Σελίδα 118 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1868108113114115116117118119120121122123128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.756 έως 1.770 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σας είδα:

Μπινέ νούμερο ένα με το αγροτικό σου να βλέπεις ότι έρχομαι και να βγαίνεις αντίθετο ρεύμα να προσπεράσεις το φορτηγό.
    Στριμωχνόμαστε εγώ τέρμα δεξιά στη λωρίδα μου και το φορτηγό στη δική σας κορνάρωντας για να μη με σκοτώσεις. Αυτό :a31: ήταν για εσένα και με κοίταζες την ώρα που σου το έκανα, άρα με είχες δει.

Μπινέ νούμερο δύο που σε σημείο με δύο λωρίδες στο ρεύμα μου και μία στο δικό σας, φορτηγό κάνει προσπέραση σε φορτηγό και εσύ με το βανάκι σου να έχεις βγει στη δική μου δεξιά λωρίδα προσπερνώντας και τους δύο
    Και εσύ με κοίταζες όταν σου απένειμα το παράσημο της ανοιχτής παλάμης

Μπινέ νούμερο τρία να κάνεις προσπέραση πάνω σε τυφλή στροφή και να γλυτώνουμε τη μετωπική στο τσακ. Εσένα δεν πρόλαβα λόγω χεσίματος να σου δώσω δωράκι. Πάρ' το από εδώ

Και τα τρία σκηνικά συνέβησαν μέσα σε πέντε λεπτά.
    Ε ρε τι τραβάμε πρωί πρωί...
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Σε ειδα προχτες φιλαρακι ξαπλα στη Βαρης Κορωπιου, το σκουτερακι σου λιγα μετρα μακρια και μια μερτσεντε καμπριο χτυπημενη στη πισω δεξια γωνια του προφυλακτηρα.... Εισουν καλα και σου εδιναν νερακι.

Ελπιζω να μην εφταιγες να γινει παλι καινουριο.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με το z750, να ερχεσαι με 140+ χωρις κρανος... Πως βλεπεις μπροστα σου ηθελα να ηξερα...
    Πρεπει να κραταν καλα τα γυαλια ηλιου που ειχες...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σε είδα φεραρι "λουι βουιτον" χρώματα και αυτοκόλλητα πίσω...
    Σε είδα ηλίθιο γιδι με το καγκουρικο γκαλάντ με τις λευκές ζάντες να έχεις σταματήσει μέσα στην πλατεία και να φωτογραφίζεις την φεράρι...

Και ω τι τύχη σε είδα ιδιοκτήτη 60αρη στο καφέ... Με ενα μπαζο μιλφ και ένα σούπερ μιλφ στο τραπέζι. "Δεν μου κάνει αίσθηση να οδηγώ τέτοια αυτοκίνητα κάθε μέρα, βαριέσαι. Να τα βλέπω θέλω. Έχω και άλλα." και δωσ' του το μπαζο μιλφ να εξηγεί πόσο καλός οδηγός είναι... Και πόσο έξυπνες παρανομίες έχει κάνει στο σπίτι και δήθεν δεν τις βρήκε η πολεοδομία...

Λατρεία κηφιShire.

εντιτ και Υ.Γ. μαζί: όχι, δεν ήταν πελάτης, απλά πίναμε καφέ σε διπλανά τραπέζια.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 15/04/2016 στις 00:51.

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Σε είδα γιαγιά να θέλεις να περάσεις την Ιάσονος στο ύψος της Κουμουνδούρου χτες το βράδυ...κι εσύ με είδες....και φυσικά αποφάσισες να περάσεις....ας είναι καλά το ABS....θα με θυμάσει σίγουρα....

Κανένας σωστός;;
    Σε είδα και χαιρετηθήκαμε φίλε με το μαύρο Bandit.Εσύ πήγαινες κι εγώ γύρναγα από Πρέβεζα.
    Μου πέρασε από το μυαλό στιγμή αργοτετα ο Pan από τα Ιωάννινα να πω την αλήθεια.
    Καλό δρόμο και πάντα όρθιος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Σε ειδα σημερα κρατικο ασθενοφορο να φερεις επιγραφη με μεγαλα εντονα γραμματα και στις τρεις πλευρες φραση του τυπου "παντα ζωνη ασφαλειας, παντα κρανος"..

Εμεις εδω κανουμε "δρασεις" στο βαθμο που μπορουμε σαν μικρες ομαδες (οπως το αυτοκολλητο των συμφορουμιτων) και οι γειτονες το εχουν στα κρατικα τους αυτοκινητα...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Σε είδα βενζινά να κλέβεις ένα 10%... Και γέλασα πολύ με το "Ελίν, γιατί είναι ελεγμένη από το ΕΜΠ". Lamoyo όλοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Σε ειδα χθες το βραδυ στις 10.30 Vstrom να πασχιζεις να μου δειξεις τι πιλοταρα εισαι να ουμε..
    Απο την Αμαλιας που με ειδες με το TDM μπηκες σε "σουδειξωεγω Mode"και απο αρχη Συγγρου αρχισες τρελες σφηνες...
    Σε εφτασα στο τερμα της Συγγρου σχεδον σε περασα...ηρθες απο πισω μου στην τελευταια στροφη για να μου δειξεις πως παει ενα Vstrom στο 110%.

Φιλαρακι...δεν πας καλα πραγματικα γιατι απο οτι φαινεται απλα θες να λες στα εγγονια σου οτι περναγες στα νιατα σου οτι κυκλοφορουσε σε 2 τροχους με ενα Στρωμα.

Αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ !!!
    Τι διαολο ρε γαμωτη μου?
    Πατε γυρευοντας?

Για ολους εμας που θελουμε να φτασουμε σπιτακι μας...υπαρχουν και τα Μεγαρα/
    Για ολους εσας που απλα γεννηθηκατε με αισθημα κατωτερωτητας...δεν υπαρχει θεραπεια.

Υ.Γ: Ησουν στο οριο και παραπανω...Ημουν στο 70% γιατι δεν υπαρχει λογος να ζορισω στον κωλοδρομο.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα φοκους να θες να με περασεις στην εθνικη. Εκανα δεξια και περιμενα και περιμενα και περιμενα.... Τελικα δεν ειναι οσο γρηγορο νομιζες!
    Σε ειδα tdm στο σχηματαρι να βγαινουμε πισω απο νταλικα μαζι και να περιμενεις να με περασεις με το παααρα πολυ γκαζι που εχεις. Δε με περασες......
    Σε ειδα και σενα με το χχ να κατεβαινουμε σβελτα μαζι την εθνικη! Καλους δρομους να εχεις!

Κανένας σωστός;;
    Σας είδα καβάλα στο TDM δίπλα στον πεζόδρομο της Άρτας.Μαλλί φρατζοκοκοράκι,γυαλί,μπουμπουνιτό οι εξατμίσεις,διπλωμένη πινακίδα κι ακράνωτους. Θέαμα!! Δεν είχα κοντά τον Γιώργο Μάγκα να δωσω παραγγελιά..

Στο ίδιο σημείο σε είδα σταματημένο επανω στο 1200άρι κόκκινο Multistrada σου.Ξεκίνησες.. Μάλλον χρωστάς δόσεις ακόμα και δεν φτάνουν τα ψιλά για κράνος.

Ρε δεν πα να έχετε καβαλήσει και πύραυλο.Μοτοσυκλετισμό δεν προάγετε..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Σας είδα και σας χάρηκα και μπράβο σας.Ωραίο παρεάκι πάλι.Ευγε.
    Φίου φίου φι φι φίου

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος

Σε είδα να μου γ@μ@ς τη μέρα και τη διάθεση

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0063.JPG 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	76,0 KB 
ID:	356816Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0065.JPG 
Προβολές:	231 
Μέγεθος:	47,1 KB 
ID:	356817

:a37:
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ σε είδα Ψαθα από ψηλά

Όνομα:	20160415_132916-1024x1820.jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	80,0 KB 
ID:	356818
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Κι εγώ σας είδα και γούσταρα...να είμαστε καλά!!!!

Όνομα:	WP_20160415_001.jpg 
Προβολές:	214 
Μέγεθος:	101,5 KB 
ID:	356821

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255