Με ειδα να πεταω απο τη χαρα μου που επιτελους δουλευει η πορτα του κλειστου γκαραζ μου και θα φυλαω τη κουκλα μου μεσα!![]()
Με είδα να την βγάζω βραδυνή βόλτα....άααλλοοοοο πράμα
Με είδα να βάζω καινουρια λαστιχάκια στη γριά και να χαίρομαι σα παιδάκι που του κάναν δώρο!
Με είδα να κάνω καμιά 400ρια km σε επαρχιακό στροφιλικι, ανοιχτό-κλειστό και με απ' όλα με τα παιδιά στην Αρκαδία, καβάλα στην Βιργινία Ρίχτερ (gs 1150) και να φτάνω σπίτι παραδόξως ξεκούραστος.
Μας είδα να κάνουμε την τελευταία εθιμοτυπικη στάση μετά την βόλτα, χαρούμενοι και με καλή διάθεση, και να σκάει δίπλα μας το νέο αφρικα....ωχ μαναμ '![]()
Με είδα να πάω για σέρβις και να έχει μέσα δυο άφρικα παραγγελιά. (Ενα κόκκινο, ένα μπλε) ...ωχ μαναμ![]()
Με είδα να γράφω άλλα 550 σήμερα και να γυρίζω χορτάτος γεύσεις, ομορφιές, αρώματα και γέλιο. Παρεάκι μιλ μερσί για την υπέροχη μέρα και την παρότρυνση για την "σκαστή" βόλτα.
Η "ταπερειάδα - return to ζαρκάδι στιφάδο" μετά το πάσχα.![]()
Και τι δεν με ειδα...
Με ειδα να ερχομαι ταξιδι-αστραπη.
Να χαιρομαι που κρατησε μονο τοσο.
Τους "επαγγελματιες" να ειναι και μουνια (γιατι απο το αεροδρομιο τους πηρα και μιλανε αγγλικα) και υπεροχοι ανθρωποι (ο κυριος που με κατεβασε αεροδρομιο).
Ειδα και τους χαζοεξυπνους του τομεα μου να προσπαθουν να πουλησουν μουρη, αλλα να τους πνιγει η τριχα, γιατι τους βαλαμε και τις μπαλες μεσα.
Παπαρια, με ειδα να ερχομαι στην πολη που ζουσα και να στεναχωριεμαι....
Inochi, ρε!
Για οσο.
Με είδα να είμαι κότα πεντόλυρη σήμερα...
Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..
Με είδα να βροντάω και να αγοράζω την από κάτω χωραφάρα στο σημερινό track day
Αποτέλεσμα ένας εξαρθρωμένος ώμος (που είχε θέμα και κάποια στιγμή θα χρειαστεί νυστέρι) και ένα αγροτεμάχιο για το Ε9
Το drzάκι μόνο πτέσματα. (αθάνατα motard)
Άντε να γίνουμε καλά να πάμε να πέσουμε και στο επόμενο :rotflmao:
Με είδα να οδηγαω hornet600σαν να πηγαίνω σε dirt track,απο τον πολύ αέρα.
Αλλά και παλι στα 180+ ήθελα σβέρκο.
Ρε αυτά τα γυμνά....