοκίμασα σε 3 διαφορετικά σημεία για να συγκρίνω κραδασμούς που λέγατε αλλά και view angles

μετά από καμπόση ώρα μαγνητοσκόπησης, στρψήματος, γκαζοκίλινγκ ταιμ για τη και καλά σοβαρή αξιολόγηση της πορείας μου, γυρνώ σπίτι όλος περιέργεια και ενθουσιασμό, στρώνομαι κάτω στο pc για να δω αποτελέσματα γρήγορα γρήγορα και ανακαλύπτω οτι
    έχω απλά τραβήξει 3 φωτογραφίες απο τον εαυτό μου την ώρα που πάταγα το κουμπί για να ξεκινήσει η μαγνοτοσκόπιση

Προσκυνώ σε Σπύρο.Μου έφυγε η μπύρα απο τη μύτη χαχαχαχαχαχαχα
    Φίου φίου φι φι φίου

Μέλος Το avatar του/της powerglove
    απο ? στο σκρούτζ την βρίσκω 184 και βρήκα και αυτήν : http://www.actionitems.gr/midland-ac...ifi-c1236.html

μπράβο ρε συ....!!! και για πες πως ήταν οι φωτό καλές,καλές???

αλήθεια λαμπάκια δεν έχει γύρω-γύρω ολούθε?
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δεν είναι τιποτα...
    Τον πρωτο καιρό που είχα παρει την Gopro παω σε Ραλλυ Κλασσικών και λέω ας παρω ενα video τον φιλο τον Ψωμόπουλο.
    Του λεω θα σε παρω video και πήγαινε τερμα με το R50 του!
    Τελικά όμως δεν τα ειχα πατήσει καλά τα κουμπιά, και τον πήρα καμμια 300ρια φωτό.
    Μετα τους τις έδωσα, του είπα και τι εγινε με τα κουμπια και του λέω:

'Βαλτες να παίζουν slide show στο γρήγορο και θα ειναι σαν video! '
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία