Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 149

Θέμα: Εκλάπη στην δοκιμαστική βόλτα από τον υποψήφιο αγοραστή!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lookylook Προβολή μηνύματος
    Καθώς πλησιάζω στου Χελιώτη, βλέπω κόσμο στο μαγαζί, στα μπαλκόνια, παντού. Ο τύπος στο πάτωμα να του κάνουν αέρα. Με το που με βλέπει, σηκώνεται, τρέχει και αρχίζει να με φιλά και να με αγκαλιάζει. Άλλοι να χειροκροτούν, άλλοι να γελάνε.."Γιατί δεν απαντάς στο κινητό;" μου λέει..Και τσακ, παίρνει και ένα χάπι (όπως μου είπε μετά είναι καρδιακός και δεν πρέπει να ανεβάζει παλμούς πάνω από κάποιο νούμερο).."Ποιό κινητό ρε φίλε; Μηχανή οδηγώ" του λέω. Κοιτάω..12 κλήσεις. Σηκώνει το κινητό του και παίρνει το εκατό..ΝΑ ΑΚΥΡΏΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑ ΤΕΛΙΚΑ. Δεν μπορούσε να πιστέψει την αφέλεια του. Ακόμα και ο αστυνόμος στο τηλέφωνο του είπε "καλά ρε φίλε του το έδωσες έτσι; χωρίς να αφήσει κάτι;" Φανταστείτε όμως..Φανταστείτε να με είχανε σταματήσει, να κατεβαίνω την καλιρρόης ενώ είχα πει ότι θα κάνω βόλτα εδώ στο τετράγωνο. Άντε να με πιστέψουν ότι χάθηκα..Ή να μου είχε πεθάνει από καρδιά..Τελικά την αγόρασα τη μηχανή του.. Αφού την είδε ο Χελιώτης και της έκανα ακόμα μερικά χιλιόμετρα
    Τρομερή περιγραφή και σκηνικό
    Αν εκεί που ήταν στο πάτωμα έσκυβες και του έλεγες "φίλε κόψε ένα χιλιάρικο και την πήρα" θα γινόσουν αστικός μύθος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Θέλω να πιστεύω πως θα μπορούσε να λυθεί εύκολα η παρεξήγηση.
    Φυσικά, αρκεί όλο αυτό που περιγράφεις να σου χαλάσει όχι μόνο την μέρα, αλλά να σε φοβίζει και να σε σημαδέψει για την υπόλοιπη ζωή σου.
    Φυσικά δεν θα ήθελα να μάθω το τι μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα.
    Πες με μαλάκα, πες με ηλίθιο ή ότι άλλο θες, αλλά σε καμία των περιπτώσεων κλέφτη.

βρε εγω το καταλαβαινω αυτο που λες...
    αλλα για να λυνοταν η παρεξηγηση θα επαφιοσουν στην καλη καρδια του καταγγελοντος...
    και οπως σου ειπα..μετα θα προσπαθουσες να αποδειξεις οτι ΔΕΝ εισαι ελεφαντας γιατι ολα τα στοιχεια θα ελεγαν οτι εισαι...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Μάλλον θα πάθαινα πρώτος καρδιά μαζί με δύο τρία εγκεφαλικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κλείσε τα ματια και φαντασου....
    Α)τον DALTON πωλητή
    Β)τον DALTON αγοραστή....
    αυτο σκεφτηκα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Αλήθεια ρε συ δεν κατάλαβες ? Δηλαδή περιμένεις εκτίμηση από έναν σοβαρό μάστορα για κατάσταση μηχανής 25- 30 ετών χωρίς βόλτα ...
    Ας πούμε δηλαδή ότι εσύ υποστηρίζεις ότι θα διαπιστώσει την ακεραιότητα του σκελετού - μπροστινού - ψαλιδιού στατικά στο κεντρικό σταντ (αν έχει ).
    Ποιος μάστορας και ποιος πωλητής θα δεχθεί να φάει ενδεχομένως ένα μισάωρο+ να γδύσει το μηχανάκι από κουστούμι (σέλλα τεπόζιτο φέρινγκ ) για να ελέγξει όλο το σκελετό.
    Εκτός αν μου πεις πια ότι θα το δουλέψει στο κεντρικό και θα αλλάξει μέχρι και 5η για να δει αν το κιβώτιο δεν είναι πουτάνα...
    Φιλικά πάντα ε, κουβέντα μεταξύ Αεκτζήδων ...

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ

Σε μια αντιπροσωπεία,για να το αγοράσουμε.
    Από την bmw μου είπαν ότι θέλουν περίπου 2,5 ώρες μηχανικός ,διαγνωστικό,
    φαναρτζής,λαμαρινάς,ηλεκτρολόγος,ράμπα και δεν ξέρω τι άλλο.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ για να δει αν στρίβει,φρενάρει,
    είναι πολύ τρακαρισμένο κ.λ.π.....
    Λες να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους...??
    ΑΝΗΣΥΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ξέρεις από βέσπα;;; Το avatar του/της lookylook
    Σε όλους αυτούς που αγοράζουν και δεν δοκιμάζουν μηχανή: Τη μοτοσυκλέτα που πάτε να αγοράσετε πως ξέρετε πως πάει;;; Έχετε καβαλήσει κάποια παρόμοια; και αν ναι ποιού; κάποιος δεν σας την έδωσε; Πάντα υπάρχει ένας φίλος που είχε παρόμοια; Με μπερδεύετε ρε παιδιά..Δηλαδή μπορεί να υπάρχει σοβαρός μοτοσυκλετιστής που ακούει ας πούμε "ότι τα 990 είναι καλά" και δεν έχει κανείς κοντινός του, να πάει να βρεί ένα 990, να το πάει σε ένα μάστορα, να πάρει το οκ, να το αγοράσει, και μετά να το πάει βόλτα;;; Έλεος. Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες μοτοσυκλέτας: Αυτές που είναι σχεδόν καινούργιες, και μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να βρει να κάνει τεστ στην αντιπροσωπία (οπότε και συ δικαιολογείσαι να του αρνηθείς), και αυτές που δεν υπάρχουν, οπότε πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός στις δοκιμές διότι ναι μεν να δει αν του κάνει, αλλά μη γίνει τελικά το δικό σου test drive Ήθελα τις προάλλες να πάρω ένα εντουράκι.. Με ενδιέφερε, 690enduro, drz400r, cre450f, 610te ie Που θα τα δοκίμαζα; Τα έχει πουθενά σε κάποια έκθεση; ή θα ακούσω κάποιον (καλό ή λουκουμά δεν έχει σημασία) και θα το πάρω έτσι; Μου λέει ένας 1και μισο με τα πόδια στις μύτες και 60 κιλά "καλό το drz" Εγώ είμαι σχεδόν 1.90 και 90 κιλά. Είναι το ίδιο; Το ίδιο κουμπώνω πάνω στη μηχανή; Λέγανε σεβαστοί συμφορμήτες "πόσο καλό μοτέρ είναι το 690" Πιο άβολη θέση οδήγησης δεν μου έχει τύχει. Για μένα πάντα. Και ας πετάει το μοτέρ. Με το που έβαλα τα πόδια στα μαρσπιέ του 610 και ξεκίνησα (βλέπε παραπάνω ιστορία να γελάσεις) είπα: εδώ είμαστε.. Αλλά ρε παιδιά..κάπως έπρεπε να τις δοκιμάσω αυτές τις μοτοσυκλέτες. Κάπως έπρεπε να γίνει μια αρχή. Κάποιος έπρεπε να μου τις δώσει..Πουλά κάποιος μια μοτοσυκλέτα. Αντε να την δουν και 10 άτομα. Να κάνουν και από 30 χιλιόμετρα; 300 σύνολο. Κλάιν μάιν. Τι έγινε; Απλά όταν έρχεται κάποιος, φροντίζεις να είσαι μαζί με τον φίλο σου, του κρατάς ταυτότητα, ελέγχεις αν έχει κατάλληλο δίπλωμα, υπογράφει και το χαρτάκι, καθορίζετε που θα πάτε, και μετά πας μπροστά εσύ και πίσω ο λεβέντης. Αν θέλει να βιαστείς, σινιάλο, Αν κόβει τον βλέπεις και κοβεις..Μόνος δεν πάει πουθενά. Για πολλούς λόγους, όχι μόνο για τον φόβο κλοπής. Άμα έχει έρθει με μηχανή; ακόμα καλύτερα. Την παίρνεις εσύ και με τον φίλο σου τον βάζετε στη μέση. Άσε που αν έχεις πουλήσει γενικά μοτοσυκλέτες, τον άλλον τον κόβεις. Πουλούσα ένα 950 adv και ήρθε ένα 20αχρονο, ούτε καραμέλες δεν είχε να αγοράσει, όχι 950..Πήρε τα μπρίκια μου για δοκιμή. Ααα.. και κάτι για τα μαστόρια..Το ότι ελέγχουν δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζουν πιθανό λάθος τους μετά. Επίσης σημαντικό να πάει κάποιος στον σωστό μαστορα για το μοτέρ που θΑ αγοράσει. Που μπορεί να μην είναι ο μάστορας που πηγαίνει το μοτέρ που έχει τώρα..Την έχω πάθει έτσι με ένα tdm850.
    Τελευταία τροποποίηση από lookylook; 06/04/2016 στις 00:21.

καμια μηχανη που αγορασα ....μα καμια , δεν την εκανα βολτα . ποτε . την εκανα αφου την ειχα αγορασει ......και ολες τις εδωσα με τον ιδιο τροπο

Ξέρεις από βέσπα;;; Το avatar του/της lookylook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    καμια μηχανη που αγορασα ....μα καμια , δεν την εκανα βολτα . ποτε . την εκανα αφου την ειχα αγορασει ......και ολες τις εδωσα με τον ιδιο τροπο
    Εγώ ευχαρίστως θα σου πούλαγα, αλλά δεν θα αγόραζα από σένα με την καμία (ούτε εσύ θα μου πούλαγες)

Ναι αλλά το μοντέλο που αγόραζες το είχες δοκιμάσει κάπου-κάποτε; Εγώ ζητώ απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση: πως αγοράζεις μοτοσυκλέτα που δεν υπάρχει για τεστ drive, ούτε την έχει κάποιος κοντινός. Φαντάζομαι όχι στη τύχη
    Τελευταία τροποποίηση από lookylook; 06/04/2016 στις 01:07.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ

Σε μια αντιπροσωπεία,για να το αγοράσουμε.
    Από την bmw μου είπαν ότι θέλουν περίπου 2,5 ώρες μηχανικός ,διαγνωστικό,
    φαναρτζής,λαμαρινάς,ηλεκτρολόγος,ράμπα και δεν ξέρω τι άλλο.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ για να δει αν στρίβει,φρενάρει,
    είναι πολύ τρακαρισμένο κ.λ.π.....
    Λες να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους...??
    ΑΝΗΣΥΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    Εγώ να δεις πως ανησυχώ όταν βλέπω ότι η σχέση σου με τα κλασικά (άσχετο ε να σου θυμήσω ότι μιλάγαμε για μηχανάκια) έχει περιοριστεί στο "κλάσικ" my ass mini κουτάκι της bmw ...
    Καλημέρες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lookylook Προβολή μηνύματος
    Εγώ ευχαρίστως θα σου πούλαγα, αλλά δεν θα αγόραζα από σένα με την καμία (ούτε εσύ θα μου πούλαγες)

Ναι αλλά το μοντέλο που αγόραζες το είχες δοκιμάσει κάπου-κάποτε; Εγώ ζητώ απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση: πως αγοράζεις μοτοσυκλέτα που δεν υπάρχει για τεστ drive, ούτε την έχει κάποιος κοντινός. Φαντάζομαι όχι στη τύχη
    Ενοειται εχεις δοκιμασει αλλη στο ιδιο μοντελο , αλλα συμφωνω με τον τερενς , το μηχανακι δεν ειναι να ρθει να το παρει ο καθενας να το βολταρει και μετα να το σκεφτει . δεν φοβαμαι την κλοπη γιατι εδω που ειμαι δεν εχει τετοια αλλα να το δινω στον εναν η στοον αλλο , δεν παιζει .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Εγώ να δεις πως ανησυχώ όταν βλέπω ότι η σχέση σου με τα κλασικά (άσχετο ε να σου θυμήσω ότι μιλάγαμε για μηχανάκια) έχει περιοριστεί στο "κλάσικ" my ass mini κουτάκι της bmw ...
    Καλημέρες.
    Υποθετω μιλαει για "καινουργιο" μινι.. Αφου λεει θα το παει στην BMW για διαγνωστικο κτλ κτλ..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Υποθετω μιλαει για "καινουργιο" μινι.. Αφου λεει θα το παει στην BMW για διαγνωστικο κτλ κτλ..
    Ακριβώς αυτό του είπα αδελφέ ενώ εγώ του μιλούσα για βόλτα για έλεγχο κλάσικ μηχανής (ποστ 74) αυτός μου απαντά με έλεγχο μοντέρνου ΜΙΝΙ .
    Άβυσσος ώρες ώρες η ψυχή του φίλτατου Τέρενς ...

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Ενοειται εχεις δοκιμασει αλλη στο ιδιο μοντελο , αλλα συμφωνω με τον τερενς , το μηχανακι δεν ειναι να ρθει να το παρει ο καθενας να το βολταρει και μετα να το σκεφτει . δεν φοβαμαι την κλοπη γιατι εδω που ειμαι δεν εχει τετοια αλλα να το δινω στον εναν η στοον αλλο , δεν παιζει .
    συμφωνω σε αυτο...
    οταν ηθελα να παρω ss εκανα βολτα με αυτα των φιλων. ειχα οδηγησει gsxr κ8, αλλα οχι αυτο που αγορασα, αυτο το οδηγησα μετα τη μεταβιβαση.

δε γινεται να δινεις μηχανακι στον καθενα. μου ειχε ερθει τυπακος (22-24) με τη γκομενα να δει το gix, χωρις εξοπλισμο και απειρος προφανος. σαυτον τι μηχανακι να δωσω βολτα? την ψηλιαστηκα απο την αρχη και καταληξαμε να βγαλει φωτο η γκομενα του πανω στο μοτο.

στα 2 καγκουρια ξαδερφια που ειχανε ερθει να το δουνε τι μηχανακι να δωσω παλι? ο ενας ελεγε, "ο ξαδερφος ειναι τιμονι, 10χρονια στα παπια, τα στυβει ολα". ουτε να ανεβουν πανω δεν τους αφησα.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Καλημέρες.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ποτέ δεν είχα καμμία σχέση με τα κλάσικ όπως τα λες μηχανάκια,απλά κλάσικ είμαι πλέον εγώ
    και αν κατά καιρούς είχα διάφορα μηχανάκια ,στον καιρό τους όχι μόνο κλάσικ δεν ήταν αλλά
    ήταν και από τα πιο μοδάτα.Ας πούμε για παράδειγμα το Ζακς 250 που είχα αν σήμερα θεωρείται κλάσικ
    το 80 ήταν..??
    Μάλλον ξεφύγαμε από το θέμα,εδώ λέμε για δοκιμή πριν την αγορά.
    Φαντάζεσαι να έβγαιναν 10 υποψήφιοι αγοραστές και να μου έλεγαν δώσε μια βόλτα το ολοκαίνουργιο
    Χαγιαμπούζα..?? Δε γίνονται αυτά,σε όποιον αρέσει..!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    συμφωνω σε αυτο...
    οταν ηθελα να παρω ss εκανα βολτα με αυτα των φιλων. ειχα οδηγησει gsxr κ8, αλλα οχι αυτο που αγορασα, αυτο το οδηγησα μετα τη μεταβιβαση.

δε γινεται να δινεις μηχανακι στον καθενα. μου ειχε ερθει τυπακος (22-24) με τη γκομενα να δει το gix, χωρις εξοπλισμο και απειρος προφανος. σαυτον τι μηχανακι να δωσω βολτα? την ψηλιαστηκα απο την αρχη και καταληξαμε να βγαλει φωτο η γκομενα του πανω στο μοτο.

στα 2 καγκουρια ξαδερφια που ειχανε ερθει να το δουνε τι μηχανακι να δωσω παλι? ο ενας ελεγε, "ο ξαδερφος ειναι τιμονι, 10χρονια στα παπια, τα στυβει ολα". ουτε να ανεβουν πανω δεν τους αφησα.
    σκηνικα για ντροπη πραγματικα...μηπως για την φωτο ειχαν ερθει τελικα με την καγκουρογκομενα?
    οι αλλοι 2 αστο απλα καναν ονειρα

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2013, 23:06
  2. Η πρωτη καλη βολτα στην Β.Εβοια με τον DoctorS και τον brother...
    από Runner Ducati στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 05:56
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:24
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε