Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: βιδακι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Γιατι να τη λυσεις?
    Εχει καποιο προβλημα?
    οχι ρε παιδια.....αλλα ας το παρουμε απο την αρχη:για ολα φταιει ενα θεμα που ξεκινησε ο ΝΤΑΛΤΟΝ(Ψαχνω κατι δοκιμασμενο)και η απαντηση Νο9 που εδωσε ο stam2.Tοτε θυμηθηκα και στο δικο μου μηχανακι οτι εχει ενα τετοιο ,που πολλες φορες φορες το κοιταγα και αναρωτιωμουν "τι στο διαολο κανει αυτο το ριμαδι;"Aπλη περιεργεια ανακατεμενη με μια δοση "θελω να γνωριζω"

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    οχι ρε παιδια.....αλλα ας το παρουμε απο την αρχη:για ολα φταιει ενα θεμα που ξεκινησε ο ΝΤΑΛΤΟΝ(Ψαχνω κατι δοκιμασμενο)και η απαντηση Νο9 που εδωσε ο stam2.Tοτε θυμηθηκα και στο δικο μου μηχανακι οτι εχει ενα τετοιο ,που πολλες φορες φορες το κοιταγα και αναρωτιωμουν "τι στο διαολο κανει αυτο το ριμαδι;"Aπλη περιεργεια ανακατεμενη με μια δοση "θελω να γνωριζω"
    Βαδίζεις σε σκοτεινά μονοπάτια... the dark side I sense in you...
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ....Aπλη περιεργεια ανακατεμενη με μια δοση "θελω να γνωριζω"
    σπαμ ον

η περιεργεια εφαγε την γατα λεν....

σπαμ οφ

μωρε καλα κανεις κι αναρωτιεσαι. αλλα αστο να παει στο διαλο δεν ειναι καιροι για ζημιες και οικονομικες σπαταλες
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Το μόνο ζουμί που θα βγει από το βιδάκι είναι ΛΑΔΙ. & -
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Μέλος
    Είναι υποδοχη για μαρκουτσι που συνδεεται με το ψυγειο λαδιου για ελαιοψυξη της κεφαλης. Αν δεν εχεις να συνδεσεις κατι εκει αστο στην ησυχια του.

στα πρόχειρα, αυτό παρακάτω είναι το σχεδιάγραμμα του κυκλώματος λίπανσης του 400. δεν ξέρω αν είναι ίδιο με το δικό σου.
    όπως βλέπεις, το βιδάκι στον κόκκινο κύκλο Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	41 
Μέγεθος:	72,1 KB 
ID:	356812δεν είναι ακριβώς στην ίδια θέση με το δικό σου μηχανάκι, αλλά ούτε στο δικό μου xtz750 είναι στην ίδια ακριβώς (πώς θα μπορούσε άλλωστε?) όπως και να χει βρίσκεται γι' αυτή τη δουλειά εκεί.

Καλύτερα είναι να συμβουλευτείς το δικό σου service manual, αλλά το να το ανοίξεις και να το ξανακλείσεις δεν θα προκαλέσει κάποια ζημιά στη μοτοσυκλέτα σου....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF