Σελίδα 120 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2070110115116117118119120121122123124125130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.786 έως 1.800 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σας είδα, κουρασμένοι ταξιδιώτες με τα τρία GT... Ένα paneuropean και δύο K1200GT στο Λιμποβίτσι με 60άρηδες ευγενέστατους αλλά λίγο πιο "ταλαιπωρημένους" από ότι θα περίμενε κανείς για κάποιον που ήρθε εθνικάτος από Αθήνα... Και είδα και το τρίτο με τον... Άη Γιώργη στην θέση της πινακίδας (γιατί διόδια και κάμερες ζαμανφού) και μάλλον από το κράξιμο το ματιάσαμε και χάλασε. Ακόμη ένας ευγενέστατος ιδιοκτήτης παρ' όλα αυτά.

Σας είδα σκουτερομάζωξη στην Τρίπολη. Όμορφα και προβλεπόμενα (σε αντίθεση με τους λίγο πιο ζωηρούς - εμάς). Στην εθνική οδό, ακριβώς το αντίθετο...

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα τελευταία στιγμή και στα 10 μέτρα ρε μπάρμπα με το bmw να κάνεις προσπέραση την ώρα που έβγαινα από το βενζινάδικο.
    Ενώ κοιτούσα στο ρεύμα μου μην έρχεται κανένας και με κόψει, γυρνάω το κεφάλι μπροστά και σε βλέπω να έρχεσαι κατά πάνω μου και τελευταία στιγμή κόβω το τιμόνι δεξιά σκεπτόμενος καλύτερα στα χόρτα παρά στο χώμα.
    Ευτυχώς τα γλύτωσα και τα δύο, αλλά γ@μώ το σπιτάκι σου μου έκοψες τη χολή ρε γ@μημένε.

Από τις λίγες φορές που χέστηκα τόσο στη ζωή μου.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σε είδα 2μετρο μελαχρινό τούμπανο στη ¨"πιάτσα" της Καποδιστρίου πριν την πλατεία Βάθης να θες βόλτα ενώ είχα σταματήσει για το φανάρι.

Σου είπα αφού δεν έχεις κράνος δε σε ανεβάζω και μου απαντάς..

..

Μπορεί να μην έχω κράνος......Έχω όμως κωλάρα!

σε ειδα παπιοκαγκουρα πριν 10 λεπτα να περνας με κοκκινο το φαναρι εκατοστα μπροστα απο την ροδα μου...
    Lost on purpose..again

Παλαιό μέλος
    Σε είδα Yamaha gts με το ωμέγα πλαίσιο εχθες και σε
    και σε χαζευα..

Σε ειδα ξανθια γκομεναρα με το nissan quashqai να πηγαινεις την παρεα μου στην "πινακιδα", στα στροφιλικια της Καρυταινας... Αμα το βλεπεις στειλε μου το τηλ σου. ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα cb1300 γυμνο λευκο κοκκινο στο φαναρι του υγεια........ τι ομορφο μηχανακι λεμε!!!!!!!

Σε ειδα ενυδατικη να γινεσαι η καλυτερη μου φιλη, μετα το καψιμο που εφαγα απο τον ηλιο.
    Χαλαλι ομως, πως να αντιστεκομουν στα τοσο ομορφα νερα και τοπιο;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Σε ειδα μικρη μου στο συνεργειο να αραζεις για τον πραγματογνωμονα αυριο... υποσχομαι να σε προσεχω πιο πολυ και να σε κανω πιο κουκλα απο ποτε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Έχω ωραίο σε είδα σήμερα

Σε είδα αγνωστε να πασχίζεις να χωρέσεις μέσα σε μπουφάν dainese.αναψοκοκκινησες, ρουφηκες την τεραστιων διαστασεων κοιλιά σου ωσάν την ντελογκι και στο τέλος χλιμιντριζες σαν μοσχάρι λιμουζίν σε ανηφόρα αλλά τίποτα!

Εδώ δεν κουμπωνε το φερμουάρ, εσύ τι κοιτούσες? Αν θα κλείσει ο λαιμός?
    να ξέρεις τα προστατευτικα είναι για να κλείνουν αγκώνες και όχι το Κιλιματζαρο.
    Τι να σου κάνουν τριάντα πόντοι μάνα μ?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα πρωϊνιάτικα με το Honda HRV μπάρμπα 60άρη... Μπήκες ανάποδα στο μονόδρομο και πετάχτηκες μπροστά μου ενώ έστριβα κανονικά και είχες την απαίτηση να κάνω όπισθεν για να περάσεις!!! Όταν κατάλαβες ότι δεν είχα καμία τέτοια διάθεση άρχισες να ψιλοβρίζεις και να συνεχίζεις να ζητάς επιτακτικά να κάνω όπισθεν για να στρίψεις σε δρομάκι και να μην κάνεις το γύρο (!!!) και να θεωρείς παράλογη την συμπεριφορά μου!!! Όταν αγρίεψα και σου είπα ότι πας ανάποδα σε μονόδρομο κι έχεις απαίτηση να κάνω πίσω εγώ που κινούμαι κανονικά, άρχισες να κάνεις όπισθεν και να προσπαθείς να μου αφήσεις χώρο από αριστερά, ενώ εγώ είχα βγάλει φλας για να στρίψω δεξιά. Σαν να μην έφτανε αυτό, κάνοντας όπισθεν χτύπησες το ένα κάμπριο Peugeot, σου κόρναρα να σε προλάβω, αλλά την ζημιά την είχες κάνει και μάλιστα και στις 2 πόρτες.

Έμεινες τελικά όλος δεξιά και μόλις πέρασα μετά βίας έβρισες κι έφυγες. Πήρα όμως την πινακίδα σου και μέχρι να αφήσω χαρτάκι στο τρακαρισμένο Peugeot είχε κατέβει η ιδιοκτήτρια κι ενημερώθηκε για το συμβάν κι είπε ότι θα σε περιποιηθεί όπως σου αξίζει. Κάντε μας ρε μια χάρη ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σάββατο βράδυ..γυρω στις 2 το ξημέρωμα βρίσκομαι στη Καισαριανή και όπως παω να στρίψω απο ενα δρόμο τσουππ..βλέπω οδική να έχει κλείσει τον δρόμο
    αφου καβαλάω πεζοδρόμιο για να περάσω πιο πάνω βλέπω αυτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20160417_015903.jpg 
Προβολές:	300 
Μέγεθος:	86,5 KB 
ID:	357053

Οδηγος αντρας η γυναίκα δε ξέρω,κατάφερε σε δρομάκι που το πολυ να πας με 40 να σκαρφαλώσει σε αυτο αυτοκίνητο το οποίο δεν είχε πάθει τιποτα!!
    μιας και ο τροχός ηταν πάνω στο τζάμι του. Και το καλυτερο σκαει διπλα μου σκουτεράκι και με ρωτάει ενα παλικάρι τι είχε γίνει και ήταν ο Λεωνίδας απο το δεκα λεπτα κύργημα (Κουρουμπαλης) γεια σου και απο δω αν διαβάζεις
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σας είδα μπεμβεδακιδες στην ΠΕΛ της Λαμίας την Κυριακή να με χαιρετατε, καλούς δρόμους! Σας είδα κι εσάς αγελη από ss, λίγο πριν τις Ραχες να μας χαιρετατε, καλούς δρόμους και σε εσάς και όλοι προβλεπόμενοι!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σας ειδα ολους μεσα στην κινηση να μου παραχωρειτε προτεραιοτητα εκτος απο τα vstrom. Τοσο καλο μηχανακι ειχα και το εδωσα..... κριμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Σε είδα συνάδελφΕ με το μαύρο μηχανάκι σου σήμερα το πρωί να καις το πεζοφάναρο μπροστά από το Καλλιμάρμαρο..σε κατάλαβα φίλε ποιΟς είσαι, αλλά δε θα σε δώσω!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε