Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Τακακια

Τακακια

Καλημερα παιδιά χρόνια και ζαμανια. Εχω καιρο να γραψω αλλα παρακολουθώ.
    Θα ήθελα να μοιραστώ τον προβληματισμο μου με εν; θεμα που πιστεύω ειναι σημαντικό.
    Προχθές ειχα παραγειλει απο το καπρι μότο οι περισοτεροι πρέπει να το ξέρετε το ιντερνικο μαγαζί, τακάκια για το χορνετ μου.

Λεω ας δοκιμάσω τακάκια της brembo να δω τι λενε. Εχω δει τα μαμα έχω δοκιμάσει τα ebc τα απλα αλλα και τα μεταλλικα λεω ας δοκιμασω και τα brembo να δω τι λενε.

Ηρθαν εχθες τα παρελλαβα βρε παιδια σαν λιγο δεν σας φαινετε η παστα απο τα τακακια; το μισό ειναι μην πω και ποιο λιγο απο το μισό; έτσι ηταν και τα ebc τα πίσω που τα ειχα παρει απο το ebay και οταν ετυχε να παει η μηχανη στον μαστορα μου να μου αλλαξει το πισω αμορτισερ μου, ετυχε τοτε να δει τα πισω τακακια τα ebc και τα αλλαξε και εβαλε φεροντο βρε παιδια η πάστα απο τα φεροντο ηταν η διπλάσια απο τι ειναι τα brembo. 85ευρω τα πηρα μπρος πίσω τακάκια πολυ καλη τιμή αλλά δεν ξέρω λογο τιμής φτιαχνουν τακακια με λιγότερη πάστα;
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων IMG_20160414_081919.jpg‎   IMG_20160414_081826.jpg‎   IMG_20160414_081927.jpg‎  
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    η παστα μια χαρα φενεται φιλε. μου κανει εντυπωση το χρωμα και το σημα. το χρωμα φενεται πολυ προχειρο-δουλεια και το σημα δε φενεται να ειναι γνησιο.
    δεν τα στελνεις πισω καλυτερα (αν δε τα εχεις βαλει πανω) και να παρεις τα ebc που εχεις ξαναβαλει?
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    η παστα μια χαρα φενεται φιλε. μου κανει εντυπωση το χρωμα και το σημα. το χρωμα φενεται πολυ προχειρο-δουλεια και το σημα δε φενεται να ειναι γνησιο.
    δεν τα στελνεις πισω καλυτερα (αν δε τα εχεις βαλει πανω) και να παρεις τα ebc που εχεις ξαναβαλει?
    λες γιαυτο και η τοσο καλη τιμη?αλλα το καπρι μοτο δεν φημιζετε για απατεωνιες να το πω ετσι
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    Καλημερα παιδιά χρόνια και ζαμανια. Εχω καιρο να γραψω αλλα παρακολουθώ.
    Θα ήθελα να μοιραστώ τον προβληματισμο μου με εν; θεμα που πιστεύω ειναι σημαντικό.
    Προχθές ειχα παραγειλει απο το καπρι μότο οι περισοτεροι πρέπει να το ξέρετε το ιντερνικο μαγαζί, τακάκια για το χορνετ μου.

Λεω ας δοκιμάσω τακάκια της brembo να δω τι λενε. Εχω δει τα μαμα έχω δοκιμάσει τα ebc τα απλα αλλα και τα μεταλλικα λεω ας δοκιμασω και τα brembo να δω τι λενε.

Ηρθαν εχθες τα παρελλαβα βρε παιδια σαν λιγο δεν σας φαινετε η παστα απο τα τακακια; το μισό ειναι μην πω και ποιο λιγο απο το μισό; έτσι ηταν και τα ebc τα πίσω που τα ειχα παρει απο το ebay και οταν ετυχε να παει η μηχανη στον μαστορα μου να μου αλλαξει το πισω αμορτισερ μου, ετυχε τοτε να δει τα πισω τακακια τα ebc και τα αλλαξε και εβαλε φεροντο βρε παιδια η πάστα απο τα φεροντο ηταν η διπλάσια απο τι ειναι τα brembo. 85ευρω τα πηρα μπρος πίσω τακάκια πολυ καλη τιμή αλλά δεν ξέρω λογο τιμής φτιαχνουν τακακια με λιγότερη πάστα;
    Δε εδώ το σήμα
    Και κοιτα καιτο δικό σου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	brembo_grpn.jpg 
Προβολές:	153 
Μέγεθος:	34,7 KB 
ID:	356838
    Επίσης με μια.πρόχειρη αναζήτηση

http://www.skroutz.gr/products/show/21142850

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Τα ίδια έχω βάλει στο CBR και είναι έτσι ακριβώς. Και δεν πιάνουν. Πρέπει να πατήσουν βέβαια, αλλά άλλη φορά που άλλαξα στο πρώτο φρενάρισμα κατέβηκαν οι άγκυρες. Λες να είναι μούφα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Τα ίδια έχω βάλει στο CBR και είναι έτσι ακριβώς. Και δεν πιάνουν. Πρέπει να πατήσουν βέβαια, αλλά άλλη φορά που άλλαξα στο πρώτο φρενάρισμα κατέβηκαν οι άγκυρες. Λες να είναι μούφα;
    απο το καπρι μοτο?τα ειχες παρει και εσυ?μηπως δεν τα ειχες στρωσει καλα τα πρωτα γιατι εχει μεσα χαρτακι που λεει για στρωσιμο στα 160χλμ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δε εδώ το σήμα
    Και κοιτα καιτο δικό σου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	brembo_grpn.jpg 
Προβολές:	153 
Μέγεθος:	34,7 KB 
ID:	356838
    Επίσης με μια.πρόχειρη αναζήτηση

http://www.skroutz.gr/products/show/21142850
    στο λινκ που εχεις βαλει ειναι τα racing ομως τακακια και το σημα ειναι ακριβως σαν τα δικα μου

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από power hornet Προβολή μηνύματος
    απο το καπρι μοτο?τα ειχες παρει και εσυ?μηπως δεν τα ειχες στρωσει καλα τα πρωτα γιατι εχει μεσα χαρτακι που λεει για στρωσιμο στα 160χλμ
    Δεν ξέρω από που, ο μηχανικός μου τα πήρε. Πάντως όσο στρώνουν πιάνουν καλύτερα, ίσως πριν να είχα τα RC.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μπες στο site της brembo και στην επιλογή bikes>replacement>brake pads, βάζεις μοντέλο μοτοσυκλέτας και σου βγάζει το κατάλληλο τακάκι. Δεν ξέρω μοντέλο και χρονιά της μηχανής σου, αλλά από μια γρήγορη ματιά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ στην εμφάνιση με αυτό που πόσταρες. Βγάζει μάτι το παραποιημένο σήμα και τα γράμματα τα οποία δεν έχουν την ίδια εμφάνιση, το e και το o ιδιαίτερα.

Παλαιό μέλος
    κυκλοφορεί πολύ μαιμού στην αγορα, να ελέγχετε το part number πριν την αγορά, αν και ουτε αυτό είναι σίγουρο. Το καλύτερο να αγοράζετε μόνοι σας απο τον επίσημο dealer της brembo πχ, ή ο επίσημος dealer να σας παραπέμψει σε συνεργάτη του εφόσον δεν σας βολευει.

o επίσημος dealer της brembo για μοτο στην ελλάδα είναι:

Motorbike Commercial Partner

55 Kalirois str. N.Kosmos, Athens – Greece, 11743; Tel: +30.210.9213286; eMail: extrapro@otenet.gr;

αυτός μπορεί να σου πει αν τα τακακια που αγόρασες είναι μούφα. Αν είναι, τα πας πίσω απο εκει που τα πήρες και ζητας τα λεφτά σου πίσω.

Παρόμοια θέματα

1. Έχει κανείς υπόψη του τίποτα φοβερά τακάκια
    από afrotwin στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 00:34
  2. Αλλαγη τακακια
    από derd στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 13:33
  3. τακακια για ρ6
    από alfa156 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1