Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: Χεράς ή κουλός τελικά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Ε καλα ρε παιδια... γιατι οσοι εχουν εχουν abs τοσο συχνα τους πιανει?? Αν χρειαστει να οδηγησει μοτο χωρις abs σε βρεγμενο θα παει πιο σιγα... οπως θα κανει και αυτος που εχει μηχανη χωρις abs.. δεν νομιζω να πηγαινει το ιδιο στο στεγνο και στο βρεγμενο...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Καταλαβαινω τι λες, ομως και παλι ,θα πρωτινες σε ενα νεο οδηγο π.χ.παρε μοτο χωρις ΑΒS για να μαθεις να φρεναρεις, και μετα παρε με ΑΒS γιατι τωρα ξερεις;
    Απλα παιρνεις οτι καλυτερο μπορεις , και φροντιζεις να μαθεις πως δουλευει , γιατι κανει αυτο που κανει , ποτε το κανει.
    Ετσι εισαι ασφαλης και μια χαρα οδηγαρα γινεσαι , αν το δουλεψεις.

Παλαιό μέλος
    Οτι και καλουδια να χει η μηχανη που θα καβαλησω,κουλος θα ειμαι.

Αλλοι το χουνε,αλλοι οχι.Το προβλημα ειναι οτι καποιοι νομιζουνε οτι το εχουνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Σε λίγο όλα θα έχουν anti-virus anti spin esp ebd abs κλπ.
    Όλα για την ασφάλεια μας είναι. Μπας και σωθεί καμία ζωή παραπάνω
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Ενας νεος οδηγός, πάει κατ ευθειάν ABS ας πούμε...(τα άλλα ουτε καν τα ξερω.,,) μαθαίνει να οδηγεί? αν χρειαστεί να οδηγήσει στο βρεγμένο μοτό χωρίς ABS??
    γι αυτο μωρε ας παρει χωρις ΑBS και αμα ζησει παιρνει μετα με ABS.
    Γιατι μωρε να παρει ψυγειο με ηλεκτρικο και ξεχωριστη καταψυξη????
    Κι αμα κοπει το ρευμα????
    Ας παρει λοιπον ψυγειο με παγο να εχει το κεφαλι του ησυχο
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omega Προβολή μηνύματος
    Ηλεκτρονικά βοηθήματα,traction control,souxou mouxou παρεμβάσεις/βοήθεια σε ένα κάρο τομείς.

Κάποτε ο οδηγός ήταν ο "υπολογιστής" και η μηχανή ή το όποιο όχημα εκτελούσε.
    Τώρα το αυτοκίνητο κατά πρώτον και οι μοτοσυκλέτες ακολουθούν γίνονται υπολογιστές και οι οδηγοί.. οδηγούν;;
    Τα βοηθήματα κάνουν αυτό που εννοεί η ονομασία τους. Δεν παίρνουν τον έλεγχο του οχήματος.
    Υπάρχουν για να αποτρέψουν όσο γίνεται την πτώση ή την απώλεια πρόσφυσης. Ποιό το κακό;

Ποιός γουστάρει να καταλήγει με σπασμένη κλείδα μετά από highside;
    Απλά καλό είναι να έχουν διακριτικό ρόλο και όχι να σου στερούν την ευχαρίστηση της οδήγησης.

Έχει όντως πλάκα όταν δώσεις κάτι συμβατικό που το πας γρήγορα σε κάποιον "φτιαγμένο" γρήγορο του σήμερα.

Αναπτύσουν οδηγική ικανότητα οι σημερινές γενειές;
    Μια χαρά αναπτύσουν οδηγικές ικανότητες. Τα traction control στα αυτοκίνητα είναι πολλά χρόνια.
    Οι σημερινοί οδηγοί είναι κουλάδια και οι αθλητές κουλάδια; Μάλλον το αντίθετο, είναι πιο γρήγοροι από ποτέ.

Γιατί βλέπω συνέχεια σύγχρονους "ημίθεους" στον δρόμο που έχουν κάτι να αποδείξουν;
    Τι ορίζεις ως "ημίθεους"; Αυτούς που πάνε τάπα χωρίς αύριο; Αν ναι, αυτοί δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Ενας νεος οδηγός, πάει κατ ευθειάν ABS ας πούμε...(τα άλλα ουτε καν τα ξερω.,,) μαθαίνει να οδηγεί? αν χρειαστεί να οδηγήσει στο βρεγμένο μοτό χωρίς ABS??
    To abs δεν είναι ο από μηχανής θεός. Ούτε εγγυάται ότι θα σε σώσει.

Ο σωστός έλεγχος του γκαζιού παίζει ρόλο και αυτή είναι μια τέχνη που μπορείς να κάνεις κτήμα σου είτε οδηγείς gsxr1100 αεροελαιόψυκτο ή bmw 1200 gs adventure

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    ΧΜ

Αν υπήρχε κάποιος να με χρηματοδοτεί,
    να μπορώ να πέφτω, να διαλάω το μηχανάκι και να έχω το δεύτερο ή να το έχω έτοιμο την άλλη μέρα,
    χωρίς να ψάχνω ανταλλακτικά από το ebay και να τα πληρώνω
    και η δουλειά μου ήταν να είμαι όλη μέρα στην πίστα ψάχνοντας το όριο, το στήσιμο και τον γρηγορότερο χρόνο
    θα ήμουν κι εγώ χεράς.

Και θα μπορούσα να πάω ό,τι κι αν μου έδινες, είτε δίχρονο πεντακοσάρι χωρίς σκελετό, φρένα και ηλεκτρονικά, είτε σύγχρονη γκατζετάδικη σούπερμπαϊμπάικ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    ΧΜ

να μπορώ να πέφτω, να διαλάω το μηχανάκι και να έχω το δεύτερο ή να το έχω έτοιμο την άλλη μέρα,
    και η δουλειά μου ήταν να είμαι όλη μέρα στην πίστα ψάχνοντας το όριο, το στήσιμο και τον γρηγορότερο χρόνο
    θα ήμουν κι εγώ χεράς.

Και θα μπορούσα να πάω ό,τι κι αν μου έδινες, είτε δίχρονο πεντακοσάρι χωρίς σκελετό, φρένα και ηλεκτρονικά, είτε σύγχρονη γκατζετάδικη σούπερμπαϊμπάικ.

το αυτο...

βεβαια, υπαρχει και το ταλεντο το οποιο ειναι εμφυτο και τα δευτερολεπτα (ή τα δεκατα) δεν θα κατεβουν οση υποστηριξη και χρημα να εχεις απο πισω...
    καποιοι γεννηθηκαν πιο γρηγοροι απο καποιους αλλους...αυτο δεν εχει καταλαβει ο περισσοτερος κοσμος...

ολοι παντως αν εχουν αυτα που λεει ο Κωστας, μπορουν να φτασουν σε ενα πολυ καλο επιπεδο..περα του ερασιτεχνικου...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Ακριβώς αυτό! Έψηνα για καιρό κάποιον να μπει σπόνσορας! Θα έβαζα όπου ήθελε αυτοκόλλητα με την ονομασία της καφετέριας του. Τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα κάτω στον χρόνο
    Και πάλι κάποιος ή κάποιοι θα με περνούσαν από έξω, όταν εγώ θα έξυνα.
    Και τώρα που συμβαίνει, δεν με χαλάει. Το έχω ξεπεράσει καιρό τώρα και δεν το έχω στο μυαλό μου.
    Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 19/04/2016 στις 07:07.

Κάποιοι όντως το έχουν καποιοι άλλοι φοβομαστε τις συνέπειες του λάθους (όχι απαραίτητα δικού μας) και κρατιώμαστε.
    Τώρα τα ηλεκτρονικά κοκοκοψαρα είναι καλοδεχούμενα όταν μπορούν να παραμετροποιούνται για να μην χαλάνε και το παιχνίδι.

Δεν θα σταματήσει ποτέ να με διασκεδάζει αυτό που είχε πει ο Σβαντς σε παρουσίαση GSXR1000 αν θυμάμαι σωστά. Δεν ευχαριστιέται πλέον με τα 1000άρια γιατί έχουν πολλή δύναμη και πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος είχε πει, προτιμά το 750 και το 600. Ο Σβαντς.

Για τους λοιπούς το 1000άρι είναι μονόδρομος και αν δεν έχει 200άλογα είναι χρέπι. Ε, αν δεν έχει και ότι μπλιμπλίκι επάνω, θα πέσουν. Απλό. Και δεν είναι κακή η ομπρέλα προστασίας και στα μικρότερα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    ΧΜ

θα ήμουν κι εγώ χεράς.

το προβλημα σου ειναι οτι θα σπασει το μηχανακι και οχι εσυ ? τι κοστιζει παραπανω ?

Τι ακριβώς σημαίνει κουλός ρε παιδιά;

Εγώ ως κουλό αντιλαμβάνομαι αυτόν που δεν μπορεί να στρίψει και έχει SS με chickenstripes μισή παλάμη ή αυτόν που για να φρενάρει από τα 100 ας πούμε, θέλει ένα ολόκληρο αεροδρόμιο.

Για αυτά τα άτομα ότι τεχνολογία και να έχει πάνω η μηχανή δεν πρόκειται να ξεκουλαθούν.

Τα βοηθήματα είναι για να σε πάνε ένα βήμα παραπέρα όταν ήδη έχεις περάσει ένα βασικό επίπεδο. Να σου προσφέρουν αυτοπεποίθηση να πιέσεις λίγο παραπάνω και ισως να σου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία όταν θα ξεπεράσεις τα όρια σου.

Η διαφορά κουλού με χερά είναι ότι ο χεράς κατανοεί αρχικά τα όρια του, έπειτα τα όρια της μηχανής του και πιέζει μέχρι εκεί και όχι παραπάνω. Όταν ξεφύγει από αυτά τα όρια είναι απλά τυχερός.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από oti nanai Προβολή μηνύματος
    το προβλημα σου ειναι οτι θα σπασει το μηχανακι και οχι εσυ ? τι κοστιζει παραπανω ?
    Αν φοβόμουν θα καθόμουν σπίτι και δεν θα οδηγούσα μηχανές, ούτε θα έψαχνα ευκαιρία να πάω για track day.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα ισχυει;;;;;;;
    από KAS77 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2003, 16:55
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  3. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30
  4. τελικά Superfour ...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 18:29
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε