δεν μπόρεσα να το βρω.....βαλτο ξανά σαν γρίφο .δηλαδη κάπως ετσι: βρείτε το βιδάκι,
από την θέση του και μόνο θα υπέθετα ότι μπήκε για έλεγχο του κυκλώματος λίπανσης, αν δλδ το ξεβιδώσεις με τον κινητήρα σε λειτουργία θα πρέπει να τρέχει λάδι που σημαίνει ότι η τρόμπα ανεβάζει πίεση και στέλνει το λάδι στην κεφαλή δλδ όλα καλά.
Υπόθεση κάνω χωρίς καν να ξέρω τι μηχανάκι έχεις.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά εκτός από τα ΚΤΜ (Τουλάχιστον εγώ μόνο αυτά ξέρω μπορεί να υπάρχουν και άλλα) που έχουν κινητήρα υψηλής απόδοσης δλδ σε ξεχωριστό σφραγισμένο χώρο περιστρέφεται ο στρόφαλος και αλλού είναι το σασμάν και η σωστή αλλαγή λαδιών προϋποθέτει εξαέρωση του κυκλώματος λίπανσης, χρειάζεται και στα κοινά μηχανάκια των 130 ίππων/lit όπως το YZF εξαέρωση?? Εγώ πάντως σε κανένα από τα μηχανάκια που είχα και έχω δεν έχω κάνει ποτέ εξαέρωση και νομίζω δεν έχει νόημα όταν στο κάρτερ κολυμπάνε όλα στο λάδι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Απο το χρωμα που βλεπω στην βιδα θα υπεθετα οτι ειναι του παραφλου.
η βιδα αυτη ειναι ταπα
αν ειναι στο κυκλωμα του λαδιου μπορει να ειναι αναμονη για μανομετρο ή θερμοκρασια λαδιου ή ψυγειο λαδιου
αν ειναι διαμπερης μπορει να αδειαζει απο κει το απομενον λαδι της κεφαλης
μπορει να ειναι απαραιτητη μονο κατα τη συναρμοληγηση και μετα να ταπωνεται
αν το μανουαλ δε γραφει κατι σχετικο δεν την πειραζουμε γιατι να ηταν για πειραγμα θα το εγραφε![]()
Αφου δουλευει και δεν σ'ενοχλει αστο εκει που καθεται!!!!
LIVE FREEEEE!!!!!