Καλησπερα στην ομοδα παιδια. Καλο ΣΚ να εχουμε!!! Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα.
Μενω σε ενα συγκροτιμα πολυκατικιων ( μιλαμε για πολλες οικογενειες) και εδω και 15 χρονια που μενουν οι δικοι μου εδω, υπαρχει στο γενικο γκαραζ μια μηχανη yamaha που δεν εχει κουνηθει ουτε μια φορα. Πραγματικα ουτε μια. ΔΕν εχει πινακιδες τπτ. Λογικα και ειναι κλεμμενη. Πριν μερικες μερες ηρθε ενα φιλαρακι και πηγαμε στο γκαραζ για να παρουμε το αυτοκινητο μου και την ειδε. Μου ειπε οτι ηταν 250cc διχρονο μαλιστα.
Εγω αυτο που θελω ειναι να βρουμε πιο μοντελο ειναι ( θα ανεβασω φωτο ) αν ειναι οντως διχρονο ΚΑΙ αν μπορει καποιος να με καθοδηγησει να βρω τον αριθμο πλαισιου και να μπορεσω να βρω τον ιδιοκτητη προκειμενου να την αγορασω. Αν δεν ειναι διχρονο τι στα κομματια απλα θα ερθει να την παρει ο ανθρωπος και ας την κανει παλιοσιδερα.
Ο λογος που ενδιαφερθηκα ειναι επειδη δεν βρισκεις πια 250cc διχρονα. Επισης αν βρω τον ιδιοκτητη δεν νομιζω να μου ζητησει κανενα τρελο ποσο λογο παλαιοτητας ετσι και λοιπον θα παρω ενα μηχανακι για μερικα ευρουλακια.
Σας ευχαριστω ολους οσους θα με βοηθησετε. Σε περιπτωση που θελετε καποια πιο κοντινη εικονα η οτιδηποτε αλλο προκειμενου να βρουμε τι μοντελο μηχανης ειναι πεστε μου τι ακριβως πρεπει να κανω
![]()