σωστά τα λέει ο ίτσου, αγνοήστε το θέμα τελείως, αφήστε τους να σκοτωθούν και αυτοί και τα παιδιά τους...
Έχω δικά μου προβλήματα, ας πάνε να σφαχτούνε, εδώ δεν νοιάζονται αυτοί για τα παιδιά τους, γιατί ακριβώς να νοιαστώ εγώ;
σωστά τα λέει ο ίτσου, αγνοήστε το θέμα τελείως, αφήστε τους να σκοτωθούν και αυτοί και τα παιδιά τους...
Έχω δικά μου προβλήματα, ας πάνε να σφαχτούνε, εδώ δεν νοιάζονται αυτοί για τα παιδιά τους, γιατί ακριβώς να νοιαστώ εγώ;
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Eγω βλέπω πολλές παραβάσεις του ΚΟΚ σε δημόσιο χώρο σε μια φώτο που την βρήκα φυσικά και θεώρησα οτι πρέπει να την μοιραστώ σε εναν χώρο διαδικτυακό, που έχουμε θίξει ου ολίγες φορές το φαινόμενο αυτο. Ναι ας
πούμε οτι έχουμε οδηγήσει χωρίς κράνος,έχουμε σφάξει κόκκινα και αλλα καλα,αλλα εδω μιλάμε για κάτι εντελως διαφορετικό, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οπότε αν δεν σου αρέσουν τα λαϊκα δικαστήρια που αφορούν θέματα που συμβαίνουν σε δημόσιους χώρους μην ασχολείσαι με το τι σχολιάζεται δεν σε αναγκάζει κανεις. Επίσης υπάρχει mod που θα πράξει τα δέοντα αν ξεφύγει η κατάσταση η παραβιάζω κάποιο κανόνα του φόρουμ.
ΡΠΣΤ δεν έχουμε ένα νόμο που λέει
Π... ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΑΛΑ
για αυτό???
Γ^΅Φ$ΣΕΔΓ%ΡΓΒΤΗΗΞ
:a29:
ανανήψαντας
καλο να ανεβαινουν αυτες οι φωτο καθώς κάποιος, κάτι θα καταλάβει απο το κράξιμο...
Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα.
Ο μ@λακας, θα παραμείνει μ@λακας, γιατί μαγκια κι έτσι να ούμε, "έχουμε πέσει τόσες φορές και δεν παθαμε τίποτα και να πέσει κι ο μικρός, δεν τρέχει κάτι, θα συνηθίσουν τα κόκκαλα και θα φύγει το αίμα το κακό".
Το ζω εκ των έσω. Εχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Οποτε, δεν μου προξενει εκπληξη η φωτο.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Εχω παψει να ασχολουμαι με το θεμα γιατι δεν υπαρχει σωτηρια...
Κοιταω μονο πλεον εχοντας ενα κομπο στο στομαχι σκεπτομενος τα χειροτερα.
Δυο εχω και οταν βλεπουνε αλλα παιδια και γονεις, χωρις κρανος στη μηχανη, τους κραζουνε αμφοτερους.
Εγω τελικα κοιταω την δουλεια μου.
Αυτοι?
![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Τη δευτερη φωτό την τράβηξα εγώ.Δε τη βρήκα κάπου.Πρόσωπα δεν φαίνονται όπως και πινακίδα.Η μαλακία όμως φαίνεται.Θεωρώ πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά προσωπικά δεδομένα.Αν έχει,ευχαρίστως να κατέβει δε χαλάει η δουλειά εκεί,κλάιν.Αυτό το παιδάκι,είναι εκτεθειμένο σε κίνδυνο λόγω τρίτου προσώπου.Το να οδηγήσει κάποιος τάπα ή ακράνοβιτς,ειναι προσωπικό του θέμα και επιλογή.Αυτου του παιδιού όμως ,όχι.
Εν ολίγοις και εν μέρη,συμφωνώ με αυτά που γράφεις υπο προϋποθέσεις.
Φίου φίου φι φι φίου
Βασικά με το να σχολιάζουμε εδώ , ούτε κοινωνικό έργο προσφέρουμε ούτε ο πατέρας αυτού του παιδιού θα αλλάξει συμπεριφορά .Αυτό νομίζω το καταλαβαίνουμε λίγο πολύ όλοι . Επίσης επειδή το από όσο θυμάμαι το μοτό είναι ανοιχτό φόρουμ και έχουν πρόσβαση και μη εγγεγραμένοι είναι πού εύκολο να δει τη φωτό κάποιος γνωστός αυτού του "κυρίου" και να τον ενημερώσει . Αν αυτός τώρα έχει όρεξη , μπορεί κάλλιστα να κυνηγήσει το μοτο.γρ για την δημοσίευση . Δεν ξέρω βέβαια το νομικό πλαίσιο του φόρουμ και αν αυτό φέρει ευθύνη για φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι χρήστες .Και όντως απορώ που κάποιος μοντ δεν ειδε το θέμα . Ή ενδεχομένως δεν το είδε . Όπως και να έχει όμως το πρόσωπο το καθενός αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και χωρίς άδεια δεν μπορεί κανείς να το δημοσιευεί .Δες λίγο εδώ : http://www.philenews.com/el-gr/ch-gi...n-choris-adeia . Ωραία είπες πως πρόκειται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο . Τότε πήγαινε στον εισαγγελέα και κάνε μήνυση . Μαζί σου . Να του πάρουνε την άδεια . Αλλά όχι δήμευση . Προφανώς αν είχες κάλυψει πρόσωπα και πινακίδες δεν θα σχολίαζα τίποτα .
Modenas Kriss 125
Μια φορα προσπαθησα να πω κατι σε εναν "πατερα" που κουβαλουσε 3 παιδια εκτος απο τον εαυτο του πανω σε ενα agility......
Καπου εκει καταλαβα οτι δεν υπαρχει νοημα.... και βεβαια τον βλεπω καθε μερα να κανει το ιδιο....
Κατεληξα οτι ισως θα πρεπει να αφησουμε να γινει η φυσικη επιλογη σε αυτες τις καταστασεις.
Καπου στα μεσα των 80,δουλευα Αθηνας σε καταστημα ,κοντα στο Μοναστηρακι.Δεν ειχε δουλεια και στεκομουν στη πορτα και κοιταγα την κινηση στο δρομο.Απο Ομονοια προς Μονασ κατεβαινε χρεπι με μπαμπα να οδηγαει, μανα πισω και στη μεση μωρακι ενος χρονων.Μπροστα μου βγαινει απο την Βισσης αμαξι ,ακουμπαει το χρεπι,χανει τον ελεγχο ο μπαμπας (φυσικα)και σερνονται ολοι ,με καμμια 40-50χλμ.Οσο σερνονται η μανα ΚΡΑΤΑΕΙ το μωρο και να ουρλιαζει:"το παιδι μου".Δεν θα ξεχασω ποτε στη ζωη μου αυτη τη φωνη της μανας.Ακομα και τωρα που το θυμαμαι κατι με πιανει.