Με είδα να πλένω το shoei.
Είχα ξεχάσει πόση βρώμα μαζεύει το κράνος...
Με είδα να πλένω το shoei.
Είχα ξεχάσει πόση βρώμα μαζεύει το κράνος...
Με είδα να σχεδιάζω κοπάνα αύριο, μαζί με έτερο λουλουδάτο, για λόγους ψυχικής ανάτασης![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
...να τα χρειάζομαι πρωϊ-πρωϊ για να μη στουκάρω με κουτι που βγήκε Χάρος πίσω απο τρόλλεϋ....Μεγάλη εφεύρεση το ABS στις μηχανές, σώζει ζωές!!!!
Με είδα να φοράω νέο "πατούμενο" στην πάπια.... Για να δούμε τι λέει κ ο μέτζελερ
Με είδα μετά από πολύ καιρό κ προσμοΝή να επισκέπτομαι εξοχικό ταβερΝείο με τη γυναίκα για να μιλήσουμε κ να χαλαρώσουμε με κρασάκι και παϊδάκι κ να πέφτουμε επάνω σε αλβανικό γλέντι (είχαν κλείσει την ταβέρνα για πάρτη τους)![]()
Στην είπα ταβερνιάρη που δεν μας είπες τίποτα πριν κάτσουμε κ μας είπες ένα ξερό ''δε μπορώ να κάνω κάτι τώρα''.
Τζάμπα λ7 ρε πστμ.
με ειδα να οδηγαω το mt09 στο test ride του βολου και το βραδυ να ονειρευομαι πως το αγορασα... απιστευτο μηχανακι, χωρις πλακα
![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
με ειδα να πηγαινω με την μοτο στην δουλεια μετα απο 6 μηνες...ειχα βολευτει με το τουτου...
γερασαμε...
![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Με είδα να βλέπω τα 7/10 δίτροχα να έχουν τελικά, κυρίως akrapovic και εδώ και δυο βδομάδες ΟΥΤΕ έναν ακράνωτο οδηγό ή συνεπιβάτη...
εκτός Ελλάδος![]()
Με είδα να επιστρέφω από βόλτα με τη μηχανή και να μου πέφτουν τα κλειδιά του αυτοκίνητου από την τσέπη του μπουφάν στην αριστερή λωρίδα κάπου μέσα στο τούνελ της Αττικής οδού... κρίμα γιατί η βόλτα στις Πλαταιές ήταν πολύ ωραία και αυτό μου χάλασε τη μέρα....
Με είδα να πίνω φραπεδάκι μεσημέρι στην έκθεση στη Θεσσαλονίκη , και γύρω μου να βολτάρουν τα τεστ ραιντ !!!
Πλάκα είχε , ο κόσμος πολύς , χαζέψαμε είδαμε τα καινούργια οτό , μια χαρά ..
Είχε και έκθεση αυτοκινήτου .....
Πω ρε παιδιά αυτό το μάσταγκ
Με είδα να κάνω ξαφνική εξόρμηση για παγωτάρα στον γνωστό "Ιταλό" εις την παλαιά πρωτεύουσα έτσι για τη λιγούρα....