Δεν πάτησε φρένο για να μην του τρακάρουν το κ...άμαξο και σκότωσε ένα παιδί....
και το λέει και έτσι απλά....
ΠΟΣΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥΡΕΣ ΠΟΣΕΣ????
http://www.efsyn.gr/arthro/i-atimorisia-therizei-zoes-0
Δεν πάτησε φρένο για να μην του τρακάρουν το κ...άμαξο και σκότωσε ένα παιδί....
και το λέει και έτσι απλά....
ΠΟΣΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥΡΕΣ ΠΟΣΕΣ????
http://www.efsyn.gr/arthro/i-atimorisia-therizei-zoes-0
ανανήψαντας
Τις μπουνιές δεν τις θέλει αυτός (καλά, κι αυτός τις θέλει) αλλά πολύ περισσότερο όλοι του δικαστηρίου που ακόμα τον αφήνουν να σουλατσάρει έτσι.
Σε άλλες χώρες άνετα θα κονόμαγε: Αφαίρεση διπλώματος εφ' όρου ζωής. Δυο-τρία χρονάκια σαμέ. Και αποζημίωση στην οικογένεια ο,τι είχε και δεν είχε.
σε ολους μπορει να τυχει να τρακαρουμε και να σκοτωσουμε ακομα απο χαζομαρα αμελεια ανικανοτητα
ανθρωπος ομως που εγκαταλειπει και μετα συνεχιζει τη ζωη του σαν να μην εγινε τιποτα και ζηταει και συνυπαιτιοτητα δεν πρεπει να κυκλοφορει ελευθερος
οχι για δικη του τιμωρια αλλα για προστασια της κοινωνιας
Αυτός είναι ο λόγος που έγινε και η πεζογέφυρα στην Κηφισσίας για αυτό το παιδί από εθελοντές, καλό είναι όλοι μας να δούμε αυτό το ντοκιμαντέρ εδώ από την εκπομπή του Alpha "Αυτοψία" ο αξιαγάπητος πατέρας αυτού του παιδιού μιλάει από το 31:07
Μερικοί θα έπρεπε να ντρέπονται και να γυρίσουν πίσω από το βουνό που ήρθαν και όχι να βγάζουν τα κομπλεξ τους και να την πληρώνουν οι άλλοι για αυτούς.
Επίσης δικαιοσύνη σε τούτο τον κόσμο δεν θα βρει κανείς μας αλλά σύντομα επέρχεται η αληθινή δικαιοσύνη κάποτε.
Καταρχάς από δημοσιογραφικής άποψης το άρθρο είναι άθλιο.
υπάρχει κανά έγκυρο μέσο να ενημερωθούμε για το γεγονός;
Άντε και τον καθάρισε,μετά?
Ότι και να γίνει το παιδί δεν γυρίζει πίσω.. όσες γέφυρες και να χτίσει ο πατέρας του το κενο θα παραμένει.
The only easy day was yesterday.
τον καθαριζεις και πας φυλακη το παιδι δεν ερχεται πισω αλλα η δικη μου ζωη εχει καταστραφει οποτε τι φυλακη τι εξω.
Αντε ρε Νικολα πες οτι τον μαμησες αυτον.Και τι εγινε?
Ενα κεφαλι κοβεις,πενηντα ξεφυτρωνουνε.
η κατασταση στον δρομο εχει ξεφυγει πλεον και γενικα.
οσο για αυτον.... εγω πιστευω πολυ στην θεια Δικη....
Γιαννης
Η απόφαση του δικαστηρίου θα ήταν διαχειρίσιμη.Ο νόμος μέσω τον δικαστών θα με τιμωρούσε.
Το τι θα έλεγε το μέσα μου για το κακό που έκανα θα με τσάκιζε.Θα ήμουν κομμάτια..
Ξέρεις τι γίνετε, το άρθρο είναι πολύ κακογραμμένο και σε οδηγεί προς τα κάπου. Δε μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί κάποιος να είναι τόσο @ρχίδι και να μη τον έχει τσακίσει κάτι τέτοιο. Το έργο φυσικά με λεφτάδες να έχουν προκαλέσει παραπάνω από ένα θανατηφόρα τροχαία και να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να κάνουν τα ίδια το έχουμε δει παραπάνω από μια φορές... Τι να πω αν είναι όπως ακριβώς τα περιγράφει το άρθρο μια σφαίρα στο κεφάλι, ούτε μπουνιές ούτε τίποτα. Μακριά από μας όλα αυτά... είδα και το βίντεο που έδωσε ο BoSS_Man, τι το ήθελα... μερικοί άνθρωποι βιώνουν κυριολεκτικά κάθε μέρα για όσο ζουν μια αρχαία τραγωδία.
Δεν άνοιξα καν το άρθρο.Έγραψα σαν Δημήτρης.
Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο κακό.
Οταν πηρε το Smart η γυναικα μου ξεκινησα εντατικα μαθηματα συμπεριφορας γιατι ναι μεν εχει διπλωμα...αλλα ειχε πολυ καιρο να πιασει τιμονι.
Καθε φορα της ελεγα..."Δεν με νοιαζει το αμαξι...κοιτα μην σκοτωσεις κανεναν"
Το ελεγα καθε φορα που βλεπαμε κλασσικους μαλακες Ελληναρες με αμαξια η μοτο.
Οσο ο νομος οριζει αμελεια εξακριβωμενη υπαιτιοτητα του οδηγου λογω υπερβολικης ταχυτητας και δεν τον τιμωρει...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.
Δυστυχως ειμαστε Μπανανια σε πολλα και ειδικα στη νομοθεσια...ειμαστε οτι να ναι.