Σελίδα 17 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 267

Θέμα: 3-4-2016 "ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ PART 2"

Και ρώτησε και ο Sonone που να είναι, και λέει μάλλον τον έχασα με το πλήθος... Εμείς τον χάσαμε με το χάσιμο στον χωματόδρομο...

Γελώντας απο χτες να πω και γω ένα-δυο πραγματάκια που θέλω μιας και δεν ήμουν μόνος μου στη χτεσινή χαμενοβόλτα.
    Ξεκινώντας απο τα σοβαρά να πω ενα θένκ-γιου στον Χάρη μιας και το διοργάνωσε αλλά τελικά δεν κατάφερε να έρθει.

Συνεχίζοντας ακόμα πιο σοβαρά θα αναφερθώ σε κάτι και θα καυτηριάσω - θίξω ζητήματα εκ τω ΈΣΩ!
    Μιας και μου ζητήθηκε να βοηθήκω παίρνω το κουτί και τον μικρο βοηθό ο οποίος ήθελε δυο μέρες
    νωρίτερα να πάμε προς τα βόρεια...
    Αφού λοιπόν συνειδητοποιώ το πόσο απαραίτητος για την οργάνωση είμαι φτάνω στον σμηνίτη και τι να δω; Μηχανόβιους να γελάνε!
    Δεν πάμε καλά λέω αλλά το παραβλέπω μιας και η ανάγκη για καφέ ήταν έντονη.
    Ξαφνικά ενώ εισέρχομαι στον χώρο συγκέντρωσης προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω πως δεν είχαν στρώσει ούτε
    καν κάνα κόκκινο χαλί...Τι χαλί δηλαδή,χάλι ούτε φλοκάτη απο γυφταίους.
    Θα πάρεις ενα χάρτη μου λένε,θα τους λες να μηδενίσουν τα χιλιόμετρα μου λένε,θα είσαι καλά εκεί στην Κωστανίτσα μου λένε,
    να ακολουθήσουν τα γραμμένα μου λένε...
    Κάτι βελάκια και βλακείες μου λένε....
    Άντε λέω μιας ειπα πως θα το κάνω ξεκινάω σιγά σιγά.... Η διαδρομή:ΧΑΛΙΑ! Καταπράσινη!Ούτε κόρνα,μελισσούλες ζουζουνάκια κι'ετςςςς
    Απλά ΧΑΛΙΑ!

Φτάνω σε αυτή την Κωστανίτσα,χωρίς καφέ,ούτε καν ένα κουλουράκι (αν ήταν Θεσσ/νικης πολύ θα το εκτιμούσα μπάι δε γουεϊ, ενα
    τσάι, ενα αφέψημα βρε αδερφέ και τι να δω...Τώρα μιλάω σοβαρά : ΚΛΕΙΣΤΟΝ μανδάμ εντ μεσιέ! χ@#%&#46#χ!!!!
    Τι να κάνω,με βαριά καρδιά βγαίνω απο το αυτοκίνητο με τον βοηθό και για να περάσει η ώρα αρχίζω να
    ξεχορταριάζω το χωράφι του γείτονα! Μιλάμε δουλειά αστέρι,αφού λέω να το κάνω επάγγελμα.Επειδή το αγώγι ξυπνά τον αγωγιάτη και απο την πολύωρη
    και κοπιαστική χειρωνακτική εργασία δεν χρειαζόμουν πλέον καφέ,είπα να κάνω ενα μπρέικ μιας και το καφέ άνοιξε...
    Ο βοηθός ήπιε και έφαγε τα περισσότερα και πάνω που λέω πως όλα μια χαρά χτυπάει το τηλέφωνο...Έλα ρε έρχονται!
    Δεν εχω προλαβει ουτε τον καφε να πιω,ο βοηθός δεν έχει καταφέρει να τοποθετήσει στα καίρια σημεία του οδοστρώματος λάδια,βίδες,συρματόσχοινα απο δέντρα σε δέντρα και τσουπ!
    Φτάνουνε...δεν περνάνε απο μπροστά μου όμως....Πάνε από την άλλη μεριά..
    Μια χαρά λέω όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα, μέχρι που συνειδητοποιήσω πως δεν έχει φαγητό να μοιραστώ...Ξαφνικά τσουπ λες και το μυριστηκανε γυρισανε πισω και μέσα στην ταλαιπωρία τους και πάνω στην χαρα μου που τους βλέπω χαμένους και καταϊδρωμένους τι βλέπω μόλις βγάζουνε τα κράνη ;....
    Ακόμα ΓΕΛΑΝΕ! Θέλει πολύ πόνο αυτός ο τόπος λέω και τελικά αρχίζω να σφραγίζω και να μπιριμπιριάζω το ποίημα που οι άλλοι μου είχανε πει να λέω...
    Πάει θα τους στείλω Αθήνα λέω..
    Μόλις ετοιμαζόμουνα να βάλω στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τα σύνεργα και εργαλεία απο την πρωινή αποψίλωση βγαινει η
    κυριούλα απο τον καφενέ με το τηλέφωνο και με ρωτάει:Αλέξανδρο σε λένε;Έμεινα μ@λ#κ@ς!
    Πάει γίναμε φίρμα και εδώ πάνω λέω απο μέσα μου...Μην φύγεις έρχονται και άλλοι!
    Δεν προλαβαίνει να κλείσει το τηλέφωνο και ξάφνου τσουπ φτάνουν και οι φίλοι του γκούγλη!Τι πρωτότυπο και αυτοί γελάγανε!
    Αφού τέλεψα με τα διαδικαστικά φορτώνω βοηθό και ξεκινάω και εγώ την αναζήτηση....ΧΑΛΙΑ!

Ο βοηθός να ουρλιάζει απο χαρά,να πετάνε σημειώσεις μέσα στο αυτοκίνητο,να θέλει να πάω βόρεια..Τες πα....
    Φτάνω στην κρύπτη...ΚΑΛΑ ΡΕ μεχανή στο παιδί;Που είναι το παράδειγμά σας κύριοι; Ωραίο πρότυπο....
    Και μετά μπλα μπλα μπλα στα επόμενα τσεκ ποιντ...
    Τέλος προς έκπληξή μου στην λίμνη είχε τραπέζι!!!!
    Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά...Δεν έκατσα πολύ μιας και η ώρα είχε περάσει και ο στομάχης και των δυονονε γουργούραε και....

ΑΥΤΑ! Σιγά μην κάτσω να γράφω και το υπόλοιπο σεντόνι....

Κάθε φορά τόσο χάλια να περνάμε ρε!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    @alexis_d... αρρωστος εισαι και εγραψες ολοκληρο ''σεντονι''?
    Σε κολλησε ο amyroukai ρε??
    Τελικα, δεν μπορεσα να ερθω...χαιρομαι που περασατε ωραια...παντα τετοια!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από airmav Προβολή μηνύματος
    ρε μπαγασα ειχες δεν ειχες με παντρεψες πριν την ωρα μου
    Είδα αγάπες, είδα λουλούδια, άκουσα για κάτι 500 χλμ σερί δικάβαλο, λέω "ψημένοι και έτοιμοι, είν' αυτοί"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    @alexis_d... αρρωστος εισαι και εγραψες ολοκληρο ''σεντονι''?
    Σε κολλησε ο amyroukai ρε??
    Τελικα, δεν μπορεσα να ερθω...χαιρομαι που περασατε ωραια...παντα τετοια!
    Tϊ σεντόνι! Σεντονάρα! Ή που πέρασε όντως καλά, ή που μας δουλεύει ψιλό γαζί!

Λοιπόν το ομολογώ ... χάθηκα και εγώ! Φεύγοντας από Καπανδρίτι πρός Βαρνάβα και έχοντας διανύσει 1-2 χλμ. βλέπω ταμπέλα που γράφει "Λαογραφικό μουσείο Βαρνάβα" (κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Λέω, "ώπ, δέν έχω ξαναπάει από 'δώ, θα είναι παράκαμψη και θα φτάσω πιό γρήγορα στον Βαρνάβα".
    Στρίβω αριστερά, δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω, βλέπω ωραία σπίτια, γραφικά δρομάκια, καλντερίμια, λέω "πώ πώ φίλε, δεν το είχα προσέξει πόσο όμορφα είναι στα περίχωρα του Βαρνάβα" , ώσπου ... βγαίνω πάλι στην κεντρική πλατεία του Καπανδριτίου

Γέλαγα σαν τον χαζό, μέσα από το κράνος!
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Σας χαίρομαι!! Να περνάτε πάντα καλά!!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Mπράβο ρέϊ . . . είστ'Ωραίοι.!!
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

σε ολους!
    οι διοργανωτες εχουν δειξει απιστευτες ικανοτητες κ μπραβος τους ενω οι συμμετεχοντες το απολαβανουν ενεργα!!
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis

Η κλήρωση των δώρων

Διαφάνεια κύριοι!

1) Δωροεπιταγή 20€ προσφορά απο το Motoraid ----> Freco
    2) Δωροεπιταγή 20€ προσφορά απο το Motoraid ----> Silentpower
    3) Δωροεπιταγή 20€ προσφορά απο το Motoraid ----> Γιώργος Ρ.

4) Έκπτωση 20% σε αγορές άνω των 100€ προσφορά απο το Moto-Discovery ----> Billymuse
    (Έως 30-4-16)

Η κλήρωση έγινε μέσω της πλατφόρμας random.org και οι διοργανωτές δεν έλαβαν μέρος.
    Βίντεο κλήρωσης ---->>https://www.youtube.com/watch?v=IeLs...ature=youtu.be
    Φίου φίου φι φι φίου

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σουπέρ ήταν, και η ομάδα ειδικά με το παπί και το βεσπάκι πήγαινε τρένο άλλο που χαθηκαμε για λίγο
    Ευχαριστω ολα τα παιδιά που τρέξανε για όλη την οργάνωση και πριν και την ημέρα της βόλτας. και φυσικα ευχαριστώ και για το δώρο
    αντε και στην επόμενη
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    καθενας που μπαινει εδώ μεσα και γραφει, μεταξυ αλλων γραφει και ότι χαθηκε...
    θα μου πεις εδώ χαθηκαν οι οργανωτες που επαληθευσαν τη διαδρομή ποσες φορες, οι συμμετέχοντες δε θα χανοντουσαν?
    και μονο γι αυτό η βολτα ηταν 100% επιτυχημενη..

εγω παντως ακολουθησα πιστα τα road books και δε χαθηκα πουθενα.. μονο όταν βγηκαμε παραλια (εκεινη τη στιγμη ακολουθουσα τον γιωργο με το v-strom, ένα ducati και το mt-07)
    δεν ξεραμε αν επρεπε να παμε δεξια η αριστερα (δεν υπηρχε υποδειξη το road book) πηγαμε δεξια και τελικα μας εκατσε..

παντως η τακτικη του να ακολουθεις διαφορετικο γκρουπ κάθε φορα εχει πλακα...

τι εγινε ρε παιδες?? άλλες φωτο δεν εχει??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της YianPep
    Ενα αυτοκολητάκι χαμενων θα ηθελα(νωρίς το θυμήθηκα),εαν εχει καποιος ας μου κρατήσει ενα για την επομενη φορα που θα βρεθούμε

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Το βίντεο της βολτάρας.... Παιδιά χάρηκα που σας ειδα να χαμογελάτε...
    Εννοείται ότι το επιμελήθηκε και το έφτιαξε ο Τόλης... (7tolis)

http://youtu.be/zjcGLN3M3-U

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Ολα ηταν σουπερ,οπως και την πρωτη φορα αλλωστε....Πανεμορφα τοπια,τα οποια ειναι διπλα μας,ιδανικος καιρος και ομορφη παρεα!!!Οτι πρεπει για να περασει κανεις την κυριακη του τελεια!!!Ακομα ενα μπραβο στα παιδια που ετρεξαν για να περασουμε εμεις καλα!!Αντε και στην επομενη

Υ.Γ. Το εχω παρει πλεον αποφαση,εγω σε οσες χαμενειαδες και να ακολουθησουν,θα ερχομαι με τον μπλε σιφουνα!!!!
    Here I am,on the road again.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotostzav Προβολή μηνύματος
    Ολα ηταν σουπερ,οπως και την πρωτη φορα αλλωστε....Πανεμορφα τοπια,τα οποια ειναι διπλα μας,ιδανικος καιρος και ομορφη παρεα!!!Οτι πρεπει για να περασει κανεις την κυριακη του τελεια!!!Ακομα ενα μπραβο στα παιδια που ετρεξαν για να περασουμε εμεις καλα!!Αντε και στην επομενη

Υ.Γ. Το εχω παρει πλεον αποφαση,εγω σε οσες χαμενειαδες και να ακολουθησουν,θα ερχομαι με τον μπλε σιφουνα!!!!
    Τώρα γύρισες;
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    troll on
    έτοιμο το καρφί

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Τώρα γύρισες;
    τουλάχιστον ήρθε! μουαχαχαχαχα!!

troll off

τώρα για την βόλτα. βγήκε πολύ ωραία.
    ναι σας παιδέψαμε παραπάνω με γρίφους και με κρύπτες. δοκιμάσαμε και τελικά πήγε καλα και αυτο.
    μπράβο στο Χαρη που επεξεργαστηκε αυτη την ιδεα και μας εβαλε στο τρυπακι να την υλοποιήσουμε.
    καταλαβενουμε απολυτα και παιδια είμαστε μαζι σας.
    επίσης ευχαριστώ οσους βοήθησαν τελευταία στιγμή. θεοφιλος και αλεξ.
    Γιωργο (gor-go) sorry πραγματικά αλλα όντως σε έψαχνα..

οπως ειπα και το πρωι η καινουργιοι καλα να παθετε οι παλιοι τα θελει ο κ0λ0ς σας.
    αλλα και παλι περάσαμε υπέροχα.

ραντεβού στην επόμενη ΧΑΜΕΝΙΑΔΑ

υγ. αυτο που κατάλαβα ειναι οτι σας επιασε πείνα απο νωρίς. 12:00 ψάχνατε για ταβέρνα.

Σελίδα 17 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βόλτα 'Οι χαμένοι' part one.. μάλλον
    από 7Tolis στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 483
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2016, 19:26
  2. οι Αγγλάρες θα πιουν μπύρα... part 5? 6?
    από Ζεύκας στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2008, 00:47
  3. οι Αγγλάρες θα πιουν μπύρα... part 3
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2008, 02:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας