Καλησπερα.Εχω μια zzr250 '92.Εχω το εξης προβλημα.
Μετα απο 8χλμ πανω κατω συνεχους οδηγησης με 80-90χλμ η μηχανη σβηνει.
Η μιζα δουλευει αλλα δεν παιρνει μπρος.Βαση του ιστορικου πιο κατω αντιλαμβανομαι οτι δεν τραβαει την βενζινα.
Πρεπει να την αφησω 45-60δευτερα και μετα περνει.Οταν φτασει η βενζινα στα μισα του ντεποζιτου δεν παιρνει καθολου μπρος.Πρεπει να συμπληρωσω βενζινα για να δουλεψει η μηχανη.
Ιστορικο: Μετα απο επισκεψη σε εξειδικευμενο συνεργειο για επισκευη μιζας,ζητησα να καθαρισει και το καρμπυρατερ.
Την παρελαβα και μεσα στη βδομαδα ειχα διαρροη βενζινας.
Επισκεφτηκα ενα συνεργειο πανω στη διαδρομη μου (γιατι με ειχε αφησει στη μεση του πουθενα) και μου ειπε οτι ειχε τρυπησει το σωληνακι βενζινας εκει που ενωνεται με καρμπυρατερ.Το ανοιξε μπροστα μου,εβγαλε το παλιο σωληνακι(απο φιλτρο προς καρμπυρατερ) που ηταν 6αρι αποτι θυμαμαι και εβαλε ενα μεγαλυτερης διατομης μαζι με γωνια(η οποια ελειπεκαι που εμπενε στο καρμπυρατερ).Αλλαξε μαζι και το σωληνακι απο ντεποζιτο προς το φιλτρο βενζινης βαζωντας μεγαλυτερο σε μηκος.
Τα σωληνακια που χρησιμοποιησε για αντικατασταση δεν ηταν καινουρια,αλλα απο αλλη μηχανη(εχω την εντυπωση οτι ηταν βρωμικα μεσα).
Η αποκαλυψη της μερας ηταν οτι η μηχανη ηταν πατενταρισμενη και οτι το καρμπυρατερ επερνε τη βενζινα απο δεξια ενω το ντεποζιτο κατεβαζε την βενζινα απο αριστερα,οποτε η βενζινη ακολουθουσε διαδρομη πανω απο το καρμπυρατερ και οχι καθετα.
Απο τοτε που αλλαξε αυτα δημιουργηθηκε το προβλημα με το κατεβασμα της βενζινης.
Επισυμαινω οτι το εχω στην ελευθερη ροη της βενζινης για να δουλεψει η μηχανη με ντεποζιτο γεματο ανω του μισου.Αν εχω το διακοπτη της βενζινης στο οn μπουκωνει η μηχανη ανα 1χλμ.
Το σωληνακι πιεσεως δεν τσακιζει πουθενα.
Υπαρχει τροπος να διορθωθει το προβλημα?Καθε βοηθεια δεκτη.
Ευχαριστω