Με ειδα να κυκλοφορω με πλυμενη μηχανη μετα απο καιρο& σε καθε φαναρι να τραβαει τα βλεματα σαν μαγνητης!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα να με βλέπω που ήμουν χθες τέτοια ώρα και με πιάνει φαγούρα και κατάθλιψη....έχω πρόβλημα γιατρέ μου;
Με είδα να κάνω δύο μ@λ@κιούλες σήμερα και να γλυτώνω στο τσακ τον τράκο.
Να λέμε και τα δικά μας, δε φταίνε πάντα οι άλλοι
με είδα να μην βιδώνω την δεξιά βαλίτσα και να με προσπερνάει στην διασταύρωση. γρατσουνιές στο φουλ αλλά δεν πειράζει έφυγε το μάτι.
Τι μαλάκας είμαι θεέ μου, να μάθω να έχω το μυαλό στο κεφάλι
Με είδα να ξαναβουτάω την ποδηλατάρα.....άνοιξε ο καιρός ευκαιρία να ξεμπετώσει το πετσί μας λίγο....
Με είδα, επιτέλους!!!!, μετά από καιρό να τριγυριζω: Λουτρά, Πευκάλι, Κόρφο, Ερμιονη. Και μου άρεσε! Μου άρεσε πάρα πολύ και περισσότερο!! γιατί ήμουν εγώ και η τιγρουλα!!!!
Με είδα να κλείνω τέσσερα χρόνια εδώ μέσα.
Μπορεί να είμαι α-μήχανος αλλά η καψούρα δεν φεύγει.
Μπορεί να μην είμαι ενεργός αλλά η παρέα σας είναι καλή και σας διαβάζω καθημερινά.
Αρκετοί με πολλές γνώσεις.
Άλλοι στην αντίδραση.
Άλλοι υπομονετικοί.
Άλλοι ban-ακηδες.
dalton μια κατηγορία μόνος του.
Όλοι καλοί
τα πιασα τα 1500χμ... καιρός να προγραμματίσουμε το 1ο σερβις.
και τσουυυυυυπ... περιμενε μαγκα 8 μέρες γιατί δεν παίζει θέση στο schedule..
και τώρα ρε μάγκες εγώ αμήχανος θα μείνω;
Με είδα να γελάω με συμπεριφορές. Τελικά είναι ολόσωστο το ότι ο βλάκας είναι ανίκητος. Προς γνώση και συμμόρφωση... Αν δεν βλέπεις την βρωμιά δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει επιμελώς κρυμμένη κάτω από το χαλάκι![]()
Με είδα να οδηγάω σήμερα το πρωί στο κέντρο στην Αθήνα και να την βλέπω λες και έχουμε 15υγουστο...τελικά έχουν απεργία οι ταρίφες οπότε αυτόματα πρέπει να είναι η καλύτερη μέρα μέσα στο έτος μέχρι στιγμής![]()