Το xmax μου (assembled in Italy) μου εδωσε τα νερα του ψυγείου στο χερι στην πρωτη βολτα του.
Καποιος stronzo εκει στο εργοστάσιο δεν έσφιξε τα κολαρα του ψυγείου.
Το xmax μου (assembled in Italy) μου εδωσε τα νερα του ψυγείου στο χερι στην πρωτη βολτα του.
Καποιος stronzo εκει στο εργοστάσιο δεν έσφιξε τα κολαρα του ψυγείου.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Εάν και εφόσον είναι για ντόπια κατανάλωση, δεδομένου και του ανταγωνισμού, την χαλάει νομίζεις?
Από την άλλη, μπορεί η ποιότητα συναρμολόγησης του εργοστασίου να είναι Ιαπωνική (χλωμό γιατί η ποιότητα δεν είναι μόνο να υπάρχουν οι διαδικασίες αλλά και να τις εφαρμόζουν όλοι και να τις ελέγχουν κάποιοι )
χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα υλικά είναι τα ίδια με αυτά που μπαίνουν στην Ιαπωνία ή στην Αφρική ή στην Αμερική.
Δεν νομίζω τα Γιαπωνέζικα σκούτερ ή τα Αμερικάνικα cruizer να έχουν Ιταλικούς σκελετούς φανάρια ζάντες αναρτήσεις κλπ
Αυτή η διαφορά νομίζω έβγαζε μάτι και παλαιότερα στα μεταχειρισμένα που έρχονταν από την Ιαπωνία.
Να πω και για τα ευρωπαϊκά αμαξια μου;
Θα μας παρει μεχρι τα μεσάνυχτα. .....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Υπάρχει και προκατάληψη....
Π.χ. στην παρουσίαση του RSV4 σκορπίσαν σχεδόν όλα και ακόμα το συζητάει ο κόσμος...
Το R1M που έχει κιβώτιο από τιραμισού, δεν γαμιέται, αβαβά...
Αυτό έχει να κάνει με κόστος παραγωγής ρε Στέφανε. Προφανώς είναι φθηνότερο να βάζουν πράγματα από την αγορά που προορίζονται, εκτός και είναι τα flagships της εταιρίας.
Στα μεταχειρισμένα, υπήρχε άλλη ποιότητα αλλά μόνο σε μηχανάκια που δεν είδε η Ευρώπη για λόγους κόστους. Και η Ιαπωνία λόγω νομοθεσίας.
Δεν είχαν διαφορά στην ποιότητα τα RGV Γ, τα KR ή τα τελευταία FZR400RR (που ήρθαν κάποια στιγμή επίσημα αν θυμάμαι καλά) με τα Japan. Διαφορές έβλεπες σε καθημερινά μηχανάκια, τύπου ΑΧ/ΝΧ, Bros/NV και κάτι κουκουνάρια.
Λίγο άσχετο αλλά μιλούσα με κάποιους τεχνικούς γνωστής εταιρίας που εκπαιδεύονται στην Σουηδία γιατί εκεί είναι η έδρα της μαμάς εταιρίας.
Σε κουβέντες που έκαναν με τους εκεί τεχνικούς, τους έλεγαν πως αν είναι να αγοράσουν κάτι, όπως αυτοκίνητο πχ, βρίσκουν και απορρίπτουν αυτά που κατασκευάστηκαν Παρασκευή ή Δευτέρα! Δεν ξέρω πως μπορούν να το κάνουν και γιαυτό δεν έδωσα και πολύ σημασία.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Γελαει ο κοσμος..
Μονο China ρε
πω τι θυμήθηκες!! το 2016 ακόμη γινόταν χαβαλές στο φόρουμ με τέτοια θέματα..!
Λίγο η κοινωνικοοικονομική φθορά και κατάντια μας χάσαμε και τα γέλια και το στόχο μας να περνάμε καλά
Μιας και ζούμε το return to the past μας βλέπω σε κάποια φάση να αρχίσουμε να ξεθάβουμε θέματα να θυμηθούμε πως ήμασταν και τι προβλημτισμους είχαμε σε εκείνη την φάση του βίου μας
Πάντως η china με τα επερχόμενα μοντέλα αλλάζει τον χάρτη ανταγωνισμού
το cfmoto clx700 που διαβάζω στο motomag του ιανουαρίου και με την σημερινή δοκιμή του Moto in Action δείχνει άκρος ανταγωνιστικό (με όλα αυτά που παρέχει σε αυτό το μπατζετ)!!![]()
you rise you fall you're down then you rise again