Μη γίνεστε εριστικοί. Και πού να ακουμπούσε το κινητό του ο άνθρωπος;!
Life begins at 45°.
Ασε ρε Βύρωνα δεν είμαι πατέρας και νιώθω περίεργα με αυτο που βλέπω...το πιο εξοργιστικό απ'ολα ειναι που έχει βάλει το κινητό στη πλάτη του παδιου σαν βάση..
Χθες πέτυχα και γω εναν τέτοιο με παπάκι.
Δεν ξερω έχω πάψει ποια να νοιάζομαι για κάγκουρες ακράνωτους κτλ αλλά όποτε βλέπω εκτός από τον Μαλάκα να αφορά και παιδί πραγματικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Και το χειρότερο ακόμα και ευγενικά να τους μιλήσεις και να τους πεις ότι είναι επικύνδινο για το παιδάκι αυτό θα σου πουν να κοιτάς την δουλειά σου. Εκεί δεν μπορείς και να τον σαπίσεις στο ξύλο καθως ειναι μπροστά το παιδί του και εκνευρίζεσαι ακόμα περισσότερο οπότε αναγκαστικά δεν μιλάς.Απίστευτα λυπηρο
παλια φωτο η οποια επαναλαμβανεται καθημερινα δυστυχως!Μυαλο δεν βαζουν τα ζουδια.![]()
Το πιο συνηθισμενο που λεει ο Ελληνας ειναι :"κανε με πρωθυπουργο να δεις ρε".Εγω εχω πει χιλιαδες φορες "κανε με μπατσο ρε θεε για λιγο"Θα τους εσκιζα τα φαρδουλα.Οσοι βαζουν μωρα στο τεποζιτο,οσους κανουν θορυβο και οσοι εχουν φωτα που τυφλωνουν θα τους ειχα σκισει.
Δεν ξέρω τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά Μυτιλήνη τα πράγματα είναι απαράδεκτα, βλέπω το πρωι δεκαδες σκούτερ με 2 και 3 παιδιά που τα πανε οι γονείς (??) στον παιδικό, κράνος δεν φορά σχεδόν κανείς, οδηγούν και στέλνουν μηνύματα από το κινητό.
Χθες είδα ενα ζευγάρι σε σκούτερ και αναμεσα τους μεταξύ της κιλότας της κυρίας και τα οπίσθια του άντρα της ειχαν στριμώξει ενα βρέφος ουτε ενός χρονού, το τραγικό ήταν οτι η κυρία αφησε το παιδί και έφτιαχνε ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ .
Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 08/04/2016 στις 22:28.
Τραβάτε κατά τις 2μμ έξω από ένα σχολείο τις καθημερινές να δείτε τι γίνεται. Και ένα και δύο και τρία + ∞ παιδιά σε σκούτερ και παπιά. Σωτηρία δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει καθώς για να συμμορφωθεί όλος αυτός ο συφερτός, θέλει μόνο μπάτσο στη γωνία (που θα του κλαφτεί για το γάλα του παιδιού του και θα του τη χαρίσει) και βούρδουλα. Αλλά τι λέω, πότε ενδιαφέρθηκαν και αυτοί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους με τα οκτώ κατοστάρικα που παίρνουν άλλωστε. Ούτε οικονομοτεχνικά γίνεται να τους πιάσεις ένα ένα και να τους το βάλεις με το ζόρι στο κεφάλι ότι κάνουν μ@λ@κια. Αυτοκινητιστική κουλτούρα και κυκλοφοριακή αγωγή δεν υπάρχει στην Ελλάδα get used to it!
Πλέον έχω σταματήσει ν ασχολούμαι και να θυμάμαι πάντα την ευθύνη του Αίγισθου για τις πράξεις του από την Α Ραψωδία της Ομήρου "Οδύσσεια"
Προτείνω να το κάνετε και εσείς![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Άσχετα με το πόσο απεχθές είναι το θέαμα , έχουμε εμείς το δικαίωμα εδώ να σηκώνουμε φωτογραφίες αγνώστων και "δικαιολογημένα " να κράζουμε ? Λες και εδώ είμαστε όλοι υποδείγματα οδηγών , πάμε σύμφωνα με τα όρια ταχύτητας , δεν εχουμε κάνει ούτε χιλιόμετρο με το κράνος παραμάσχαλα και δεν βάλαμε ποτέ εξατμίση φασαριόζικη . Δεν ξέρω αν τη φώτο την τράβηξε ο φιλος που ξεκίνησε το θέμα ή την τσίμπησε αλλού , όπως και να έχει όλοι έχουν μια κάμερα στο χέρι και οποίον πάρει ο χάρος . Προσωπικά αυτό δεν μ'αρέσει και γίνεται συχνά πλέον στα φόρουμ , για μην αναφερθώ τι λαϊκά δικαστήρια στήνονται στα social media. Επειδή ασχολούμαι με φωτογραφία ερασιτεχνικά το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο. Οσοι κάνουν street φωτογραφία έχουν μια ιδέα . Όσο για την φωτογραφία δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω .
Modenas Kriss 125