Αυτό είπε αρχικά, αλλά μετά πήγε αλλού με την κουβέντα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει, προφανώς, δίκιο, αλλά πόσο συχνά σας συμβαίνει αυτό; Νομίζω ότι υπερβάλλει λίγο. Ή είναι απελπιστικά αργός στις αλλαγές του![]()
Αυτό είπε αρχικά, αλλά μετά πήγε αλλού με την κουβέντα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει, προφανώς, δίκιο, αλλά πόσο συχνά σας συμβαίνει αυτό; Νομίζω ότι υπερβάλλει λίγο. Ή είναι απελπιστικά αργός στις αλλαγές του![]()
Life begins at 45°.
Τα 20-30 μετρα που λεει στο πρωτο ποστ δεν ειναι ουτε 0,5 sec οταν εσυ εισαι πχ με 40 στην δεξια και αλλος με 100 + στην μεσαια ....
Αλλιως εαν ειναι μεγαλητερη η αποσταση αλλαζεις κανονικα λουριδα και εαν ειναι δακγας ας σε τρακαρει απο πισω και ας ζηταει τα δικια που δεν εχει...!
ναι νταξ, αλλα αμα εσυ πας 40 και ο άλλος 100, σου χει γεμισει τον καθρεφτη κι εχει βραθει διπλα σου πριν καν προλάβεις να βαλεις το δαχτυλο στο διακοπτη του φλας..
ενώ αμα τον βλέπεις για καμποσο σταθερα αρκετα πισω σου και μολις βγαλεις φλας τον δεις ξαφνικα διπλα σου, εκει αλλαζει το πραγμα..
γενικα παντως κι εγω ειμαι κατά αυτων που νομιζουν ότι επειδή εβγαλαν φλας πρεπει ολο το συμπαν να σταματησει για να κανουν αυτοι τη δουλεια τους..
Ε,,,, νταξει....Μπορει να συμπτωση , μπορει η λαλακια του. Σημασια εχει οτι και επιτηδες να το εκανε προηγηται.... Κανεις 1 nanosec υπομονη και μπαινεις απο πισω του......
Το θεμα ειναι να μην προκαλουμε καταστασεις......
Παντως...Το θεμα φλας με συγχρονως αλλαγη κατευθυνσης εχει παραγινει το κακο ( το οποιο σε αρκετο βαθμο κατα την γνωμη μου παιζουν τον ασχημο ρολο τους και τα gps ) oπου χρησιμοποιει τωρα πια παρα πολυ κοσμος....
Ξερεις...
Ενα ματι να βλεπεις μπροστα....
Ενα ματι να βλεπει την αντιστροφη μετρηση στα 10αδες μετρα που σου απομενουν να στιψεις...
Παει ο καθρεφτης τον εφαγε η μαρμαγκα.....![]()
καλα νταξ, με τους καθρεφτες εχουν τσακωθεί πολλοι οδηγοι, και πριν γινει της μοδας το gps...
Καλά, ας μην το δένουμε και κόμπο το συγκεκριμένο...
Άμα οδηγείς σε μια πόλη που δεν την γνωρίζεις; Είναι δυνατόν να πηγαίνεις με την άνεση που πας την διαδρομή σπίτι-δουλειά;
Όποτε πάω Αθήνα, κατεβάζω καντήλια!! Κανένας δεν συγχωρεί, κανένας δεν σου αφήνει λίγο χώρο ή χρόνο να δεις πού πρέπει να πας... σου κολλάνε, χώνονται από αριστερά ή δεξιά ή από όπου βρούνε... :a37:
Σιχτιρ ρε βλαμενε..
ΚΙ εγω νόμισα ότι αναφερεσαι στο μοντέλο "L" της LADA...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κοίτα να δεις που υπάρχει
https://www.youtube.com/watch?v=QQ0Xi6CyBSU
Φύγαμε...