Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Χεράς ή κουλός τελικά;

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Αν φοβόμουν θα καθόμουν σπίτι και δεν θα οδηγούσα μηχανές, ούτε θα έψαχνα ευκαιρία να πάω για track day.
    άλλο σε ρωτάω και άλλο απαντάς , εγώ δε σε ρώτησα αν φοβάσαι αλλά αν το πρόβλημα σου είναι να το να σπάσει η μηχανή και όχι ένα πόδι ένα χέρι κ.τ.λ
    δεν ξέρω αν έχεις καμία εμπειρία από επαφή με άσφαλτο με ότι αυτό συνεπάγεται και μακάρι να μην έχεις ποτέ αλλά είναι πολύ άσχημη η αίσθηση να είσαι κάτω και να μην μπορείς να κουνήσεις κάτι .
    1998 92 μέρες πλήρη κατάκλιση στο νοσοκομείο

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από oti nanai Προβολή μηνύματος
    άλλο σε ρωτάω και άλλο απαντάς , εγώ δε σε ρώτησα αν φοβάσαι αλλά αν το πρόβλημα σου είναι να το να σπάσει η μηχανή και όχι ένα πόδι ένα χέρι κ.τ.λ
    δεν ξέρω αν έχεις καμία εμπειρία από επαφή με άσφαλτο με ότι αυτό συνεπάγεται και μακάρι να μην έχεις ποτέ αλλά είναι πολύ άσχημη η αίσθηση να είσαι κάτω και να μην μπορείς να κουνήσεις κάτι .
    1998 92 μέρες πλήρη κατάκλιση στο νοσοκομείο
    Δηλαδή ότι οι μηχανές είναι επικίνδυνες.

Μέλος
    Δηλαδή ότι οι μηχανές είναι επικίνδυνες.
    αν κατάλαβες αυτό το πράγμα ή κάτι λέω λάθος ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις .
    εγώ λέω απλά ότι δεν πρέπει να σε νοιάζει ότι θα χαλάσει η μηχανή σε περίπτωση που πέσεις αλλά να μην σπάσεις τα παΐδια σου

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από oti nanai Προβολή μηνύματος
    αν κατάλαβες αυτό το πράγμα ή κάτι λέω λάθος ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις .
    εγώ λέω απλά ότι δεν πρέπει να σε νοιάζει ότι θα χαλάσει η μηχανή σε περίπτωση που πέσεις αλλά να μην σπάσεις τα παΐδια σου
    Μα εννοώ πιο πάνω ότι πολλοί από εμάς έχουμε το «μικρόβιο» με την ταχύτητα και την ψάχνουμε όπως μπορούμε και ευκαιρίας δοθείσης δεν θα είχαμε παραμείνει κουλάδια. Ποιός θέλει να είναι κουλάδι;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ προσωπικά ήμουν πολέμιος των βοηθημάτων στις μηχανές. ABS, TC κλπ.

Πλέον όχι. Δεν έχει καμία αξία να λες ότι θες να έχεις την απόλυτη ελευθερία να κάνεις ότι θες, όταν κινείσαι σε δημόσιο δρόμο (για χρήση πίστας να το συζητήσουμε αλλά και πάλι μόνο οι πολύ γρήγοροι οδηγοί που πάνε στο όριο της μηχανής όπως είπε κι ο Blade μπορούν να κάνουν ότι κάνουν χωρίς ή με βοηθήματα).

Ότιδήποτε με κάνει να πηγαίνω με ασφάλεια και πιο γρήγορα και να φρενάρω με ασφάλεια είναι καλοδεχούμενο.

Θέλω ABS, με τρομάζει να σκέφτομαι ότι ένα κλικ παραπάνω φρένο θα μπλοκάρει ο μπροστά.... Θέλω TC, να ξέρω ότι αν καρυδώσω το γκάζι στην έξοδο δεν θα κάνω τον Ironman...
    Κι αυτά βέβαια έχουν τα όριά τους, δεν σου εγγυάται κανένας ότι δεν θα πέσεις αν δεν ξέρεις να οδηγείς, να προβλέπεις και να έχεις λίγο μυαλό στο κεφάλι σου.

Τώρα αν γινόμαστε καλύτεροι οδηγοί, μάλλον ναι. Υποθέτω είμαι καλύτερος οδηγός από τον αναβάτη του 50... Τα πάντα πάνω στη μηχανή, από τα πολύ καλυτερα λάστιχα, μέχρι τα ηλεκτρονικά με βοηθάνε. Χωρίς αυτά μπορεί και να μην ζούσαμε να τα λέμε εδώ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Μα εννοώ πιο πάνω ότι πολλοί από εμάς έχουμε το «μικρόβιο» με την ταχύτητα και την ψάχνουμε όπως μπορούμε και ευκαιρίας δοθείσης δεν θα είχαμε παραμείνει κουλάδια. Ποιός θέλει να είναι κουλάδι;
    Τελειως ανωριμη απάντηση 15 χρόνου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    Τελειως ανωριμη απάντηση 15 χρόνου
    Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέει ο φίλος, έχεις θέμα, ναι;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέει ο φίλος, έχεις θέμα, ναι;
    Μα αυτός δεν κατάλαβε. Γεμίσαμε Βαλεντίνο ροσι πια. Εσύ κατάλαβες τώρα η θες και νοηματική;

Μα αυτός δεν κατάλαβε. Γεμίσαμε Βαλεντίνο ροσι πια. Εσύ κατάλαβες τώρα η θες και νοηματική;

Μπορεί ΟΛΟΙ οι άλλοι που μιλάς είτε εδώ μέσα είτε έξω στον κόσμο να ανέχονται το στυλάκι σου, εγώ δεν το ανέχομαι ούτε εδώ ούτε έξω.

Συγκεντρώσου.

Παλαιό μέλος
    Μπορεί ΟΛΟΙ οι άλλοι που μιλάς είτε εδώ μέσα είτε έξω στον κόσμο να ανέχονται το στυλάκι σου, εγώ δεν το ανέχομαι ούτε εδώ ούτε έξω.

Συγκεντρώσου.
    Για αυτό κάτσε και ηρέμησε λοιπόν γιατί δεν μίλησα σε σένα αρχικά. Συγκεντρωσου. Γτ όπως μου μιλήσεις μπορώ και εγώ να απαντήσω έτσι δεν ειναι;; ναι;

Για αυτό κάτσε και ηρέμησε λοιπόν γιατί δεν μίλησα σε σένα αρχικά. Συγκεντρωσου. Γτ όπως μου μιλήσεις μπορώ και εγώ να απαντήσω έτσι δεν ειναι;; ναι;

Για να μην χαλάσουμε το θρεντ του φίλου, το σταματάμε εδώ.

Συμβουλή απο κάποιον που θα μπορούσε να ειναι πατέρας σου: Χαλάρωσε.

Παλαιό μέλος
    Για να μην χαλάσουμε το θρεντ του φίλου, το σταματάμε εδώ.

Συμβουλή απο κάποιον που θα μπορούσε να ειναι πατέρας σου: Χαλάρωσε.
    Δεκτον

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ούτε ο κώστας7777777 μίλησε σε σένα αρχικά, αλλά έσπευσες να τον αποκαλέσεις "ανώριμο" και "15χρονο". Γενικά χαρακτηρίζεις όποιον βρεθεί στον δρόμο σου, σαν να είναι οι κολλητοί σου ή κάτι. Χαλάρωσε λίγο. Δε θέλουν όλοι να σε προσβάλλουν. Έχουμε και καλύτερες δουλειές να κάνουμε.
    Life begins at 45°.

Κανένας σωστός;;
    Ρε παιδιά έχουμε θέμα διαχρονικό και δίνεται η ευκαιρία να γράψουν όλοι.Κουλοί,χεράδες,γΛήγοροι,μετρημένοι,παππούδια και νεανίες.
    Να συμφωνούμε όλοι αποκλείεται.Είναι κι ο υπολογιστής στην μέση..
    Ας κάνουμε όλοι έναν κόπο να ξαναδιαβάζουμε τι γράφεται και η όποια εξήγηση μπορεί να ζητηθεί ήρεμα.
    Συγνώμη Νίκο..(sniper) για την παρέμβαση.
    Τελευταία τροποποίηση από omega; 19/04/2016 στις 13:09.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Ενας νεος οδηγός, πάει κατ ευθειάν ABS ας πούμε...(τα άλλα ουτε καν τα ξερω.,,) μαθαίνει να οδηγεί? αν χρειαστεί να οδηγήσει στο βρεγμένο μοτό χωρίς ABS??
    Απο την αλλη φιλε μου αν η μηχανη μου δεν ειχε αβς δεν θα ημουν εδω να γραφω αυτην την στιγμη οταν γιαγια χρονων εσφαξε φαναρι και σταματησα στον ποντο καποια χρονια πριν με το φουτζουρου υπο βροχη
    Κακα τα ψεματα οι μοτο πια ειναι προσιτες σε ολους.
    ο καθε πικραμενος μπορει να παει και να παρει μια οι εταιριες μπορει να "αποστειρωσαν" λιγο την γνησια μοτοσυκλετιστικη αισθηση στον βωμο της ασφαλειας αλλα σωθηκε πολυ κοσμος
    Ας μην ξεχναμε οτι τα πιο πολλα σσ που αναφερατε πιο πανω ειναι μηχανακια καφετεριας και λιγοτερα απο τα μισα απο αυτα θα βρεθουν σε πιστα και στο οριο
    Δεν πιστευω οτι ο μεσος ακρανοβιτς καγκουρας μπορει να εκτιμησει αυτα που προσφερει η τεχνολογια οταν περνει μηχανη και κανει οτι θα εκανε με ενα 50ρι σκουτερ
    Τελευταία τροποποίηση από ionized; 19/04/2016 στις 15:56.
    Lost on purpose..again

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα ισχυει;;;;;;;
    από KAS77 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2003, 16:55
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  3. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30
  4. τελικά Superfour ...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 18:29
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε