Εγώ μια φορα έβαλα χέρι στην μπαταρία και δεν έμαθα ποτε ποιον πόλο βγάζουμε πρώτο και ποιο δευτερο μέχρι που είδα το τσαφ και ένιωσα λιιιιγο ρευματακι.. από τότε την πάω στο μαστορα σαν το κλασικο κοριτσάκι που δεν ξερει την τυφλα του..
Εγώ μια φορα έβαλα χέρι στην μπαταρία και δεν έμαθα ποτε ποιον πόλο βγάζουμε πρώτο και ποιο δευτερο μέχρι που είδα το τσαφ και ένιωσα λιιιιγο ρευματακι.. από τότε την πάω στο μαστορα σαν το κλασικο κοριτσάκι που δεν ξερει την τυφλα του..
Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..
εγω εχω αφησει 28 ωρες την μπαταρια (πεθαμενη ηταν) συνδεδεμενη στον φορτιστη του lindl φορτισε οσο φορτισε καιμπηκε σε mode συντηρησης.Η μπαταρια αυτη ειναι στην μηχανη σημερα.Μηπως κατι αλλο εγινε;
Ηταν δακτυλος των γερμανων για να μας ξεπαστρεψουνε!!!!!
Την πιο μεγάλη γκελα που εκανα σε μηχανάκι: πηγα να αλλάξω υγρά φρενων (πισω) σε Aprilia Sintesi mod 1990 το λάθος μου ηταν οτι πάταγα φρένο, τρόμπαρα δηλαδή, ενω δεν έπρεπε, ( μάλλον).
τελικά τα υγρά αλλάχθηκαν αλλά το φρένο δεν λειτουργούσε, πηγα σε συνεργείο, τίποτα, πήγα στην Αθήνα στην τότε αντιπροσωπεία για αντλία., δεν είχαν, τίποτα, τελικα επειδή το μηχανάκι εβγαλε και αλλα προβλήματα, το σκότωσα έτσι,
Μια φορα ελυσα την αντλια βενζινης του bmw για να καθαρισω τεποζιτο,και οταν την ξαναεβαλα εσφιξα πολυ τον κολιε
που συγκρατουσε το σωληνακι παροχης,και εσπασε το πλαστικο τσουτσουνι
Φυσικα εκει δεν επαιρνε κολλα,και ευτυχως εβαλα πανω μερος αντλιας απο bmw 316 που ταιριαζε.
Κατομπαλο φυσικα...
Νομίζω, την μεγαλύτερη μλκ την εχω κάνει σε ένα ΧΤ 600...
Αφού έσπασε το καρέ της μανιβέλας στις διακοπές και βλαστήμησα οτι ιερό και όσιο έχει η Ιαπωνία, αγόρασα καινούργιο καρέ. Το έβαλα πάνω, έβαλα και μια βίδα που ταίριαζε (στο σπείρωμα), τράβηξα μια μανιβελιά και τρύπησα το καπάκι του συμπλέκτη.
η βίδα που έβαλα, ήταν πιο μεγάλη σε μήκος οπότε μόλις έκανε την περιστροφή η μανιβέλα![]()
να σας πω δυο απίστευτα δικά μου.
1. Εβαλα τα καινούργια λάδια χωρίς να έχω βαλει την ταπα.Το πήρα χαμπαρι όταν είχα βάλει και το 1.5 λίτρο μέσα.
2.Άλλάζοντας κυλινδροπίστονο μου πεσε ο πείρος μέσα στο στοφαλοθάλαμο και δεν έβγαινε με τίποτα ακόμα και με τούμπα το μηχανάκι και μαγνήτη. Φυσικά έλυσα όλο το μοτέρ απο την αρχή και επι τη ευκαιρία άλλαξα και όλα τα ρουλεμαν.
Τελευταία τροποποίηση από duke200; 07/04/2016 στις 00:17.
Να 'σαι καλά ρε Νίκο με έκανες και γέλασα αν και είμαι σίγουρος ότι εσύ δεν γέλασες καθόλου. Πολύ γραφική η περιγραφή σου
Δεν ισχύει αυτό που λες, έχει να κάνει με το είδος του φορτιστή, μήνες έχω την μπαταρία του αυτοκινήτου πάνω στον οπτιμέητ και δεν τρέχει κάστανο. Στα μάνιουλ το γράφουν για να είναι καλυμμένοι αν κάτι πάει στραβά και φουντώσει το σύμπαν.
για μήνες λέμε
Μου θύμησες πριν από κανένα 4τράμηνο που ήθελα να κάνω φόρτιση στην ήδη τελειωμένη μπαταρία του παπιού και βαριόμουν να πάω στο γκαράζ που έχω τους optimate και την έβαλα πάνω σε έναν παλιό Bosch που δεν είναι συντηρητής. έχει μόνο αργή και γρήγορη φόρτιση. Την άφησα όλο το βράδυ, το πρωί βρήκα ένα χάλι ίδιο με το δικό σου μόνο που η δικιά μου είχε αρρωστήσει και από παραμαγούλες. Τούμπανη έγινε!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ειχαν κοπει οι βιδες απο τα μαρσπιε συνοδηγου στο xr250r που ειχα και επειδη ανεβαζα συχνα δικαβαλο εβαλα κατι τουμπανες πιο μακρυες...
μετα απο κανεναν μηνα κατι δεν πηγαινε καλα με το μηχανακι...
ενω ανεβοκατεβαινα τα πεζοδρομια και επεφτα σε λακουβες δεν επανερχοταν...
ειδα μια ωραιοτατη τρυπα στο αλουμινενιο ψαλιδι που εβρισκε η βιδα και εμπαινε μεσα και κολλαγε εκει.....
καλα τα εξτρα λαδια και το ξερασμα απο την την τσιμουχα του ψευτοκαπακου, ηταν για πλακα...
Εχω εναν oxford συντηρητη μπαταριας μονιμα συνδεδεμενο στην μπαταρια του μπαντιτ . Ειναι ομως συντηρητης οχι φορτιστης εχει διαφορα...Δεν εχω αλλαξει ποτε μπαταρια απο τοτε που πηρα το μηχανακι.(2009)!
-Κλοτσημενες βιδες...απειρες φορες...απο υπερβάλοντα ζήλο στο σφίξιμο...και μετα πατεντες για να τις βγαλω.
Μεχρι που ειχα αγορασει κιαυτο --> http://i85.photobucket.com/albums/k6...850/Car/se.jpg
αλλα ποτε δεν βοήθησε...παντα τις εβγαζα τελικα , φτιαχνοντας πατημα στο κεφαλι της βιδας με σιδηροπριονο , και απλο κατσαβιδι.
Τελευταία τροποποίηση από PortisHead; 07/04/2016 στις 08:21.