Σελίδα 1 από 17 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 247

Θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟi ΔΙΚΥΚΛΩΝ & AntimetΩΠΙΣΗ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟi ΔΙΚΥΚΛΩΝ & AntimetΩΠΙΣΗ

Καλημέρα σε όλους,

Ο λόγος που σας γράφω είναι επειδή θα ήθελα να ακούσω περισσότερες από μια απόψεις για τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ. Υποθέτω πως το συγκεκριμένο θέμα έχει μάλλον συζητηθει ξανά, αλλά δεδομένου ότι στο forum συμμετέχουν και αρκετές κυρίες θεωρώ πως θα μπορέσω να έχω καλύτερα αποτελέσματα.

Αφορμή για το post αυτό στάθηκε μια συζήτηση που είχα το ΣΚ με μια γυναίκα, οδηγό μεγάλης μηχανής, που ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρούσε πως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι άνδρες οδηγοί ανεξαρτήτου οχήματος αντιμετωπίζουν όχι μόνο σεξιστικά τη γυναίκες με μεγάλη μηχανή αλλά ακόμα και εχθρικά...

Η εν λόγο οδηγός υποστήριζε πως όλοι οι άντρες τρελαίνονται όταν διαπιστώσουν ότι τους προσπερνά γυναίκα, ότι προσπαθούν παντιοτρόπος να την εμποδίσουν ή να την περάσουν ξανά θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή της, ότι με την πρώτη ευκαιρία και χωρίς προφανή αιτία ή έστω αφορμή τη βρίζουν, ακόμα και ότι την παρενοχλούν σεξουαλικά. Τέλος μου είπε πως το ποσοστό των ανδρών που οδηγούν άσχημα-επικίνδυνα-απρόσεχτα είναι μακράν μεγαλύτερο από αυτό των γυναικών, ειδικά τα τελευταία χρόνια,γιατί για τον άνδρα το όχημα λειτουργεί σαν προέκταση του πουλιού του ενώ για τη γυναίκα είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο...

Η απάντηση μου σε αυτό το ατελείωτο κατηγορώ αφού με είχε φέρει ως το λαιμό ήταν η εξής:

1ον.Της είπα πως η γνώμη που έχει ο καθένας για το ποιοι οδηγοί (άνδρες ή γυναίκες) είναι καλύτεροι είναι καθαρά υποκειμενική και βασίζεται στην προσωπική εμπειρία του καθενός.
    2ον.Προσωπικά έχω να θυμηθώ πολύ περισσότερα περιστατικά με γυναίκες οδηγούς που με εκνέυρησαν και παραλίγο να μου στοιχίσουν,κυρίως επειδή μιλούσαν σε κάποιο κινητό. παρά με άνδρες.
    3ον. Δεν βλέπουν όλοι άνδρες ανταγωνιστικά τις γυναίκες με μεγάλη μηχανή. Εμένα πάντως μου αρέσουν και τις χαίρομαι ειδικά όταν έχουν και καλό εργαλείο.
    4ον. Σε όλους έχει τύχει να επιδιώξουν να μιλήσουν με τη χαριτωμένη κοπελίτσα που καβάλα στο σκουτεράκι της σταμάτησε δίπλα τους στο φανάρι ή όταν έχει πήξιμο στο δρόμο. ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ εκτός αν αρχίσεις την κουβέντα με την ατάκα "ΤΙ Μ@!$#ΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ".

Τέλος ποτέ δεν είδα τη μηχανή μου σαν προέκταση για το Π%$#@! μου.Την αγόρασα σχετικά μεγάλος 28 και το έκανα συνηδειτά για λόγους ασφάλειας και προσωπικής ευχαρίστησης.

Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε να διαβάσετε το μονόλογο μου και περιμένω με ενδιαφέρον και τη δική σας γνώμη - εμπειρία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    dld exei simasia an einai adras h gynaika autos pou 8a se steilei adiavasto?

Genikotites tou styl oi adres einai epi8etikoi h oi gynaikes den kseroun na parkaroun einai akyres.

Oloi mas 8a prepei na eimaste prosektikoi sto dromo kai na sevomaste kai tous diplanous mas!

YG1...Sevasmos kai sta pipinia me ta scooterakia reeeeeee :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    αν και ειναι πολυ πρω'ι' ακομα δεν μπορω να σκεφτω καλα θα πω οτι γενικα εμεις οι αντρες (ναι ρε και εγω μεσα σε αυτους ειμαι!!!)εχουμε καποια κοληματα........υπαρχουν αυτοι που δεν γουσταρουν μια γυναικα να εχει τι πανω χερι και αυτοι που γουσταρουν......

στην πρωτη περιπτωση οι αντρες το οτι δεν γουσταρουν μια γυναικα να οδηγει ειναι καθαρα φοβος κατωτεροτητας!!!!

εγω παλι ειμαι απο αυτους που δεν τους ενδιαφερει ποιος πρεπει να ειναι απο πανω......εμενα με ενδιαφερει να γινεται καλα η δουλεια............

μπορει να σας μπερδεψα λιγο αλλα δε πειραζει........ειπαμε ειναι πρω'ι' ακομα!!!!!!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Ποτέ δεν ξέρεις... ;-) Το avatar του/της startengine
    Αν και ο τίτλος με προκατέβαλε και ήμουν έτοιμη να διαβάσω χμμ... κοτσάνες , ομολογώ πως η μόνη κοτσάνα ήταν η ...θεωρία της φίλης σου, φίλε μου.

Βαρέθηκα να ακούω/διαβάζω αυτές τις μπούρδες περί ανδρών γυναικών και τσιτάτων συμπεριφορών.

Ως γυναίκα οδηγός δικύκλου θα πω πως ουδέποτε αντιμετώπισα εχθρική συμπεριφορά στο δρόμο. Βλέμματα αρκετά έκπληκτα όταν διαπιστώνουν πως κάτω από το κράνος το μπουφάν και τις μπότες και πάνω σε μεγάλη (ουάου!) μηχανή είναι... γυναίκα, ναι έχω δει. Χαμόγελα να τα ακολουθούν ναι. Καμιά φορά και επιδεικτικά γκαζώματα από φανάρι έχω δει, όμως δεν έχω προκαλέσει ποτέ μα ποτέ.

Ωστόσο δεν βλέπω τη μηχανή σα μεταφορικό μέσο, αλλά σαν έκφραση ελευθερίας και τρόπο ζωής. Είμαι αρκετά κολλημένη με τα δίκυκλα αλλά... δεν διαθέτω κάτι για να τα θεωρήσω προέκτασή του...

Πιστεύω πως μόνο κόμπλεξ μπορούν να δικαιολογήσουν τις απόψεις της συνομιλήτριάς σου.

Α, και.... οι περισσότερες διαδρομές μου είναι δικάβαλες με συναναβάτη "άντρα" που λατρεύει την κίνηση με μηχανή αλλά δεν οδηγεί...

Λοιπόν?
    Τι συμπέρασμα βγαίνει???
    Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
    Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....

αντε να πω κι εγω 2 πραγματακια και ας ειναι και πρωι... :ZZZ:

λοιπον,
    μαμακες υπαρχουν πολλοι και δε διαχωριζονται απο το αν ειναι αντρες ή γυναικες, αυτο ειναι κοινως αποδεκτο και γνωστο.

Προσωπικα εχω χαιρομαι να βλεπω γυναικες να οδηγουν μηχανη (και οχι μονο), γιατι μου δειχνει γυναικα ανεξαρτητη και που γουσταρει να κανει αυτο που την ευχαριστει, χωρις φοβιες ή ανασφαλειες.

Συγκεκριμενα εχω και μια φιλη που οδηγει τουτου (ενταξει οχι μηχανη, αλλα τις γουστερει κι αυτες) και οδηγει γαματα και γρηγορα και πολυ καλυτερα απο πολλους αντρες
    Αngie για σενα λεω

Οποτε οποιος θελει να λεγεται σοβαρος, ωριμος δε νομιζω πως θα σκεφτει καν να κατηγορησει παλι μονο τις γυναικες για κατι τετοιο
    Κι αν αυτο συνεβαινε μεχρι τωρα ηταν γιατι η κοινωνια μας ειχε διαχωρησει πραγματα σε "αντρικα" και "γυναικεια" με αποτελεσμα η οδηγηση να εχει μπει στη ζωη της γυναικας καθυστερημενα.

Αυτα παιδες

καλα μυαλα!!!

Όταν η πόλη κοιμάται.......

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Den mporw na pw oti exei entelos adiko....Ok oi genikeuseis einai la8os den diafonw! Alla oi antres odigoi einai arketa pio epi8etikoi kai orismenes fores auto tous ka8ista kai epikoindinous!! To KAT filo3enei kata basi antres ! Nai ok eimaste perisoteroi den lew alla 4 fores pou exw paei sto KAT (os episkepths) den eida kamia kopela ...
    Twra gia to an h motosikleta einai faliki proektasi , den 3erw na sas pw , as mas to apantisei kanenas giatros.....

γιατί για τον άνδρα το όχημα λειτουργεί σαν προέκταση του πουλιού του ενώ για τη γυναίκα είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο...
    για να απαντησω εδω θα πω το εξης:
    αυτο το δικαιωμα, το δινουν μερικες φορες ορισμενες γυναικες απο μονοες τους στους αντρες

και εξηγω:
    ποσες γυναικες δεν εχετε ακουσει σε συζητησεις τους να λενε για καποιον τυπο...
    "ωραιος αυτος και ειδες και τι αμαξι/μηχανη/κοτερο εχει!!!!"

για μενα (ελπιζω)
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

οτι γενικά οι ανδρες τρων κάτι κολλήματα ισχύει.
    αλλά σε 1,5 χρονο που οδηγώ (όχι παπιά , σκούτερ και λοιπά πραπρα)μόνο μια φορά είχα σοβαρό πρόβλημα με τέτοιο σκηνικό με ένα α3 στη βουλιαγμένης....
    τώρα βλέμματα στα φανάρια , κούφιες, σουζες, κλπ είναι φαινόμενο καθημερινό !

μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine

Α, και.... οι περισσότερες διαδρομές μου είναι δικάβαλες με συναναβάτη "άντρα" που λατρεύει την κίνηση με μηχανή αλλά δεν οδηγεί...

Λοιπόν?
    Τι συμπέρασμα βγαίνει???
    Γιατι φιλη μου καλη, ε καλη μου φιλη με αναγκαζεις τωρα να σπαμαρω ε·

PLEAZZZZZ!!!!!
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

YG1...Sevasmos kai sta pipinia me ta scooterakia reeeeeee :rotflmao:
    [/B][/QUOTE]
    εκείνα τα ξεκράνωτα πιπίνια με τις φουστίτσες δεν ανήνουν στην κατηγορία των γυναικών που αναφέρεται το ποστ

Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
    Αν και ο τίτλος με προκατέβαλε και ήμουν έτοιμη να διαβάσω χμμ... κοτσάνες
    ...

Ως γυναίκα οδηγός δικύκλου θα πω πως ουδέποτε αντιμετώπισα εχθρική συμπεριφορά στο δρόμο.

...

Ωστόσο δεν βλέπω τη μηχανή σα μεταφορικό μέσο, αλλά σαν έκφραση ελευθερίας και τρόπο ζωής. Είμαι αρκετά κολλημένη με τα δίκυκλα αλλά... δεν διαθέτω κάτι για να τα θεωρήσω προέκτασή του...
    Συμφωνώ και επαυξάνω στα ανωτέρω

1. Κι εγώ συνήθως κοτσάνες διαβάζω.

2. Εχθρική συμπεριφορά, ποτέ, τσίνισμα σε προσπέραση και κοντρίτσες ναι, αλλά αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα ανεξαρτήτως φύλου.

3. Τώρα, μια γυναίκα να πάρει μοτοσυκλέτα μόνο και μόνο για να μετακινείται, χλωμό το κόβω, θα έπαιρνε σκούτερ.

Γενικώς, η αντίληψη των αντρών σχετικά με τις γυναίκες οδηγούς δικύκλων δεν είναι δυνατόν να συμπίπτει. Είναι θέμα ανθρώπου, προσωπικότητας, βιωμάτων, κομπλεξ κλπ. Πιστεύω πως το μεγαλύτερο ποσοστό πάντως δεν έχει πρόβλημα και βλέπω γύρω μου να αυξάνει συνεχώς και το ποσοστό γυναικών που οδηγούν δίκυκλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
    εκείνα τα ξεκράνωτα πιπίνια με τις φουστίτσες δεν ανήνουν στην κατηγορία των γυναικών που αναφέρεται το ποστ
    respect στις φουστίτσες παρακαλώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    respect στις φουστίτσες παρακαλώ
    μόνο αν από κάτω φοράν διχτυ από ανθρακόνημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
    μόνο αν από κάτω φοράν διχτυ από ανθρακόνημα
    Δίχτυ να 'ναι κι ότι να 'ναι :rotflmao: :rotflmao:

εγω πιστευω πως η εν λογω κυρια μαλλον πηρε μηχανη απο κομπλεξ κατωτεροτητας και μονον και αυτα που κατακρινει η ιδια τα βλεπει και ισως να τα προκαλει κιολας!!
    Αν μη τι αλλο να βλεπεις το "ασθενες φυλο " πανω σε μια μοτο ειναι μια ωραια εικονα

Σελίδα 1 από 17 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γυναικεσ.....
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 16:14
  2. Γυναικεσ..και ΤεΧνολογια...
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 20:12
  3. Ερωτηση Κυριωσ Προσ Γυναικεσ
    από kalgeorge στο forum Off topic