Σελίδα 119 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1969109114115116117118119120121122123124129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.771 έως 1.785 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε είδα, κωλόζωο ποδηλάτη, να περνάς οριακά από πίσω μου, με 20-30χλμ/ώρα, καθώς έκανα όπισθεν με το φορτηγάκι της εταιρείας (απελπιστικά αργά, ομολογουμένως, λόγω περιορισμένης ορατότητας), για να βγω από πάρκιν, κάθετα στον κατά τ'άλλα άδειο δρόμο και ενώ ο κώλος μου απείχε ίσως κάνα μέτρο από τα παρκαρισμένα. Κρίμα που δε σε είδα νωρίτερα να μου "ξεφύγει" λίγο παραπάνω το γκάζι.
    Life begins at 45°.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Σας είδα ....

.. να με προσπερνατε ακόμη και οι πεταλούδες
    .. να με προσπερνατε στον κατήφορο, ακόμη κι όσοι είχατε σβήσει τον κινητήρα
    .. να με αφηνετε τελευταίο και να το φχαριστιεμαι.
    .. να εχετε σχεδον φθασει, αλλα, να ανακαλύπτω ξεχασμένο, αρχαίο κάστρο, που τις προηγούμενες φορές, λόγω βιασύνης, ούτε που θα φανταζομουν, ότι θα υπήρχε.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σε είδα Bowleno να βάζεις νέα λαστιχάκια. Σούπερ επιλογή έκανες με τα 090.

σε ειδα αμαζονα με BMW g650 moto φουλ προβλεπομενη σημερα στο κεντρο.το μηχανακι κουκλα.εσυ, δεν ξερω.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Σε ειδα πρωινιατικο μωρη κυρατσα να μου χτυπας τη μηχανη παρκαρισμενη..... εχουν γνωση οι φυλακες ομως

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα κωλοτσογλάνι πρωί-πρωί με το daxοειδές το καγκούρικο και είναι θαύμα που γλύτωσες και δεν σε έβαλα κάτω από τις ρόδες μου. Σταματημένοι σε διασταύρωση, εσύ από πίσω ξεκράνωτος και τυλιγμένος με ένα κασκόλ που άφηναν μόνο τα μάτια ακάλυπτα, ήσουν πίσω μου και ενώ έστριψα αριστερά, προσπέρασες αντικανονικά, και βρέθηκες στην τροχιά μου, εάν είχα πιο αργά αντανακλαστικά θα σε κλαίγανε οι ρέγγες τώρα. Τα χρειάστηκες όταν σε πήρα στο κυνήγι και κόλλησα πίσω σου και μετά έκανες την πάπια και τον δήθεν απορημένο...

Σε είδα κι εσένα 60άρη μέσα στην τράπεζα να χτυπάει το κινητό σου στη μελωδία του ύμνου του ΠΑΣΟΚ Σε ποια δεκαετία ζεις ρε μπάρμπα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    σε ειδα να βγαινεις στον περιφερειακο μπαρμπα με το τσοπερ και να μην κοιτας ουτε καθρεφτες, ουτε να γυρνας κεφαλι...
    πηγες να πεσεις πανω μου αφου αριστεριζες σιγα σιγα και εγω ημουν δεξια λωριδα...
    σιγα σιγα και εγω ετσι οπως πηγαινα με το κουτι,δεν το πιστευα οτι θα τρακαραμε, και σου πατησα μια κορνα...
    ψιλοτρομαξες και μολις αντιληφθηκες που ησουν και τι πηγε να γινει, σηκωσες το χερι σου σε ενδειξη συγνωμης...

εγω δεν θα ειχα θεμα, αλλα ειναι κριμα να γινονται τετοια...
    μετα σε ειδα στον καθρεφτη οτι ρυθμιζες τον δικο σου καθρεφτη...

ρπμ με 65χλμ/ωρα στην ανηφορα πριν το τουνελ....αν γινοταν το σφιχταγκαλιασμα θα γελαγαν και οι πετρες με την ταχυτητα...
    σε slow motion πηγαιναμε και οι 2...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Σε είδα Bowleno να βάζεις νέα λαστιχάκια. Σούπερ επιλογή έκανες με τα 090.
    Κι εγώ σε είδα στο μαγαζί του Στράτου, Γιώργη, χάρηκα που σε γνώρισα και τα είπαμε κιόλας λίγο περί....σκληρών λάπτοπ, καιι ολίγη από λάστιχα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα λευκό Vstrom 650 το καινούριο μοντέλο ,με ζάντες ακτινωτές και ήσουν πανέμορφο!
    Keep spamming!!!:a13:

Σε είδα στο διπλανό τραπέζι να μιλάς με ανυπομονησία για τη στιγμή που θα πάρεις σύντομα τη νέα σου μοτο και ομολογώ πως έστησα λαθραία αυτί. Τελικά κατάλαβα από τα συμφραζόμενα ότι δεν είχες ξανακαβαλήσει ποτέ σου μοτοσυκλέτα και για πρώτη μηχανή είχες διαλέξει Kawasaki Z. Οι φίλοι σου, σου έλεγαν το ότι επειδή πριν λίγες μέρες πήρες δίπλωμα μοτό δεν σημαίνει ότι ξέρεις να οδηγάς, αλλά εσύ επέμενες ότι είναι πανεύκολο. Μετά, όταν σου πρότειναν να πάρεις ένα φθηνό αμαξάκι για τις μετακινήσεις σου, πέταξες την κορυφαία ατάκα "τα αυτοκίνητα έχουν έξοδα και χαλάνε, στις μηχανές ούτε λάδια να αλλάξεις δεν χρειάζεται" Από το σημείο εκείνο και μετά σταμάτησα να ακούω...

Σε ειδα απο τον καθρεφτη γαμωφλας της καμερας να αναβεις στον Μπραλο.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Απολογισμός Κυριακάτικης πρωινής αναζωογονητικής βόλτας:
    -Σε είδα με το θηριώδες SUV Audi να στρίβεις παράνομα στην άνοδο και να σκας απέναντί μου επειδή εκεί ήταν η καφετέρια
    -Σε είδα με το Ford Mondeo να παραβιάζεις διπλή γραμμή και να προσπερνάς 4 οχήματα στη σειρά και να με αναγκάσεις να κόψω τέρμα δεξιά για να μην πέσεις πάνω μου, το μεγαλοπρεπές κωλοδάχτυλο που έφαγες πρέπει να το απόλαυσες κι εσύ και η συνοδηγός σου...
    -Σε είδα στο Λουτράκι με το μωβ SS, σταματημένο στο περίπτερο, μόλις με είδες έσπευσες να ανέβεις στη μηχανή και να σε ακούσει όλο το Λουτράκι να γκαζώνεις για να με προσπεράσεις και να περάσεις μπροστά μου... Ειλικρινά, δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις ή σε ερέθισε η έλικα στο ρεζερβουάρ; Δεν τους καταλαβαίνω ρε πστ μου τέτοιους παραλογισμούς... Καπάκι παρακάτω, στους καταρράκτες του Λουτρακίου, θείτσα 55άρα με σκουτεράκι 20ετίας και βάλε στρίβει ακριβώς πίσω μου και από τον καθρέπτη την βλέπω να προσπαθεί να με προσπεράσει από τα δεξιά...

Όχι κι άσχημος απολογισμός για μιας ώρα βόλτα...

Σε ειδα και σε οδηγησα Yamaha mt-09 στο φεστιβαλ μοτο στη θεσσαλονικη.
    Πραγματικα παρα πολυ καλο μηχανακι (οσο μπορεις να καταλαβεις σε test ride), μπραβο στη Yamaha, οσοι ψαχνουν street moto σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ καλη περιπτωση...ας το δοκιμασουν...

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα θαλασσα κ σε ενοιωσα, οσο μπορεσα να ξεφυγω σημερα. Ομορφη μερα για το πρωτο μπανιο της χρονιας.....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε ειδα 17 χρονη; κοπελιτσα, να μου την λες με ειρωνεία οταν σου παραχωρησα προτεραιοτητα για να διασχισεις τον δρόμο.
    Μα ποση ζημιά εχουμε κανει σε αυτον τον τοπο......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα